Tuesday, September 15, 2009

SaLam AiDiLFitRi...

SALAM AIDILFITRI

Tinggal beberapa hari lagi kita nak menyambut Hari Raya Aidilfitri.Excited tak?Imz terlampau excited nak beraya ni,tapi sedih jugak lah kan..roh-roh yang dibebaskan semasa bulan Ramadhan akan kembali ke tempat mereka.
Al-fatihah buat arwah abah,nenek,atok dan umat Islam yang telah kembali ke rahmahtullah.
Semoga mereka tenang di sana.

Imz ambil kesempatan entri kali ni untuk mengucapkan
'Selamat Hari Raya'
khas buat
keluarga tercinta di Pasir Mas,Kelantan
sahabat sekalian
dan
blogger & pembaca blog Imz

Maaf zahir dan batin Imz pinta
Semoga Aidilfitri kali ini lebih baik daripada sebelumnya

Terimalah kad raya yang tak seberapa daripada Imz untuk semua.

amacam Imz design,ok tak?

Pada sesiapa yang merupakan anak perantau seperti Imz ni,
Berhati-hati ye di dalam perjalanan.
Semoga selamat sampai.
Amin





2 comments:

IxoR@ said...

cute juga kad raya ni...mmg tak leh cari makan la design kad raya kt luar sana...hehehhee...

sis dah amik, tgu masa je nk gantung kt blog ya...

anyway, dear....selamat hari raya....

:D

imz jentayu said...

tau xpe sis...haha..pujian yg ditgu2..wakaka...

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, September 15, 2009

SaLam AiDiLFitRi...

Posted by imz at 3:16 AM
SALAM AIDILFITRI

Tinggal beberapa hari lagi kita nak menyambut Hari Raya Aidilfitri.Excited tak?Imz terlampau excited nak beraya ni,tapi sedih jugak lah kan..roh-roh yang dibebaskan semasa bulan Ramadhan akan kembali ke tempat mereka.
Al-fatihah buat arwah abah,nenek,atok dan umat Islam yang telah kembali ke rahmahtullah.
Semoga mereka tenang di sana.

Imz ambil kesempatan entri kali ni untuk mengucapkan
'Selamat Hari Raya'
khas buat
keluarga tercinta di Pasir Mas,Kelantan
sahabat sekalian
dan
blogger & pembaca blog Imz

Maaf zahir dan batin Imz pinta
Semoga Aidilfitri kali ini lebih baik daripada sebelumnya

Terimalah kad raya yang tak seberapa daripada Imz untuk semua.

amacam Imz design,ok tak?

Pada sesiapa yang merupakan anak perantau seperti Imz ni,
Berhati-hati ye di dalam perjalanan.
Semoga selamat sampai.
Amin





2 comments on "SaLam AiDiLFitRi..."

IxoR@ on September 17, 2009 at 1:59 AM said...

cute juga kad raya ni...mmg tak leh cari makan la design kad raya kt luar sana...hehehhee...

sis dah amik, tgu masa je nk gantung kt blog ya...

anyway, dear....selamat hari raya....

:D

imz jentayu on September 17, 2009 at 2:42 AM said...

tau xpe sis...haha..pujian yg ditgu2..wakaka...

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa