Saturday, September 19, 2009

Lintas Langsung dari Pasir Mas!!!

Salam Guyz
Hiphiph00rayyyyyyyyyy!!!!!
Itulah gambaran perasaan Imz sekarang.Because why???Guess what yunk....huhu..
Yupz...Imz dah ada kat kampung,tanah tumpah darahku.Hati siapa yang tak gumbira kan bila dapat berkumpul dengan keluarga tercinta!

Kisah semalam(flash back jap eh)
Imz bangun sahur dalam pukul 5.30 pagi..nasib baik la 'dia' call Imz,kalau tak memang terlajak tidur..tak bersahur ler gamaknya.Thanks ya awak!
Lepas sahur..Imz tak tidur pun,kalau tidur confirm susah nak bangun.
Then dalam pukul 7 Imz gerak dari maktab dengan Diana.Terus pergi ambil sepupu dia dekat Uitm Arau.Alhamdullilah perjalanan kita orang tak ada masalah,sesat sikit jela.Jalan pun smooth je..kereta tak banyak.Masuk Jeli je,kereta banyak gak la..tapi tak adalah jammed teruk.
Masa on the way tu,Kak Zura call Imz cakap dia sakit perut nak bersalin.Huhu...tak sempaT Imz nak teman dia masuk labour room.Kesian my sis.

Then..berapa jam kemudian,family Imz mesej..Kak Zura dah lahirkan baby boy.Wahhh...gitu!ChekShu dah kumpul 10 orang anak buah..hehe..duit rayaaaaaa makin bertambah la!

Alhamdullilah..dalam pukul 3 petang,Imz selamat sampai di rumahku syurgaku.ngeee...
'Hati sayeeeeeeeee sangat riang!!!!'
one more time,
Swear..Ima cayang korang!!!!
family,friends and for you




0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, September 19, 2009

Lintas Langsung dari Pasir Mas!!!

Posted by imz at 12:02 AM
Salam Guyz
Hiphiph00rayyyyyyyyyy!!!!!
Itulah gambaran perasaan Imz sekarang.Because why???Guess what yunk....huhu..
Yupz...Imz dah ada kat kampung,tanah tumpah darahku.Hati siapa yang tak gumbira kan bila dapat berkumpul dengan keluarga tercinta!

Kisah semalam(flash back jap eh)
Imz bangun sahur dalam pukul 5.30 pagi..nasib baik la 'dia' call Imz,kalau tak memang terlajak tidur..tak bersahur ler gamaknya.Thanks ya awak!
Lepas sahur..Imz tak tidur pun,kalau tidur confirm susah nak bangun.
Then dalam pukul 7 Imz gerak dari maktab dengan Diana.Terus pergi ambil sepupu dia dekat Uitm Arau.Alhamdullilah perjalanan kita orang tak ada masalah,sesat sikit jela.Jalan pun smooth je..kereta tak banyak.Masuk Jeli je,kereta banyak gak la..tapi tak adalah jammed teruk.
Masa on the way tu,Kak Zura call Imz cakap dia sakit perut nak bersalin.Huhu...tak sempaT Imz nak teman dia masuk labour room.Kesian my sis.

Then..berapa jam kemudian,family Imz mesej..Kak Zura dah lahirkan baby boy.Wahhh...gitu!ChekShu dah kumpul 10 orang anak buah..hehe..duit rayaaaaaa makin bertambah la!

Alhamdullilah..dalam pukul 3 petang,Imz selamat sampai di rumahku syurgaku.ngeee...
'Hati sayeeeeeeeee sangat riang!!!!'
one more time,
Swear..Ima cayang korang!!!!
family,friends and for you




0 comments on "Lintas Langsung dari Pasir Mas!!!"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa