Tuesday, September 8, 2009

9 September 2009

Salam Guyz... Macammana hari ni?Perasan tak tarikh hari ni memang gempak!
Sweet gila kalau nak buat ape-ape kenangan kan...ta
rikh declare ke,tunang ke,kahwin ke?huhu..Berangan lebih betul!.
Imz nak buat apa ehhh?emmmm....relex sudah kan.

Imz ambil kesempatan lah tarikh ni..nak dedicates satu LAGU yang bermakna buat insan-insan yang sentiasa di sisi Imz waktu susah dan senang.

TEMAN TERULUNG by ANUAR ZAIN

Bila bertaut senyuman
Mata berlirikan
Memancarkan keluhuran
Cerah kesederhanaan mu
Seindah kejujuranmu

Detik seia sejiwa
Terungkap setia
Tiada upaya sepi
Maka kudup penantianku
Hadirnya teman sejati

Melangkah kita menjejak mimpi
Bahgia berdiri dengan mu di sisi
Harapan kita meniti hari
Sentiasa seiring

Chorus :
Paling agung teman terulung
Tenunan emas sayap hidupku
Tak ingin ku undur bertamu
Bertakhta teguh
Ke akhir waktu

Special dedicates to :
Bonda tercinta
Kakak:
Kak Long
Kak Dah
Kak Zura
Kak Noni
Kak Laily
Kak Aizan
Kak Unie

Abang2 ipar dan anak-anak saudara

Teman-teman:
Azni
Ainul
Nuni
Aiti
Sarina
Shafinaz
Yasmin
Raihan
Najihah
Kak Harnita
Kamarul
dan lain-lain
(sorry kalau tak sempat nak sebut)

Someone that bring my happiness
(siapa???awak kah?)
Lu pikir la sendiri
Dah melalut ni

Imz nak ucapkan ribuan terima kasih buat insan-insan ini...
They really make mylife so wonderful.Seriously thankful to ALLAH that i have you in my world..
Love...lots of love to you!

For my family,Ima rasa teramat bersyukur dilahirkan dalam keluarga besar Wan Mohd Zain ni.Syukur...Dilahirkan dari perut seorang ibu yang amat mulia hatinya,dan mempunyai seorang abah yang amat ambil berat.Walaupun arwah dah kembali ke rahmatullah hampir 7 tahun tapi Ima masih rasa semangat abah.Abah,no can replace you.Segala kenangan arwah...Ima akan ingat sampai bila-bila!

Imz ada 7 kakak,abang sorang pun tak ada.Hehe...tapi abang ipar da 6 orang.So,da cukup kan?Even tak ada adik beradik lelaki pun,kami havoc jugak.Masa berkumpul,jangan ceritalah memang riuh tapi itulah yang meriah kan.Kami memang rapat..itu yang bestnya adik beradik semua perempuan ni.Thanks all my sis....you're greatest sister in d world!

for my bestie
Guyz...you're ROCK!!!
Kawan dari sekolah rendah macam Azni,Ainul,Aiti dan Nuni.
'Pok-pok mung meme saing paling sumbat!"
haha...

kawan-kawan maktab
lama jugak dari tahun 2005 sampai la sekarang.
Suka duka kat maktab,kita tempuhi sama-sama.Bukan sekejap,dah 4 tahun.Macam-macam perangai dah kita jumpa.Haha...oppsss!Jangan pecah rahsia.

'dia'
thanks sebab sudi jadi pendengar setia...even da bosan dengar celoteh 'CikShu' kesayangan anak-anak saudaranya ini(perasan) tapi saya tau awk shukeee.....kan,kan,kan?
(abaikan Imz yang tengah meroyan)

So....untuk tarikh keramat(keramat la sangat)
09.09.09
Wan Norzaima Wan Mohd Zain
mau bilang...!!!
pada insan-insan itu
"Aku sayang kamu"

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, September 8, 2009

9 September 2009

Posted by imz at 11:52 PM
Salam Guyz... Macammana hari ni?Perasan tak tarikh hari ni memang gempak!
Sweet gila kalau nak buat ape-ape kenangan kan...ta
rikh declare ke,tunang ke,kahwin ke?huhu..Berangan lebih betul!.
Imz nak buat apa ehhh?emmmm....relex sudah kan.

Imz ambil kesempatan lah tarikh ni..nak dedicates satu LAGU yang bermakna buat insan-insan yang sentiasa di sisi Imz waktu susah dan senang.

TEMAN TERULUNG by ANUAR ZAIN

Bila bertaut senyuman
Mata berlirikan
Memancarkan keluhuran
Cerah kesederhanaan mu
Seindah kejujuranmu

Detik seia sejiwa
Terungkap setia
Tiada upaya sepi
Maka kudup penantianku
Hadirnya teman sejati

Melangkah kita menjejak mimpi
Bahgia berdiri dengan mu di sisi
Harapan kita meniti hari
Sentiasa seiring

Chorus :
Paling agung teman terulung
Tenunan emas sayap hidupku
Tak ingin ku undur bertamu
Bertakhta teguh
Ke akhir waktu

Special dedicates to :
Bonda tercinta
Kakak:
Kak Long
Kak Dah
Kak Zura
Kak Noni
Kak Laily
Kak Aizan
Kak Unie

Abang2 ipar dan anak-anak saudara

Teman-teman:
Azni
Ainul
Nuni
Aiti
Sarina
Shafinaz
Yasmin
Raihan
Najihah
Kak Harnita
Kamarul
dan lain-lain
(sorry kalau tak sempat nak sebut)

Someone that bring my happiness
(siapa???awak kah?)
Lu pikir la sendiri
Dah melalut ni

Imz nak ucapkan ribuan terima kasih buat insan-insan ini...
They really make mylife so wonderful.Seriously thankful to ALLAH that i have you in my world..
Love...lots of love to you!

For my family,Ima rasa teramat bersyukur dilahirkan dalam keluarga besar Wan Mohd Zain ni.Syukur...Dilahirkan dari perut seorang ibu yang amat mulia hatinya,dan mempunyai seorang abah yang amat ambil berat.Walaupun arwah dah kembali ke rahmatullah hampir 7 tahun tapi Ima masih rasa semangat abah.Abah,no can replace you.Segala kenangan arwah...Ima akan ingat sampai bila-bila!

Imz ada 7 kakak,abang sorang pun tak ada.Hehe...tapi abang ipar da 6 orang.So,da cukup kan?Even tak ada adik beradik lelaki pun,kami havoc jugak.Masa berkumpul,jangan ceritalah memang riuh tapi itulah yang meriah kan.Kami memang rapat..itu yang bestnya adik beradik semua perempuan ni.Thanks all my sis....you're greatest sister in d world!

for my bestie
Guyz...you're ROCK!!!
Kawan dari sekolah rendah macam Azni,Ainul,Aiti dan Nuni.
'Pok-pok mung meme saing paling sumbat!"
haha...

kawan-kawan maktab
lama jugak dari tahun 2005 sampai la sekarang.
Suka duka kat maktab,kita tempuhi sama-sama.Bukan sekejap,dah 4 tahun.Macam-macam perangai dah kita jumpa.Haha...oppsss!Jangan pecah rahsia.

'dia'
thanks sebab sudi jadi pendengar setia...even da bosan dengar celoteh 'CikShu' kesayangan anak-anak saudaranya ini(perasan) tapi saya tau awk shukeee.....kan,kan,kan?
(abaikan Imz yang tengah meroyan)

So....untuk tarikh keramat(keramat la sangat)
09.09.09
Wan Norzaima Wan Mohd Zain
mau bilang...!!!
pada insan-insan itu
"Aku sayang kamu"

0 comments on "9 September 2009"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa