Tuesday, September 15, 2009

MenCABAR keSABARanku

Salam Guyz...
Today Imz agak emo la..adoi..dekat-dekat nak raya ni,makin tension pulak.Korang mesti dah ada yang sampai kat kampung,ngah tolong mak masak ketupat ke...buat biskut ke..tapi Imz jugak dekat hostel,mengadap laptop...

Actually Imz tak sempat nak beli tiket raya,semua dah sold out even bulan puasa pun belum lagi.Bengang beb!
Then,Imz terus jumpa Diana..booking tempat nak tumpang dia balik.
Kita orang plan nak balik jumaat pagi,terpaksa ponteng la hari jumaat tu.
Atlast,pihak pentadbir buat pengumuman yang Jumaat dah cuti.
So,lega sikit...tak payah susah-susah nak ponteng.

Masuk la kelas dengan hati riang ria..nak beraya katakan.
Tiba-tiba lecturer pulak cakap..dia ambil cuti dua hari.Adoyai...hari rabu dengan khamis dah banyak free la kiranya.
Then hari rabu(hari ni la)..hanya ada kelas Bi.Semangat la ni..nak pergi kelas..semua classmate dah siap,tunggu kat library nak masuk kelas.
Akhirnya.......kelas dibatalkan.
Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Geramnya !!!!

Kalau awal-awal lagi tau...malam semalam Imz dah boleh balik kampung.
Pagi ni dah sampai kampung..dah boleh tolong ma..(yeke tolong???)
Sedih giler......
Kawan-kawan semua petang esok dah balik kampung.
Tinggal Imz dengan Raihan je.
Apalah nasib kita,Rehan??
Imz dan Rehan je orang jauh....classmate lain semua area Utara je.Memang cabaran betul jadi anak perantau yang jauh ni...hukhukhuk..
Hari ni dengan esok..duk melangut jela kat hostel ni.Sabar Imz,sabar....
(snap photo dulu...........hahaha)

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, September 15, 2009

MenCABAR keSABARanku

Posted by imz at 10:10 PM
Salam Guyz...
Today Imz agak emo la..adoi..dekat-dekat nak raya ni,makin tension pulak.Korang mesti dah ada yang sampai kat kampung,ngah tolong mak masak ketupat ke...buat biskut ke..tapi Imz jugak dekat hostel,mengadap laptop...

Actually Imz tak sempat nak beli tiket raya,semua dah sold out even bulan puasa pun belum lagi.Bengang beb!
Then,Imz terus jumpa Diana..booking tempat nak tumpang dia balik.
Kita orang plan nak balik jumaat pagi,terpaksa ponteng la hari jumaat tu.
Atlast,pihak pentadbir buat pengumuman yang Jumaat dah cuti.
So,lega sikit...tak payah susah-susah nak ponteng.

Masuk la kelas dengan hati riang ria..nak beraya katakan.
Tiba-tiba lecturer pulak cakap..dia ambil cuti dua hari.Adoyai...hari rabu dengan khamis dah banyak free la kiranya.
Then hari rabu(hari ni la)..hanya ada kelas Bi.Semangat la ni..nak pergi kelas..semua classmate dah siap,tunggu kat library nak masuk kelas.
Akhirnya.......kelas dibatalkan.
Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Geramnya !!!!

Kalau awal-awal lagi tau...malam semalam Imz dah boleh balik kampung.
Pagi ni dah sampai kampung..dah boleh tolong ma..(yeke tolong???)
Sedih giler......
Kawan-kawan semua petang esok dah balik kampung.
Tinggal Imz dengan Raihan je.
Apalah nasib kita,Rehan??
Imz dan Rehan je orang jauh....classmate lain semua area Utara je.Memang cabaran betul jadi anak perantau yang jauh ni...hukhukhuk..
Hari ni dengan esok..duk melangut jela kat hostel ni.Sabar Imz,sabar....
(snap photo dulu...........hahaha)

0 comments on "MenCABAR keSABARanku"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa