Thursday, September 10, 2009

Petang di Tasik..

Salam Guyz...
Apa khabar anda hari ni?(Cehhh....ayat skema betul)
Imz baru ke habis kelas,sekarang dah relax la.Kejap lagi,dalam 2.30 nak keluar pergi Kangar kot.Huhu...shopping kah?Nope la...nak pos kad raya kat bonda tercinta.Mesti ma tertunggu-tunggu ucapan dari anak bongsunya ni.(Perasan sungguh)

Imz saja nak share dengan korang..life Imz dekat maktab Perlis ni.Petang-petang kami buat apa?
Dekat campus kami..ada lah tasik untuk bersiar-siar di petang hari.So,kalau bosan sangat..tak hang out,Imz pergi jalan-jalan kat tasik dengan kawan-kawan.Saja nak release tension ke.Dulu semangat jugak jogging,tapi sekarang...dah malas sangat?(Haiyaaa...bila mau kurus ni)
Wake up,Imma Zain!!!!

Layan je la beberapa gambar yang Imz sempat snap masa bersiar-siar di tasik.

Ok tak view tasik IPG Perlis??
cantik kan........cakap ya skang!

Peace !!!(asal aku asyik peace je..bosan giler pose)
Ni la roomate kesayangan hamba,Harnita..or Kak Nita.
Dah 3 tahun lebih kami sebilik...dia orang Arau,Perlis je.
Kak Nita ni sempoi....tu Imz cayang dia!

Siapa lak budak baju merah ni?Huhu...mybff ler,Sarina.
Teman paling kamceng kat maktab.Jom...dah nak maghrib..moh kita balik!!!
Sempat lagi pose tu...adoyai kawan-kawan ku!


4 comments:

IxoR@ said...

masih ada masa bersiar di tasik....ingatkan bersiar di bazar ramadhan dear....

:D

ezany said...

salu kapel jer suka jln2 kat tasik ni.. hehe..

imz jentayu said...

to sis Ixora...fulus da kempis,jln2 kt tasik jela...huhu

imz jentayu said...

to mr ezany...

hehe..biasa la,kapel xde lagi..ajk kwn2 dlu..xmacam dia,leh ajk rhea

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, September 10, 2009

Petang di Tasik..

Posted by imz at 9:23 PM
Salam Guyz...
Apa khabar anda hari ni?(Cehhh....ayat skema betul)
Imz baru ke habis kelas,sekarang dah relax la.Kejap lagi,dalam 2.30 nak keluar pergi Kangar kot.Huhu...shopping kah?Nope la...nak pos kad raya kat bonda tercinta.Mesti ma tertunggu-tunggu ucapan dari anak bongsunya ni.(Perasan sungguh)

Imz saja nak share dengan korang..life Imz dekat maktab Perlis ni.Petang-petang kami buat apa?
Dekat campus kami..ada lah tasik untuk bersiar-siar di petang hari.So,kalau bosan sangat..tak hang out,Imz pergi jalan-jalan kat tasik dengan kawan-kawan.Saja nak release tension ke.Dulu semangat jugak jogging,tapi sekarang...dah malas sangat?(Haiyaaa...bila mau kurus ni)
Wake up,Imma Zain!!!!

Layan je la beberapa gambar yang Imz sempat snap masa bersiar-siar di tasik.

Ok tak view tasik IPG Perlis??
cantik kan........cakap ya skang!

Peace !!!(asal aku asyik peace je..bosan giler pose)
Ni la roomate kesayangan hamba,Harnita..or Kak Nita.
Dah 3 tahun lebih kami sebilik...dia orang Arau,Perlis je.
Kak Nita ni sempoi....tu Imz cayang dia!

Siapa lak budak baju merah ni?Huhu...mybff ler,Sarina.
Teman paling kamceng kat maktab.Jom...dah nak maghrib..moh kita balik!!!
Sempat lagi pose tu...adoyai kawan-kawan ku!


4 comments on "Petang di Tasik.."

IxoR@ on September 11, 2009 at 8:50 AM said...

masih ada masa bersiar di tasik....ingatkan bersiar di bazar ramadhan dear....

:D

ezany on September 11, 2009 at 11:22 AM said...

salu kapel jer suka jln2 kat tasik ni.. hehe..

imz jentayu on September 11, 2009 at 8:09 PM said...

to sis Ixora...fulus da kempis,jln2 kt tasik jela...huhu

imz jentayu on September 11, 2009 at 8:10 PM said...

to mr ezany...

hehe..biasa la,kapel xde lagi..ajk kwn2 dlu..xmacam dia,leh ajk rhea

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa