Sunday, June 26, 2011

Jalan-jalan Cari Makan di Perlis


Assalamualaikum...

This weekend, macam biasa..Imz dengan housemate Summayyah dan Kak Yana bukan boleh duk terperap je kat rumah..so, kami dah plan dari awal akan ke PERLIS INDERA KAYANGAN !

Sudah 7 bulan Imz meninggalkan bumi Perlis nan hijau itu...terasa rindu membahang..
chewahhh...rindu pada apa??Of course lah tempat yang selalu Imz singgah masa study di IPG Perlis.....

1st location :

Restoran Anjung Keli


Nasi putih + ikan keli sambal + sambal tempe + bergedil + air asam + bandung cincau = RM 8.30
menu fav Imz ni bila makan kat sini....yum2x...


di sinilah lokasinya...di depan IPG jer..sangat strategik.Sempatlah melihat IPG dari jauh...serius, rindu sangat..banyak kenangan di sana....

2nd location:

Padang Besar..macam biasalah shopping sikit-sikit...Imz suka beli brooch sebab murah+cantik

3rd location :

Restoran D'Dapur Ibuku

chicken chop...ok, kisah selanjutnya pada entri selepas ini sebab dia special event punya.hahaha

Menu istimewa dari Summayyah, Nasi Daging dan air asam....best sangat!!!

Imz sure kawan 1 kampus mesti rindukan masakan Mayah yang ni...hehe....

So,siapa yang rasa nak bercuti di Perlis....singgah la tempat-tempat yang menarik ini..
InsyaALLAH,percutian anda awesome !




0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Sunday, June 26, 2011

Jalan-jalan Cari Makan di Perlis

Posted by imz at 8:37 AM

Assalamualaikum...

This weekend, macam biasa..Imz dengan housemate Summayyah dan Kak Yana bukan boleh duk terperap je kat rumah..so, kami dah plan dari awal akan ke PERLIS INDERA KAYANGAN !

Sudah 7 bulan Imz meninggalkan bumi Perlis nan hijau itu...terasa rindu membahang..
chewahhh...rindu pada apa??Of course lah tempat yang selalu Imz singgah masa study di IPG Perlis.....

1st location :

Restoran Anjung Keli


Nasi putih + ikan keli sambal + sambal tempe + bergedil + air asam + bandung cincau = RM 8.30
menu fav Imz ni bila makan kat sini....yum2x...


di sinilah lokasinya...di depan IPG jer..sangat strategik.Sempatlah melihat IPG dari jauh...serius, rindu sangat..banyak kenangan di sana....

2nd location:

Padang Besar..macam biasalah shopping sikit-sikit...Imz suka beli brooch sebab murah+cantik

3rd location :

Restoran D'Dapur Ibuku

chicken chop...ok, kisah selanjutnya pada entri selepas ini sebab dia special event punya.hahaha

Menu istimewa dari Summayyah, Nasi Daging dan air asam....best sangat!!!

Imz sure kawan 1 kampus mesti rindukan masakan Mayah yang ni...hehe....

So,siapa yang rasa nak bercuti di Perlis....singgah la tempat-tempat yang menarik ini..
InsyaALLAH,percutian anda awesome !




0 comments on "Jalan-jalan Cari Makan di Perlis"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa