Monday, January 24, 2011

Lirik Takkan Berpisah - Eren


Lirik Lagu Eren Takkan Pisah

Sayang aku ingin berbicara kepadamu
tentang apa yang tengah aku rasakan
ada apa, ada apa katakanlah semuanya
ku kan dengarkan duhai cintaku
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
bila nanti orang tua mu tak meridhoi dengan
apa yang ku rasakan padamu
semua orang tua ingin yang terbaik untuk anaknya
begitu pun orang tua ku

kau takkan tinggalkanku
takkan pernah, sayangku
janjimu janjiku untukmu

reff:
takkan ada yang pisahkan kita
sekali pun kau telah tiada
akan ku pastikan
ku kan memeluk menciummu di surga

jangan kau pergi tinggalkan aku
bawa aku ke mana kau mau
janji ku padamu
jiwa dan ragaku mati pun ku mau

gambar Eren,penyanyi
bertudung litup lagi...alhamdullilah

p/s : seriously Imz jatuh cinta dengan lagu ni....syahdu jer....so,korang dengarlah kat blog Imz ni lagu Eren..





10 comments:

zEri sAfEerA said...

yup. lagu ni besh :)

iszieylyanziy said...

xpernah dgr pon lagu nie,,nk dgr la,,hhehe

imz said...

@zeri :

aah...best sangat kan..hehe

imz said...

@Isz :

Imz baru dengar je..so,dengarlah eh kat blog ni.hehe

iqbalhakimi said...

lagu ni best!..suka2..hehe

biskut said...

rasanya lagu eren ada dalam list mp3 aku.
tapi selalu skip bila turn lagu nih.ntah kenapa...

Unknown said...

emang keren lagu indon yg ne,i like it

Unknown said...

emang keren lagu indon yg ne,i like it

imz said...

@biskut :

alahaii kenapa skip? touching ler tu..hehe

imz said...

@unknown : yes..indonesia singer

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, January 24, 2011

Lirik Takkan Berpisah - Eren

Posted by imz at 9:15 AM

Lirik Lagu Eren Takkan Pisah

Sayang aku ingin berbicara kepadamu
tentang apa yang tengah aku rasakan
ada apa, ada apa katakanlah semuanya
ku kan dengarkan duhai cintaku
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
bila nanti orang tua mu tak meridhoi dengan
apa yang ku rasakan padamu
semua orang tua ingin yang terbaik untuk anaknya
begitu pun orang tua ku

kau takkan tinggalkanku
takkan pernah, sayangku
janjimu janjiku untukmu

reff:
takkan ada yang pisahkan kita
sekali pun kau telah tiada
akan ku pastikan
ku kan memeluk menciummu di surga

jangan kau pergi tinggalkan aku
bawa aku ke mana kau mau
janji ku padamu
jiwa dan ragaku mati pun ku mau

gambar Eren,penyanyi
bertudung litup lagi...alhamdullilah

p/s : seriously Imz jatuh cinta dengan lagu ni....syahdu jer....so,korang dengarlah kat blog Imz ni lagu Eren..





10 comments on "Lirik Takkan Berpisah - Eren"

zEri sAfEerA on January 24, 2011 at 10:34 AM said...

yup. lagu ni besh :)

iszieylyanziy on January 25, 2011 at 1:49 AM said...

xpernah dgr pon lagu nie,,nk dgr la,,hhehe

imz on January 25, 2011 at 4:25 AM said...

@zeri :

aah...best sangat kan..hehe

imz on January 25, 2011 at 4:25 AM said...

@Isz :

Imz baru dengar je..so,dengarlah eh kat blog ni.hehe

iqbalhakimi on January 25, 2011 at 6:12 AM said...

lagu ni best!..suka2..hehe

biskut on January 25, 2011 at 6:24 AM said...

rasanya lagu eren ada dalam list mp3 aku.
tapi selalu skip bila turn lagu nih.ntah kenapa...

Unknown on April 30, 2012 at 8:14 AM said...

emang keren lagu indon yg ne,i like it

Unknown on April 30, 2012 at 8:22 AM said...

emang keren lagu indon yg ne,i like it

imz on September 27, 2012 at 9:42 AM said...

@biskut :

alahaii kenapa skip? touching ler tu..hehe

imz on September 27, 2012 at 9:42 AM said...

@unknown : yes..indonesia singer

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa