Thursday, October 14, 2010

Happy Birthday Keevan Raj !!!


Happy Birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to Keevan Raj !

14 Oktober 1979
sekarang dah 31 !!!

Finatik betul lah daku....hehe...
dah berzaman kot Keevan ni bersara dari sukan hoki,
tapi minat kat Keevan boleh pulak terbawa-bawa sampai sekarang...

( Keevan di hari perkahwinan adik,Logan Raj )

Actually, Imz boleh minat dengan Keevan ni sebab akak Imz,Kak Unie !!!
dia lah mengada-ngada kenalkan Imz dengan pemain hoki yang kacak ni pada masa tu lah..
teruja gak tengok dia minat, kebetulan masa tu tengah hangat Sukan Komanwel kat Kuala Lumpur...terus lah Imz pun minat sekali.

Selain Keevan,adik dia Logan Raj pun pemain hoki kebangsaan jugak..dua beradik ni memang famous amos la masa tu kan..sampaikan sebarang kisah dorang nak tau.
Imz pernah potong majalah lama kat library sekolah(Ops kantoi!) semata-mata nak simpan gambar Keevan sebagai koleksi..hehe

jumpa Keevan?
Dulu Imz pernah turun KL ,masa tu awal sekolah menengah lagi..
hari last kat KL, kiranya petang tu dah beli tiket kereta api nak balik Kelantan dengan Ma dan Arwah Abah lah tapi sempat lagi Kak Unie bawak Imz pergi tengok perlawanan hoki ni, memang Keevan lah player masa tu...

awal-awal tu diam jer, relex jer tengok perlawanan...tapi bila nampak jer kelibat Keevan ngah pegang kayu hoki dengan gaya machonya..haiii..apa lagi, menjerit-jerit bagi sokongan sampai orang sebelah pun terkejut.Jeling je kat kami adik beradik...hehe...ingat zaman dolu-dolu,memang kelakarkan!

tapi separuh masa tengok, dapat panggilan dari akak yang lain,
suruh datang cepat kat stesen KTM...
dengan berat hati, teruslah Imz tinggalkan perlawanan tu..
tak dapatlah jumpa Keevan depan-depan...huhu...berangan!

Keevan Raj ni macam melayu je rupa dia...sebab dia kan mix cina dan india.
sekarang, Keevan macam dah hilang dari arena sukan..
susah nak dapat story tentang dia,facebook dia pun tak jumpa..dah kahwin ke belum, Imz pun tak pasti..
yang Imz tau, penyanyi baru yang semakin glomar, Prema Yin Ranee merupakan adik Keevan dan Logan..

kira berbakat lah dorang adik-beradik kan...

k la guyz,
tu saja nak story...idea ni datang dari update status Kak Unie kat FB !!!


7 comments:

toyolkiut said...

psst...
TK minat dengan org main ragbi..
hehehe...

Nadia said...

Huish emsem mcm sheikh muszaphar!!!

Nadhirah Mohammad Zainal said...

keevan?yesh dear he damn hot..i penah berdepan dgn die..tak penah amek port pown die tuh EX Hockey Player smp die kasi tahu sndri...ok then Stunning!damn Hot U!

Imz Jentayu said...

@ toyolkuit :

main ragbi??sukan tu ganas sangat la...xberapa minat kot..hehe

Imz Jentayu said...

@naida :

dua2 hero ni...Imz suke...huhu

Imz Jentayu said...

@ nadhirah :

pernah jumpa dia depan2?wahh...syoknya....mesti terpaku jap tengok dia..hehe

Anonymous said...

saya pn minat kt dia gak! ensem kan? Huhu

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, October 14, 2010

Happy Birthday Keevan Raj !!!

Posted by imz at 7:05 AM

Happy Birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to Keevan Raj !

14 Oktober 1979
sekarang dah 31 !!!

Finatik betul lah daku....hehe...
dah berzaman kot Keevan ni bersara dari sukan hoki,
tapi minat kat Keevan boleh pulak terbawa-bawa sampai sekarang...

( Keevan di hari perkahwinan adik,Logan Raj )

Actually, Imz boleh minat dengan Keevan ni sebab akak Imz,Kak Unie !!!
dia lah mengada-ngada kenalkan Imz dengan pemain hoki yang kacak ni pada masa tu lah..
teruja gak tengok dia minat, kebetulan masa tu tengah hangat Sukan Komanwel kat Kuala Lumpur...terus lah Imz pun minat sekali.

Selain Keevan,adik dia Logan Raj pun pemain hoki kebangsaan jugak..dua beradik ni memang famous amos la masa tu kan..sampaikan sebarang kisah dorang nak tau.
Imz pernah potong majalah lama kat library sekolah(Ops kantoi!) semata-mata nak simpan gambar Keevan sebagai koleksi..hehe

jumpa Keevan?
Dulu Imz pernah turun KL ,masa tu awal sekolah menengah lagi..
hari last kat KL, kiranya petang tu dah beli tiket kereta api nak balik Kelantan dengan Ma dan Arwah Abah lah tapi sempat lagi Kak Unie bawak Imz pergi tengok perlawanan hoki ni, memang Keevan lah player masa tu...

awal-awal tu diam jer, relex jer tengok perlawanan...tapi bila nampak jer kelibat Keevan ngah pegang kayu hoki dengan gaya machonya..haiii..apa lagi, menjerit-jerit bagi sokongan sampai orang sebelah pun terkejut.Jeling je kat kami adik beradik...hehe...ingat zaman dolu-dolu,memang kelakarkan!

tapi separuh masa tengok, dapat panggilan dari akak yang lain,
suruh datang cepat kat stesen KTM...
dengan berat hati, teruslah Imz tinggalkan perlawanan tu..
tak dapatlah jumpa Keevan depan-depan...huhu...berangan!

Keevan Raj ni macam melayu je rupa dia...sebab dia kan mix cina dan india.
sekarang, Keevan macam dah hilang dari arena sukan..
susah nak dapat story tentang dia,facebook dia pun tak jumpa..dah kahwin ke belum, Imz pun tak pasti..
yang Imz tau, penyanyi baru yang semakin glomar, Prema Yin Ranee merupakan adik Keevan dan Logan..

kira berbakat lah dorang adik-beradik kan...

k la guyz,
tu saja nak story...idea ni datang dari update status Kak Unie kat FB !!!


7 comments on "Happy Birthday Keevan Raj !!!"

toyolkiut on October 14, 2010 at 11:31 PM said...

psst...
TK minat dengan org main ragbi..
hehehe...

Nadia on October 18, 2010 at 3:59 AM said...

Huish emsem mcm sheikh muszaphar!!!

Nadhirah Mohammad Zainal on October 19, 2010 at 1:19 AM said...

keevan?yesh dear he damn hot..i penah berdepan dgn die..tak penah amek port pown die tuh EX Hockey Player smp die kasi tahu sndri...ok then Stunning!damn Hot U!

Imz Jentayu on October 20, 2010 at 8:22 AM said...

@ toyolkuit :

main ragbi??sukan tu ganas sangat la...xberapa minat kot..hehe

Imz Jentayu on October 20, 2010 at 8:26 AM said...

@naida :

dua2 hero ni...Imz suke...huhu

Imz Jentayu on October 20, 2010 at 8:28 AM said...

@ nadhirah :

pernah jumpa dia depan2?wahh...syoknya....mesti terpaku jap tengok dia..hehe

Anonymous said...

saya pn minat kt dia gak! ensem kan? Huhu

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa