Monday, September 28, 2009

Epis0d..:: AIDILFITRI-09 ::..

Salam Guyz

Internet kat kampus Imz ni buat hal pulak,susah bebenor nak dapat line.Dah rindu banget ni hati gue mau cerita tentang sambutan hari raya Imz dan family.Ngee....nak dengar tak?ehhh...nak baca tak?Kalau sudi baca meh-meh...Imz berbesor hati nak berkongsi kemanisan Aidilfitri Imz kali ni.

Apabila gambar bercerita....

bergaya dengan tudung Ar-Munawwarah hadiah dari Kak Long.
ok tak?ngeeee.....katakan ya!

bergaya dengan handbag baru...hadiah dari Kak Unie
bergambar dengan bintang-bintang hatiku di pagi rayaaksi mereka di pagi raya..

Itulah raya gelagat family Imz pagi raya..meriah sebab ada budak-budak kecik ni.
Raya tahun ni kami ambil tema 'pink purple' wokehhh...
Imz actually demam waktu raya sebab banyak sangat minum air ais..so tak jalan ke mana-mana pun,rehat kat rumah je.
Sorry la kawan-kawan ku,Azni,Nuni,Ainul tak sempat nak pergi beraya rumah korang.
Raya haji la ehh...hehe

2 comments:

Nine said...

wah Imz...meriah sunggu raya tahun nih ek..hehe..

Serba Pinky ek...

Raya Haji nih jemput main umah Nine ek..

hehe..

imz jentayu said...

hehe...raya haji ke?bukan raya ni..ade sebulan lagi ke...sempat lagi nak pergi..

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, September 28, 2009

Epis0d..:: AIDILFITRI-09 ::..

Posted by imz at 8:02 AM
Salam Guyz

Internet kat kampus Imz ni buat hal pulak,susah bebenor nak dapat line.Dah rindu banget ni hati gue mau cerita tentang sambutan hari raya Imz dan family.Ngee....nak dengar tak?ehhh...nak baca tak?Kalau sudi baca meh-meh...Imz berbesor hati nak berkongsi kemanisan Aidilfitri Imz kali ni.

Apabila gambar bercerita....

bergaya dengan tudung Ar-Munawwarah hadiah dari Kak Long.
ok tak?ngeeee.....katakan ya!

bergaya dengan handbag baru...hadiah dari Kak Unie
bergambar dengan bintang-bintang hatiku di pagi rayaaksi mereka di pagi raya..

Itulah raya gelagat family Imz pagi raya..meriah sebab ada budak-budak kecik ni.
Raya tahun ni kami ambil tema 'pink purple' wokehhh...
Imz actually demam waktu raya sebab banyak sangat minum air ais..so tak jalan ke mana-mana pun,rehat kat rumah je.
Sorry la kawan-kawan ku,Azni,Nuni,Ainul tak sempat nak pergi beraya rumah korang.
Raya haji la ehh...hehe

2 comments on "Epis0d..:: AIDILFITRI-09 ::.."

Nine on September 30, 2009 at 12:18 AM said...

wah Imz...meriah sunggu raya tahun nih ek..hehe..

Serba Pinky ek...

Raya Haji nih jemput main umah Nine ek..

hehe..

imz jentayu on September 30, 2009 at 6:06 AM said...

hehe...raya haji ke?bukan raya ni..ade sebulan lagi ke...sempat lagi nak pergi..

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa