Thursday, September 17, 2009

hari yang memBOSANkan

Salam Guyz...
Korang sure ngah menyibukkan diri sebelum menyambut hari raya kan,mesti ada ngah pasang langsir...lap perobat rumah...buat biskut.macam-macam la!
Tapi Imz masih di sini,di bumi Perlis.
Dah dua hari tak ada kelas..tapi Imz terpaksa terperap kat sini jugak sebab tak ada tiket nak balik.
Bosan tahap gabanz ni...Ya ALLAH,sabarkanlah umatmu ini..

Hari ni lagi la terasa disebabkan kawan-kawan semua dah berangkat pulang ke kampung masing-masing.Memang sunyi giler hostel ni..Imz dari tadi asyik on laptop,dah nak berasap ape laptop ni.
Adoyai...

Esok pagi lepas subuh,Imz akan bertolak balik ke Pasir Mas.Naik kereta kancil Diana,guyz doakan Imz selamat sampai eh.Sekarang jam pukul 5 petang..lambatnya masa berjalan hari ni.Tension banget nih....Dah tak sabar nak celik mata pagi esok dan berangkat pulang.
Balik kampung...hoho...balik kampung !!!

Akak-akak semua dah ada kat kampung,Imz dengan Kak Long je balik esok.Tapi raya kali ni Kak Aizan tak ada..dia beraya kat Kuala Selangor,rumah mertua.Huhu..nasib la kahwin orang jauh kan.Kena gilir-gilir.
Hope Kak Aizan,Abang Afiq dan Aizat seronok beraya di sana.bila tahap kebosanan berada dalam tahap melampau..
mula saya sewel nak shooting sorang-sorang
huhu...malu malu malu!!!

perasaan waktu ini
rasa nak putar je masa kasi cepat..nak balik!!!!
ma...Ima rindu.......


2 comments:

ezany said...

ler.. nape la tak beli tiket awal2.. xpun tumpang kwn2 ker.. jalan kaki pun boleh jer kot.. hehe..

imz jentayu said...

tak sempat,ingtkan xkluar lagi...jln kaki mau pagi raya ketiga baru sampai kot.hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, September 17, 2009

hari yang memBOSANkan

Posted by imz at 1:49 AM
Salam Guyz...
Korang sure ngah menyibukkan diri sebelum menyambut hari raya kan,mesti ada ngah pasang langsir...lap perobat rumah...buat biskut.macam-macam la!
Tapi Imz masih di sini,di bumi Perlis.
Dah dua hari tak ada kelas..tapi Imz terpaksa terperap kat sini jugak sebab tak ada tiket nak balik.
Bosan tahap gabanz ni...Ya ALLAH,sabarkanlah umatmu ini..

Hari ni lagi la terasa disebabkan kawan-kawan semua dah berangkat pulang ke kampung masing-masing.Memang sunyi giler hostel ni..Imz dari tadi asyik on laptop,dah nak berasap ape laptop ni.
Adoyai...

Esok pagi lepas subuh,Imz akan bertolak balik ke Pasir Mas.Naik kereta kancil Diana,guyz doakan Imz selamat sampai eh.Sekarang jam pukul 5 petang..lambatnya masa berjalan hari ni.Tension banget nih....Dah tak sabar nak celik mata pagi esok dan berangkat pulang.
Balik kampung...hoho...balik kampung !!!

Akak-akak semua dah ada kat kampung,Imz dengan Kak Long je balik esok.Tapi raya kali ni Kak Aizan tak ada..dia beraya kat Kuala Selangor,rumah mertua.Huhu..nasib la kahwin orang jauh kan.Kena gilir-gilir.
Hope Kak Aizan,Abang Afiq dan Aizat seronok beraya di sana.bila tahap kebosanan berada dalam tahap melampau..
mula saya sewel nak shooting sorang-sorang
huhu...malu malu malu!!!

perasaan waktu ini
rasa nak putar je masa kasi cepat..nak balik!!!!
ma...Ima rindu.......


2 comments on "hari yang memBOSANkan"

ezany on September 17, 2009 at 11:21 AM said...

ler.. nape la tak beli tiket awal2.. xpun tumpang kwn2 ker.. jalan kaki pun boleh jer kot.. hehe..

imz jentayu on September 18, 2009 at 11:54 PM said...

tak sempat,ingtkan xkluar lagi...jln kaki mau pagi raya ketiga baru sampai kot.hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa