Sunday, September 6, 2009

Selamat Berbuka !!!

Salam Guyz...
Hari ini agak membosankan bagi Imz berbanding semalam.Hehe...yela,semalam sempat lagi turun Alor Star,ikut kawan pergi shopping(saya yang paling banyak beli barang).
Asalnya nak teman kawan-kawan pergi shopping tapi Imz yang over,tengok barang berkenan susah betul nak tolak.Gatal je tangan ni buka purse,padahal duit tak seberapa.Macammana nak simpan duit ni?
Tapi Imz puas hati jugak la..hehe..sedapkan hati sendiri.

K la,tutup kisah semalam.
Sebenarnya hati dah rindu nak balik kampung beraya ni.Rindu suasana kampung,masakan bonda..layan kerenah anak-anak saudara.
Sabar Imz,sabar............Aqeef,Aisy dan Ibaad semakin besar...lagi nakal!Khayla pun semakin manis....Ibaad lagi lah...dah macam gula-gula senyumannya.
Semanis Chek Sue dia tak?
(tutup muka tahan malu)arrgghhhhhhhh !!!!
tengah bosan tahap dewa ni.Nak buat muka macam Siti tapi confirm tak secantik dia kan.
Siti buat muka buruk pun cantik lagi...bertuah sungguh Mak Iti ini...
Abaikan Britney tu...batal puasa tengok lama-lama.Hahaha....

Lagi dua jam lebih nak bukak puasa...emmmmmmmmmmmmmmmm

K la selamat berbuka semua


2 comments:

ezany said...

tak lama jer lg raya la.. hehe.. lg 2 minggu jer..

imz jentayu said...

hukhuk...xsabor gler ni...

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Sunday, September 6, 2009

Selamat Berbuka !!!

Posted by imz at 1:38 AM
Salam Guyz...
Hari ini agak membosankan bagi Imz berbanding semalam.Hehe...yela,semalam sempat lagi turun Alor Star,ikut kawan pergi shopping(saya yang paling banyak beli barang).
Asalnya nak teman kawan-kawan pergi shopping tapi Imz yang over,tengok barang berkenan susah betul nak tolak.Gatal je tangan ni buka purse,padahal duit tak seberapa.Macammana nak simpan duit ni?
Tapi Imz puas hati jugak la..hehe..sedapkan hati sendiri.

K la,tutup kisah semalam.
Sebenarnya hati dah rindu nak balik kampung beraya ni.Rindu suasana kampung,masakan bonda..layan kerenah anak-anak saudara.
Sabar Imz,sabar............Aqeef,Aisy dan Ibaad semakin besar...lagi nakal!Khayla pun semakin manis....Ibaad lagi lah...dah macam gula-gula senyumannya.
Semanis Chek Sue dia tak?
(tutup muka tahan malu)arrgghhhhhhhh !!!!
tengah bosan tahap dewa ni.Nak buat muka macam Siti tapi confirm tak secantik dia kan.
Siti buat muka buruk pun cantik lagi...bertuah sungguh Mak Iti ini...
Abaikan Britney tu...batal puasa tengok lama-lama.Hahaha....

Lagi dua jam lebih nak bukak puasa...emmmmmmmmmmmmmmmm

K la selamat berbuka semua


2 comments on "Selamat Berbuka !!!"

ezany on September 6, 2009 at 10:44 AM said...

tak lama jer lg raya la.. hehe.. lg 2 minggu jer..

imz jentayu on September 7, 2009 at 11:15 PM said...

hukhuk...xsabor gler ni...

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa