Saturday, November 28, 2009

Nuffnang !!!


Salam Guyz..
Masih menjalankan misi klik2 nuffnang ke?Bagus..teruskan usaha anda!
Imz pun ada join jugak aktiviti klik2 ni..nak tingkatkan tabung nuffnang tapi...
Imz rasa fed-up sikit..bukan apa..dah lama Imz ada nuffnang,dah nak masuk 5 bulan tapi Imz punya earnings baru je RM13.50.
Sekarang musim cuti..sempat la blogwalking and join misi bloggers main klik2..
Traffic dah meningkat sikit..tapi duit tak bertambah pun.Kenapa eh?Tak faham Imz..emmm..
Sejak join pesta klik2 ni..nuffnang Imz bertambah 25sen jer..means hanya satu klik jer dapat duit,yang lain tak dapat...adoyai

traffic sehari tak pernah lebih dari 100..hehe..
ada bloggers yang boleh bagi pendapat tak?Imz dah kecewa lol...huhu..

24 comments:

Nine said...

sabar imz..sikit2 lama2 jadi bukit tul tak ? hehe

iEz and mr.Tipso said...

yurp sabar+rajin, pelan2 kayuh k, cam iez satu hari iz target iez click 50 member+10 member kat setiap member yg iez klik tu= kira la sendiri hehe bape klik yg iz dpt & bape klik back yg iez dpt? bulan ni je iz dah dpt RM15 untuk bulan ni la hehe~

Mohd Ridzuan said...

bnyak tu...sy baru dpt RM2.00
lagi sday :(

ezany said...

sy lagi sadis.. masih rm0.00 lg.. sob2..

░♥si lampu neon♥░ said...

aku pon tak paham la gak nuff ni adoii ;( aku ikut je laa mane tau nnt durin runtuh ke

Amar Amirah said...

13.50 ringgit? belanje eskrim ehhh imz~ yeay!

cik EPAL said...

kira ok la tuuu...baru buat dah ada 13.95..

dulu i baru buat..asek 50 sen je manjang...sedih betolll...

lama lama naik la tu ;)

MTA said...

sy dapat o.25 sen jer.. huhu

Mr Daha said...

Senang je..

1. Awak kena rajin berblog walking..
2. Jangan lupa tinggalkan jejak kt chatbox dia
3. Lagi bagus blog walking kat blog2 yang feymes

Yg ketiga tu penting.. ble awk tinggalkan link blog awk kat url blogger yg feymes, awk akan dapat traffic ke blog awk nnti. more traffic means more clicker.. :)

IxoR@ said...

Semua komen yg kawan2 beri...sama tak dengan apa yg sis bgtau?

Yg penting jangan give up...okey!

Good Luck....

imz jentayu said...

to nine:
emm...nak tgu jadi bukit lmbt lg r nine...hehe

imz jentayu said...

to Iez:
kalau line laju..mmg la best..tp line slow ckit..yeke?bnyk 2..kayo la..hehe

imz jentayu said...

to ridzuan:
banyak pe..dah 5bulan join.huhu..

imz jentayu said...

to ezany:
ala...ezany br join,mmg la..nnt lamo kayo la,leh kawen dgn rhea cpt2..hehe..

imz jentayu said...

to si lampu neon:
tau xpe..ssh nk fhm kan..

imz jentayu said...

amar amirah:
aiskrim je ke yunk?hehe..shampoo sunsilk pun bolehh

imz jentayu said...

to cik epal:
dah 5bulan wat...huhu..yeke?i hope so...

imz jentayu said...

to MTA:
hehe...lmbt lg kte nk merasa duit ni..

imz jentayu said...

to MRDAHA:
ehhh?tq 4 advice yer...sy cuba..

imz jentayu said...

to sis IXORA:
yupz sis...itulah yg Imz try usaha kn..hehe.tq ye sis syang...

♥ juhairah ♥ said...

imz.. jue baru 3 minggu.. ok la tu earning imz. jeu tau nape kurang earn imz. sbab imz letak 2 je ad nuff. kan ade lagi 1 yg perlu letak. tu yg rugi tu. nnt tiga2 nuff bgn, tp 2 je nuff imz yg ade utk di klik.. imz masuk kt blogmanager imz,nnt ade die aja cara cmne nk paste code lagi satu ad tu cmne. caiyo2 imz!

imz jentayu said...

jue..imz tak tau la.da cuba buat..tapi xkeluar pun.heran...huhu

Ask Me Blog said...

nanti nak kahwin bleh la pilih plamin kat sini hasil titik peluh tabung nuff tuh.... ahhahah, dpt diskaun lg pada nuffnangers.... Kachak!!!

Imz Jentayu said...

to ask me blog :

hehe..yeke?tq2

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, November 28, 2009

Nuffnang !!!

Posted by imz at 9:46 AM

Salam Guyz..
Masih menjalankan misi klik2 nuffnang ke?Bagus..teruskan usaha anda!
Imz pun ada join jugak aktiviti klik2 ni..nak tingkatkan tabung nuffnang tapi...
Imz rasa fed-up sikit..bukan apa..dah lama Imz ada nuffnang,dah nak masuk 5 bulan tapi Imz punya earnings baru je RM13.50.
Sekarang musim cuti..sempat la blogwalking and join misi bloggers main klik2..
Traffic dah meningkat sikit..tapi duit tak bertambah pun.Kenapa eh?Tak faham Imz..emmm..
Sejak join pesta klik2 ni..nuffnang Imz bertambah 25sen jer..means hanya satu klik jer dapat duit,yang lain tak dapat...adoyai

traffic sehari tak pernah lebih dari 100..hehe..
ada bloggers yang boleh bagi pendapat tak?Imz dah kecewa lol...huhu..

24 comments on "Nuffnang !!!"

Nine on November 28, 2009 at 10:30 AM said...

sabar imz..sikit2 lama2 jadi bukit tul tak ? hehe

iEz and mr.Tipso on November 28, 2009 at 12:41 PM said...

yurp sabar+rajin, pelan2 kayuh k, cam iez satu hari iz target iez click 50 member+10 member kat setiap member yg iez klik tu= kira la sendiri hehe bape klik yg iz dpt & bape klik back yg iez dpt? bulan ni je iz dah dpt RM15 untuk bulan ni la hehe~

Mohd Ridzuan on November 28, 2009 at 5:54 PM said...

bnyak tu...sy baru dpt RM2.00
lagi sday :(

ezany on November 28, 2009 at 6:03 PM said...

sy lagi sadis.. masih rm0.00 lg.. sob2..

░♥si lampu neon♥░ on November 28, 2009 at 6:43 PM said...

aku pon tak paham la gak nuff ni adoii ;( aku ikut je laa mane tau nnt durin runtuh ke

Amar Amirah on November 28, 2009 at 6:50 PM said...

13.50 ringgit? belanje eskrim ehhh imz~ yeay!

cik EPAL on November 28, 2009 at 9:03 PM said...

kira ok la tuuu...baru buat dah ada 13.95..

dulu i baru buat..asek 50 sen je manjang...sedih betolll...

lama lama naik la tu ;)

MTA on November 28, 2009 at 9:24 PM said...

sy dapat o.25 sen jer.. huhu

Mr Daha on November 29, 2009 at 12:00 AM said...

Senang je..

1. Awak kena rajin berblog walking..
2. Jangan lupa tinggalkan jejak kt chatbox dia
3. Lagi bagus blog walking kat blog2 yang feymes

Yg ketiga tu penting.. ble awk tinggalkan link blog awk kat url blogger yg feymes, awk akan dapat traffic ke blog awk nnti. more traffic means more clicker.. :)

IxoR@ on November 29, 2009 at 6:06 AM said...

Semua komen yg kawan2 beri...sama tak dengan apa yg sis bgtau?

Yg penting jangan give up...okey!

Good Luck....

imz jentayu on December 1, 2009 at 7:57 AM said...

to nine:
emm...nak tgu jadi bukit lmbt lg r nine...hehe

imz jentayu on December 1, 2009 at 7:59 AM said...

to Iez:
kalau line laju..mmg la best..tp line slow ckit..yeke?bnyk 2..kayo la..hehe

imz jentayu on December 1, 2009 at 8:00 AM said...

to ridzuan:
banyak pe..dah 5bulan join.huhu..

imz jentayu on December 1, 2009 at 8:02 AM said...

to ezany:
ala...ezany br join,mmg la..nnt lamo kayo la,leh kawen dgn rhea cpt2..hehe..

imz jentayu on December 1, 2009 at 8:03 AM said...

to si lampu neon:
tau xpe..ssh nk fhm kan..

imz jentayu on December 1, 2009 at 8:05 AM said...

amar amirah:
aiskrim je ke yunk?hehe..shampoo sunsilk pun bolehh

imz jentayu on December 1, 2009 at 8:06 AM said...

to cik epal:
dah 5bulan wat...huhu..yeke?i hope so...

imz jentayu on December 1, 2009 at 8:07 AM said...

to MTA:
hehe...lmbt lg kte nk merasa duit ni..

imz jentayu on December 1, 2009 at 8:08 AM said...

to MRDAHA:
ehhh?tq 4 advice yer...sy cuba..

imz jentayu on December 1, 2009 at 8:10 AM said...

to sis IXORA:
yupz sis...itulah yg Imz try usaha kn..hehe.tq ye sis syang...

♥ juhairah ♥ on December 3, 2009 at 2:45 PM said...

imz.. jue baru 3 minggu.. ok la tu earning imz. jeu tau nape kurang earn imz. sbab imz letak 2 je ad nuff. kan ade lagi 1 yg perlu letak. tu yg rugi tu. nnt tiga2 nuff bgn, tp 2 je nuff imz yg ade utk di klik.. imz masuk kt blogmanager imz,nnt ade die aja cara cmne nk paste code lagi satu ad tu cmne. caiyo2 imz!

imz jentayu on December 5, 2009 at 12:34 AM said...

jue..imz tak tau la.da cuba buat..tapi xkeluar pun.heran...huhu

Ask Me Blog on February 23, 2010 at 10:33 PM said...

nanti nak kahwin bleh la pilih plamin kat sini hasil titik peluh tabung nuff tuh.... ahhahah, dpt diskaun lg pada nuffnangers.... Kachak!!!

Imz Jentayu on June 6, 2010 at 11:39 AM said...

to ask me blog :

hehe..yeke?tq2

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa