Sunday, September 27, 2009

I'm back...

Salam Guyz
Imz dah kembali...kembali ke Kangar,enter the study zone.Apakah perasaan???hukhukhuk...itulah perasaan sekarang.Resah gelisah rasanya nak study...teruk betul perangai ni.Imz pernah cakap kat kawan..dah nak masuk penjara ni.Dia bagi respon ape?Baguslah...dah nak masuk gedung ILMU.huhu...baik gilak responnya kan!Saboooo jela...dah tanggungjawab kita sebagai pelajar kan.Nak tak nak..sure kena study and mengadap exam paper.Ala..lagi setahun Imz,take it easy.Huhu..dalam hati cuak ni.Fobia dah nak exam.Emm....entri tentang raya pun Imz tak sempat nak story lagi.Tengok lah kalau free...Imz akan story ASAP yar! Ehhh...ade ke orang nak baca story orang tak GLAMOR ni...ngeeee...


4 comments:

ezany said...

kalau bosan stadi suruh jer abg kaer dtg meminang.. haha..

imz jentayu said...

da suh da...tgu abg kaer kumpul duit rupiah dulu..tu yang lambat 2.hahaha...

Cik aiNa said...

imz..selamat hari raya..wahh, raya sakan nampak.heee.

aritu kate nk dtg kenduri..hehee

imz jentayu said...

sowi la cik aina...Imz demam raya ari2..lgpun ssh xreti drive kete lagi..hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Sunday, September 27, 2009

I'm back...

Posted by imz at 12:02 AM
Salam Guyz
Imz dah kembali...kembali ke Kangar,enter the study zone.Apakah perasaan???hukhukhuk...itulah perasaan sekarang.Resah gelisah rasanya nak study...teruk betul perangai ni.Imz pernah cakap kat kawan..dah nak masuk penjara ni.Dia bagi respon ape?Baguslah...dah nak masuk gedung ILMU.huhu...baik gilak responnya kan!Saboooo jela...dah tanggungjawab kita sebagai pelajar kan.Nak tak nak..sure kena study and mengadap exam paper.Ala..lagi setahun Imz,take it easy.Huhu..dalam hati cuak ni.Fobia dah nak exam.Emm....entri tentang raya pun Imz tak sempat nak story lagi.Tengok lah kalau free...Imz akan story ASAP yar! Ehhh...ade ke orang nak baca story orang tak GLAMOR ni...ngeeee...


4 comments on "I'm back..."

ezany on September 27, 2009 at 9:31 PM said...

kalau bosan stadi suruh jer abg kaer dtg meminang.. haha..

imz jentayu on September 29, 2009 at 11:14 AM said...

da suh da...tgu abg kaer kumpul duit rupiah dulu..tu yang lambat 2.hahaha...

Cik aiNa on September 29, 2009 at 10:13 PM said...

imz..selamat hari raya..wahh, raya sakan nampak.heee.

aritu kate nk dtg kenduri..hehee

imz jentayu on September 30, 2009 at 6:08 AM said...

sowi la cik aina...Imz demam raya ari2..lgpun ssh xreti drive kete lagi..hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa