Tuesday, January 25, 2011

Teacher rindu 4 Arif SKTT

Salam Guyz

Hari ni check akaun nuffnang,tengok keyword for this week.Ehhh...carta tertinggi carian kat google,SK Tambun Tulang Arau Perlis.
Then,terus Imz check entry ni,1001 memori SK Tambun Tulang.

So,suprise...Imz dapat comment dari anak murid tersayang...


Mesejnya yang berbunyi........Wahhh,Teacher sangat terharu sayang.Thanks Mawaddah! Walaupun hanya menjadi guru praktikum untuk 4Arif...hati memang sayang kat dorang ni.Nakal tu adalah tapi awak semua baik....So,kalau Mawaddah or mana-mana murid Teacher yang baca this entry..sampaikan salam kat semua ehh...Teacher rindu,sayang awak semua!

Tahun ni dah darjah 5 kan?So,study betul-betul....next year dah UPSR....biar semua student 4ARIF tahun 2010 dapat 5A ! especially,subject Math tau..hehe...

p/s : rasa nak menangis bila buat entry ni...hukhukhuk...



2 comments:

iszieylyanziy said...

tak sabar nk praktikum :)

imz said...

@Isz:

masanya akan tiba....dan akan rasa keseronokan bila ank2 murid syg kita..hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, January 25, 2011

Teacher rindu 4 Arif SKTT

Posted by imz at 11:52 PM
Salam Guyz

Hari ni check akaun nuffnang,tengok keyword for this week.Ehhh...carta tertinggi carian kat google,SK Tambun Tulang Arau Perlis.
Then,terus Imz check entry ni,1001 memori SK Tambun Tulang.

So,suprise...Imz dapat comment dari anak murid tersayang...


Mesejnya yang berbunyi........Wahhh,Teacher sangat terharu sayang.Thanks Mawaddah! Walaupun hanya menjadi guru praktikum untuk 4Arif...hati memang sayang kat dorang ni.Nakal tu adalah tapi awak semua baik....So,kalau Mawaddah or mana-mana murid Teacher yang baca this entry..sampaikan salam kat semua ehh...Teacher rindu,sayang awak semua!

Tahun ni dah darjah 5 kan?So,study betul-betul....next year dah UPSR....biar semua student 4ARIF tahun 2010 dapat 5A ! especially,subject Math tau..hehe...

p/s : rasa nak menangis bila buat entry ni...hukhukhuk...



2 comments on "Teacher rindu 4 Arif SKTT"

iszieylyanziy on January 26, 2011 at 12:45 AM said...

tak sabar nk praktikum :)

imz on January 28, 2011 at 8:04 AM said...

@Isz:

masanya akan tiba....dan akan rasa keseronokan bila ank2 murid syg kita..hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa