Sunday, January 23, 2011

Terkini dari Imz !!!

Salam Guyz

Ambikkk ko tajuk..terkini dari Imz!!! Dah rupa artis...hahaha.ada ke nak tau Imz tengah buat apa sekarang?kalau ada...alhamdullilah,kalau tak ada pun tak apa..nak story gak!

Sebenarnya gadis yang berusia 23 tahun ni...baru habis belajar dari IPG Kampus Perlis.So,sedang menunggu hari untuk melaporkan diri menjadi CIKGI !!! Masa isi borang dulu, Imz mintak Kelantan..nak balik kampung,jaga ma..doa2kanlah dapat ye!

Seronok jugak tanam anggur ni...otak free je,cuma duit lah seposen pun tarak! adoii...tapi sempat lagi shopping online ni..hehe...makin menjadi-jadi pulak shopping online ni tau.

Bila dah beli,mulalah nak berposing...dan satu lagi hobi Imz,tengok tutorial make up kat YouTube,then letak cermin kat sebelah lappy sambil tenyeh2 muka ikut dia suruh.Haha.Ajaibnya,tak menjadi..dah rupa tepung gomak tau!

bling2....bukan senang nak mekap kan! emm...tak ada bakat kot nak jadi mak andam.kalau ada,boleh gak Imz pergi tenyeh muka2 pengantin yang nak kahwin cuti raya cina ni..hehe..

so,status Imz yang terkini..penganggur glamor!



10 comments:

loverbox said...

oh..nak jd cikgu rupanya..good luck...

House of Mama Lynn said...

imz...kak lynn teringin nak jadi cikgu masa sekolah2 dulu ..sekarang cikgu gak ..tp bukan cikgu ngajar BM ..cikgu masak hheheh

YanaMIB said...

wah bakal cikgu..tahniah..smoga dpt melahirkn ank murid yg hebat² ^_^

k_Own said...

cikgu imz.. hot gituhhh ! hehe

imz said...

to Loverbox:

aahhh...thx yer

imz said...

@mama lyn :

yeke?lol..xpe...cikgu masak lagi besttt

imz said...

@Yana :

thx Yana..InsyaALLAH,berat gak tanggungjawab tu

imz said...

@k_Own :

hahaha....hot la sangat...thx

Ekinn Zhareef said...

woww ! hai cikgu ! hehe

imz said...

@Ekin :

wohooo! ye,cikgu disini...hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Sunday, January 23, 2011

Terkini dari Imz !!!

Posted by imz at 7:33 AM
Salam Guyz

Ambikkk ko tajuk..terkini dari Imz!!! Dah rupa artis...hahaha.ada ke nak tau Imz tengah buat apa sekarang?kalau ada...alhamdullilah,kalau tak ada pun tak apa..nak story gak!

Sebenarnya gadis yang berusia 23 tahun ni...baru habis belajar dari IPG Kampus Perlis.So,sedang menunggu hari untuk melaporkan diri menjadi CIKGI !!! Masa isi borang dulu, Imz mintak Kelantan..nak balik kampung,jaga ma..doa2kanlah dapat ye!

Seronok jugak tanam anggur ni...otak free je,cuma duit lah seposen pun tarak! adoii...tapi sempat lagi shopping online ni..hehe...makin menjadi-jadi pulak shopping online ni tau.

Bila dah beli,mulalah nak berposing...dan satu lagi hobi Imz,tengok tutorial make up kat YouTube,then letak cermin kat sebelah lappy sambil tenyeh2 muka ikut dia suruh.Haha.Ajaibnya,tak menjadi..dah rupa tepung gomak tau!

bling2....bukan senang nak mekap kan! emm...tak ada bakat kot nak jadi mak andam.kalau ada,boleh gak Imz pergi tenyeh muka2 pengantin yang nak kahwin cuti raya cina ni..hehe..

so,status Imz yang terkini..penganggur glamor!



10 comments on "Terkini dari Imz !!!"

loverbox on January 23, 2011 at 4:13 PM said...

oh..nak jd cikgu rupanya..good luck...

House of Mama Lynn on January 23, 2011 at 5:50 PM said...

imz...kak lynn teringin nak jadi cikgu masa sekolah2 dulu ..sekarang cikgu gak ..tp bukan cikgu ngajar BM ..cikgu masak hheheh

YanaMIB on January 23, 2011 at 10:26 PM said...

wah bakal cikgu..tahniah..smoga dpt melahirkn ank murid yg hebat² ^_^

k_Own on January 23, 2011 at 11:34 PM said...

cikgu imz.. hot gituhhh ! hehe

imz on January 24, 2011 at 1:02 AM said...

to Loverbox:

aahhh...thx yer

imz on January 24, 2011 at 1:02 AM said...

@mama lyn :

yeke?lol..xpe...cikgu masak lagi besttt

imz on January 24, 2011 at 1:03 AM said...

@Yana :

thx Yana..InsyaALLAH,berat gak tanggungjawab tu

imz on January 24, 2011 at 1:04 AM said...

@k_Own :

hahaha....hot la sangat...thx

Ekinn Zhareef on January 24, 2011 at 7:08 AM said...

woww ! hai cikgu ! hehe

imz on January 25, 2011 at 4:27 AM said...

@Ekin :

wohooo! ye,cikgu disini...hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa