Monday, May 3, 2010

1001memori @ Sk Tambun Tulang


Akhirnya Imz dapat selesaikan praktikum fasa 3 dengan sebaik mungkin di Sekolah Kebangsaan Tambun Tulang,Arau Perlis..selama 3 bulan kat sana.
Mula-mula rasa kekok,yela..nak sesuaikan diri dengan warga sekolah dalam tempoh masa yang singkat.Alhamdullilah...segalanya berjalan dengan baik.

+murid 2 arif+
bila dah sampai hari terakhir,rasa seronok jugak mulanya..tapi bila dah sampai hari itu,hati jadi resah,gelisah..masa untuk berpisah sudah tiba!

Pagi itu,30 April 2010

tiba-tiba nampak matahari cantik...emmm...sambil mendengar alunan lagu u raise me up.hehe.jiwang dah pepagi woooo...

bersama mak,panggilan Imz untuk guru pembimbing...guru cemerlang matematik ni,thanks mak because banyak bagi ilmu..
antara guru-guru perempuan di SKTT...comelkan dorang?ngeee
thanks akak2...dorang memang baik
haaa...ada rupa gaya ahli parlimen tak?hehe...han wee kwan bersama guru2 lelaki SKTT.dorang best..sporting..
han wee kwan menerima hadiah dari PK KO,Cikgu Che Ani..hehe..thanks SKTT!
ngee...dapat banyak hadiah dari murid-murid ku sayang

Party Time!!!
han wee kwan tunjuk kepakaran potong buah mangga..budak-budak 4 bestari cakap,buah mangga tu dorang panggil 'pelam susu atau pelam gajah' sebab saiznya cukup besar.
party dengan my class,4 Arif..teacher sayang korang!
sesi potong kek...
dengan anak-anak teruna 4 arif ni haaa...semua control macho..
anak-anak gadis ni apa kurangnya..nak control ayu la tu ek...
nyanyi lagu'doa perpisahan'buat penutup majlis...masa ni budak-budak ni dah start sebak,bukan setakat perempuan..lelaki pun tunduk je,menangis..nak tunjuk menangis malu.Ishhh..korang ni..sampai teacher pun menangis tau!
goodbye sayang...dorang lambai sampai ke kereta...rasa macam VIP la kejap..hehe...
i will miss them!!!

selamat tinggal praktikum fasa 3....jalan pulang terbentang luas...cantik kan viewnya..jatuh cinta dengan this view!!!

minnie & mickey...perhiasan kat kereta Han Wee Kwan..Imz memang tertarik dengan dorang ni,hehe..cute giler..so,i snap gak pic dorang..

Thanks my praktikum partner,Han Wee Kwan..penat giler nak bergaduh dengan mamat ni..
dah la asyik cakap omputih...biru mata gue selama 3 bulan..haha..

the conclusion(adoi...siap ada konklusi bagai)
Imz sangat seronok praktikum terakhir ni...sebab semuanya best,kira tak mendatangkan masalah.Alhamdullilah,kerana urusan Imz untuk kali ni dipermudahkan ALLAH s.w.t

3 comments:

si[jari] telunjuk said...

selamat malam cikgu..
hehe,bestnye dpt teacher sporting cam imz...

moge berjay menjadi cikgu cemerlang:)

Imz Jentayu said...

selamat malam jari..
hehe...xla,best gitu2 jek..
thanks ye

jusz723 said...

HAI TEACHER WAN...
DH LAME KITE X BRJMPE..
RASE RINDU PLAK KT TEACHER SINCE U WENT TO THE OTHER SCHOOL..
KWN2 SUME RINDU KT TEACHER..
K LA.TKE CARE..
BYE2..
ASLMKM..

by
MAWADDAH
(4 Arif '10)

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, May 3, 2010

1001memori @ Sk Tambun Tulang

Posted by imz at 10:31 PM

Akhirnya Imz dapat selesaikan praktikum fasa 3 dengan sebaik mungkin di Sekolah Kebangsaan Tambun Tulang,Arau Perlis..selama 3 bulan kat sana.
Mula-mula rasa kekok,yela..nak sesuaikan diri dengan warga sekolah dalam tempoh masa yang singkat.Alhamdullilah...segalanya berjalan dengan baik.

+murid 2 arif+
bila dah sampai hari terakhir,rasa seronok jugak mulanya..tapi bila dah sampai hari itu,hati jadi resah,gelisah..masa untuk berpisah sudah tiba!

Pagi itu,30 April 2010

tiba-tiba nampak matahari cantik...emmm...sambil mendengar alunan lagu u raise me up.hehe.jiwang dah pepagi woooo...

bersama mak,panggilan Imz untuk guru pembimbing...guru cemerlang matematik ni,thanks mak because banyak bagi ilmu..
antara guru-guru perempuan di SKTT...comelkan dorang?ngeee
thanks akak2...dorang memang baik
haaa...ada rupa gaya ahli parlimen tak?hehe...han wee kwan bersama guru2 lelaki SKTT.dorang best..sporting..
han wee kwan menerima hadiah dari PK KO,Cikgu Che Ani..hehe..thanks SKTT!
ngee...dapat banyak hadiah dari murid-murid ku sayang

Party Time!!!
han wee kwan tunjuk kepakaran potong buah mangga..budak-budak 4 bestari cakap,buah mangga tu dorang panggil 'pelam susu atau pelam gajah' sebab saiznya cukup besar.
party dengan my class,4 Arif..teacher sayang korang!
sesi potong kek...
dengan anak-anak teruna 4 arif ni haaa...semua control macho..
anak-anak gadis ni apa kurangnya..nak control ayu la tu ek...
nyanyi lagu'doa perpisahan'buat penutup majlis...masa ni budak-budak ni dah start sebak,bukan setakat perempuan..lelaki pun tunduk je,menangis..nak tunjuk menangis malu.Ishhh..korang ni..sampai teacher pun menangis tau!
goodbye sayang...dorang lambai sampai ke kereta...rasa macam VIP la kejap..hehe...
i will miss them!!!

selamat tinggal praktikum fasa 3....jalan pulang terbentang luas...cantik kan viewnya..jatuh cinta dengan this view!!!

minnie & mickey...perhiasan kat kereta Han Wee Kwan..Imz memang tertarik dengan dorang ni,hehe..cute giler..so,i snap gak pic dorang..

Thanks my praktikum partner,Han Wee Kwan..penat giler nak bergaduh dengan mamat ni..
dah la asyik cakap omputih...biru mata gue selama 3 bulan..haha..

the conclusion(adoi...siap ada konklusi bagai)
Imz sangat seronok praktikum terakhir ni...sebab semuanya best,kira tak mendatangkan masalah.Alhamdullilah,kerana urusan Imz untuk kali ni dipermudahkan ALLAH s.w.t

3 comments on "1001memori @ Sk Tambun Tulang"

si[jari] telunjuk on May 4, 2010 at 8:28 AM said...

selamat malam cikgu..
hehe,bestnye dpt teacher sporting cam imz...

moge berjay menjadi cikgu cemerlang:)

Imz Jentayu on May 4, 2010 at 8:47 AM said...

selamat malam jari..
hehe...xla,best gitu2 jek..
thanks ye

jusz723 on January 22, 2011 at 7:03 AM said...

HAI TEACHER WAN...
DH LAME KITE X BRJMPE..
RASE RINDU PLAK KT TEACHER SINCE U WENT TO THE OTHER SCHOOL..
KWN2 SUME RINDU KT TEACHER..
K LA.TKE CARE..
BYE2..
ASLMKM..

by
MAWADDAH
(4 Arif '10)

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa