Monday, January 10, 2011

Contest Jelingan Manja


Salam Guyz
Imz join this contest...saja suka-suka...daripada tanam anggur yang tak berapa nak ranum tu..

Syarat2x :

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee





Imz pilih gambar ni,

Jelingan manja ke?hahaha...wtf..
suka-suka je kan....

Nak tag siapa ehhh?

sis Ixora lah...ngeeee.....

p/s : sejak bosan ni...macam2x contest nak masuk...mencuba tak salah kan...hehe


8 comments:

midiaida said...

wahhh..manje da tuh..hehe..gud luck..;D

iszieylyanziy said...

goodluck,,hehe

Bulan said...

thanks join dear ;)

imZen said...

to midiaida:

hehe...yeke?tq..manja la konon!thx so much dear

imZen said...

to Iszieylyanziy :

tq dear...hehe

imZen said...

to Bulan :
u're most welcome...thx sgt,sbb bg join..hehe

tulus sweet said...

boleh menanglah tu dear....comel pew..
btw.contest apa ni?sng2 taglah kitew.huhu!

imz said...

to tulus :

hehe....amin..
contest jelingan manja..nak ke?nnti imz Tag...

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, January 10, 2011

Contest Jelingan Manja

Posted by imz at 12:46 AM

Salam Guyz
Imz join this contest...saja suka-suka...daripada tanam anggur yang tak berapa nak ranum tu..

Syarat2x :

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee





Imz pilih gambar ni,

Jelingan manja ke?hahaha...wtf..
suka-suka je kan....

Nak tag siapa ehhh?

sis Ixora lah...ngeeee.....

p/s : sejak bosan ni...macam2x contest nak masuk...mencuba tak salah kan...hehe


8 comments on "Contest Jelingan Manja"

midiaida on January 10, 2011 at 2:13 AM said...

wahhh..manje da tuh..hehe..gud luck..;D

iszieylyanziy on January 10, 2011 at 2:14 AM said...

goodluck,,hehe

Bulan on January 10, 2011 at 5:35 AM said...

thanks join dear ;)

imZen on January 10, 2011 at 1:30 PM said...

to midiaida:

hehe...yeke?tq..manja la konon!thx so much dear

imZen on January 10, 2011 at 1:30 PM said...

to Iszieylyanziy :

tq dear...hehe

imZen on January 10, 2011 at 1:33 PM said...

to Bulan :
u're most welcome...thx sgt,sbb bg join..hehe

tulus sweet on January 14, 2011 at 9:31 PM said...

boleh menanglah tu dear....comel pew..
btw.contest apa ni?sng2 taglah kitew.huhu!

imz on January 17, 2011 at 8:12 PM said...

to tulus :

hehe....amin..
contest jelingan manja..nak ke?nnti imz Tag...

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa