Thursday, January 20, 2011

Pose Slumber Laptop Contest




Salam guyz

Amik kau....semangat gila beb main contest-contest ni..huhu..
Kali ni Imz telah di'tag' oleh cik adik comey lotey, Tulus
untuk join contest dari blog
nak tau pasal contest ni..teruslah ke blog iGossip ni.


tuan contest...memang slumber je depan webcam ni,ada bakat katakan..hehe
then,Imz pilih this pic lah...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaaa.....


Ni di'snap' sebelum Imz keluar hang out dengan kawan-kawan,
siap awal dapat posing bagai kat depan cam tu..hehe...
hobi katakan...

yes,yes,yes,
nak tambah koleksi teddy bear!!!
hadiah dia adalah teddy bear....jom2x..
sapa nak boleh join...dan Imz akan tag,



korang tak nak join pun xpe..tiada paksaan..ewahhh...
k...adios


6 comments:

tulus sweet said...

halllllamak!!!hahahaha!tak boleh bla jelingan menggida tuh!!!!huhuhuh!menang dah tuuu...hehe!

loLaa_Nurafizza said...

hehe..macih tag sy imz..nanti sy akn wat k?lgpon tarikh tutup 31hb..sempat la post kat umah..pasai laptop xde depan mate..ade kat adik..huhuhu..

nusha said...

lalink syg,kt dh join..heheh..thnx tau tag kt...meh tgk kt punye, http://nusha1706.blogspot.com/2011/01/pose-slumber-laptop-contest.html

imz said...

to tulus :

halllamakkk...puji lobih nampak,ke perli ye..hehe...kalah di tgn tulus kot

imz said...

to lola :

hehe...welcome.tak nak buat pun xpe...hehe...suka2 je lola

imz said...

to nusha:

yeke yunk?its ok la...Imz saja2 jer...ok,imz view

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, January 20, 2011

Pose Slumber Laptop Contest

Posted by imz at 1:30 AM



Salam guyz

Amik kau....semangat gila beb main contest-contest ni..huhu..
Kali ni Imz telah di'tag' oleh cik adik comey lotey, Tulus
untuk join contest dari blog
nak tau pasal contest ni..teruslah ke blog iGossip ni.


tuan contest...memang slumber je depan webcam ni,ada bakat katakan..hehe
then,Imz pilih this pic lah...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaaa.....


Ni di'snap' sebelum Imz keluar hang out dengan kawan-kawan,
siap awal dapat posing bagai kat depan cam tu..hehe...
hobi katakan...

yes,yes,yes,
nak tambah koleksi teddy bear!!!
hadiah dia adalah teddy bear....jom2x..
sapa nak boleh join...dan Imz akan tag,



korang tak nak join pun xpe..tiada paksaan..ewahhh...
k...adios


6 comments on "Pose Slumber Laptop Contest"

tulus sweet on January 20, 2011 at 3:15 AM said...

halllllamak!!!hahahaha!tak boleh bla jelingan menggida tuh!!!!huhuhuh!menang dah tuuu...hehe!

loLaa_Nurafizza on January 20, 2011 at 7:19 PM said...

hehe..macih tag sy imz..nanti sy akn wat k?lgpon tarikh tutup 31hb..sempat la post kat umah..pasai laptop xde depan mate..ade kat adik..huhuhu..

nusha on January 20, 2011 at 7:23 PM said...

lalink syg,kt dh join..heheh..thnx tau tag kt...meh tgk kt punye, http://nusha1706.blogspot.com/2011/01/pose-slumber-laptop-contest.html

imz on January 21, 2011 at 12:42 AM said...

to tulus :

halllamakkk...puji lobih nampak,ke perli ye..hehe...kalah di tgn tulus kot

imz on January 21, 2011 at 12:42 AM said...

to lola :

hehe...welcome.tak nak buat pun xpe...hehe...suka2 je lola

imz on January 21, 2011 at 12:43 AM said...

to nusha:

yeke yunk?its ok la...Imz saja2 jer...ok,imz view

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa