Monday, January 10, 2011

Ajmal secomel Chicken Little



Salam Guyz

11.1.11....tarikh yang sangat cantik..bloggers sekalian mesti fikirkan idea nak hasilkan entri apa sempena tarikh cun ni kan?haaa...Imz nak story pasal insan kesayangan ni,anak saudara ke 14 ! dah ramai anak saudara ChekShu ni...

Hye saya AJMAL...

Jom check it out ! Ni lah si comel Ajmal Isyraaq...Ajmal @ Amal ni baru masuk 6 bulan.
Perkembangan dia..dah boleh jadi mat terap ( askar )..hehe..
Amal ni anak ketiga dari 4 adik-beradik..




adakah saya seCOMEL chicken little ni?hehehehe.....


Ajmal sentiasa murah dengan senyuman...
macam ChekShu dia jugak lah!
hohoho....perasan sudah..

11.01.2011
HAPPY BIRTHDAY buat kakak tersayang(bajet),
SITI NURHALIZA TARUDDIN ke 32 !!!

ada ke bloggerz yang lahir sama tarikh dengan dia?

sila angkat jari tangan anda..kehkehkeh..

so,Imz ucapkan Selamat Hari Lahir,
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
amin


p/s : cari idea nak jadikan tarikh cun ni bermakna....emmm....emmm...emm...pikir2x!




4 comments:

ieMa ackLes said...

hari ni besday ayah saya..

http://iemam112.blogspot.com/2011/01/selamat-hari-lahir.html

KUREKURE COMEL said...

comel sgt2...

imZen said...

to iema:
o..yeke?wish happy birthday untuk ayah tau

imZen said...

to kurekure comel :

ngee...ajmal mmg comel,mcm chekshu dia..hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, January 10, 2011

Ajmal secomel Chicken Little

Posted by imz at 1:39 PM


Salam Guyz

11.1.11....tarikh yang sangat cantik..bloggers sekalian mesti fikirkan idea nak hasilkan entri apa sempena tarikh cun ni kan?haaa...Imz nak story pasal insan kesayangan ni,anak saudara ke 14 ! dah ramai anak saudara ChekShu ni...

Hye saya AJMAL...

Jom check it out ! Ni lah si comel Ajmal Isyraaq...Ajmal @ Amal ni baru masuk 6 bulan.
Perkembangan dia..dah boleh jadi mat terap ( askar )..hehe..
Amal ni anak ketiga dari 4 adik-beradik..




adakah saya seCOMEL chicken little ni?hehehehe.....


Ajmal sentiasa murah dengan senyuman...
macam ChekShu dia jugak lah!
hohoho....perasan sudah..

11.01.2011
HAPPY BIRTHDAY buat kakak tersayang(bajet),
SITI NURHALIZA TARUDDIN ke 32 !!!

ada ke bloggerz yang lahir sama tarikh dengan dia?

sila angkat jari tangan anda..kehkehkeh..

so,Imz ucapkan Selamat Hari Lahir,
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
amin


p/s : cari idea nak jadikan tarikh cun ni bermakna....emmm....emmm...emm...pikir2x!




4 comments on "Ajmal secomel Chicken Little"

ieMa ackLes on January 10, 2011 at 7:46 PM said...

hari ni besday ayah saya..

http://iemam112.blogspot.com/2011/01/selamat-hari-lahir.html

KUREKURE COMEL on January 11, 2011 at 5:28 AM said...

comel sgt2...

imZen on January 13, 2011 at 12:53 AM said...

to iema:
o..yeke?wish happy birthday untuk ayah tau

imZen on January 13, 2011 at 12:54 AM said...

to kurekure comel :

ngee...ajmal mmg comel,mcm chekshu dia..hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa