Wednesday, January 5, 2011

Cek 5k dari Nuffnang..OMG!

Salam Guyz

O.M.G....oh my GOD!!! First time I dapat cek u know....huhu...so surprise.hasil titik peluh sendiri jadi blogger picisan,atlast dapat jugak merasa duit hasil blog Imz.Buat blog sekadar suka-suka akhirnya mendatangkan keuntungan.Syukur.....Thanks Nuffnang!

Pepagi dapat surat cinta dari abang pos laju.First tengok surat dari IPG-KP,then ada lagi satu sampul surat kecik.Haiii....surat cinta dari sapa pulak ni.Bukak jer....dari nuffnang...OMG!

Siapa nak bagi 5k ??kena kerja keras dulu lah baru dapat kan...tapi dengan blogging,itu tak mustahil.dah ramai blogger yang buktikan,melalui blog mereka dapat jana pendapatan.huhu..

5k beb! huhuhu...apa nak buat dengan duit sebanyak ni?

  • beli kamera DSLR...yesss!
  • beli handbang GUESS
  • borong tudung kat Ika,Radiusite
macam-macam di fikiran ni..korang nak buat apa kalau dapat 5k?

Berangan..berangan..berangan lah Imz oiiii...hahahaha...
yang dapat sebenarnya...

Bukan 5k pun..kasi semangat pada diri sendiri jek! dapat rm50+ pun dah bersyukur sangat-sangat.Tak pernah pun terlintas di fikiran dapat duit hasil tulisan yang biasa-biasa ni..blog pun jarang update.Blogger lain yang beribu-ribu dapat...tapi tak apelah.Siapa usaha lebih,dia masyukkk la kan.So,mulai hari ni Imz nak usaha...kasi naik traffic.hehe...bagi betul-betul dapat 5k!

p/s : still excited tunjuk cek kat my family...hehe....bagi dorang banga !

10 comments:

lieya orange M.I. said...

tahniah dah dapat cek... :))

Imz Jentayu said...

hye lieya...

lama tak nampak..
tq..hehe

Wahida Shukeri said...

wow..dah dapat cek...tahniah...baru ade 44 rgt...haha

Imz Jentayu said...

wahida:

ngeee...dah lama baru dpt.tgu rm6 lagi,boleh cashout la 2...

geekz36 said...

congrate. bila la nak merasa duit nuff ni, haha. =)

Entry terbaru: Promosi! Akaun Hotfile 6 Bulan Rm20 Sahaja

imZen said...

to geekz36 :

tq..insyaallah,dapat la tu nanti.Imz pun tunggu lama..baru merasa

geekz36 said...

blh la share camni. =)

Entry terbaru: Promosi! tutorial membuat sticky post

imZen said...

geekz36 :

haha...geek nak berapa k? ke dato k?

Aimi Razman said...

nk ciket !

imZen said...

to aimi :

meh aimi...imz nak kasi...hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, January 5, 2011

Cek 5k dari Nuffnang..OMG!

Posted by imz at 8:54 AM
Salam Guyz

O.M.G....oh my GOD!!! First time I dapat cek u know....huhu...so surprise.hasil titik peluh sendiri jadi blogger picisan,atlast dapat jugak merasa duit hasil blog Imz.Buat blog sekadar suka-suka akhirnya mendatangkan keuntungan.Syukur.....Thanks Nuffnang!

Pepagi dapat surat cinta dari abang pos laju.First tengok surat dari IPG-KP,then ada lagi satu sampul surat kecik.Haiii....surat cinta dari sapa pulak ni.Bukak jer....dari nuffnang...OMG!

Siapa nak bagi 5k ??kena kerja keras dulu lah baru dapat kan...tapi dengan blogging,itu tak mustahil.dah ramai blogger yang buktikan,melalui blog mereka dapat jana pendapatan.huhu..

5k beb! huhuhu...apa nak buat dengan duit sebanyak ni?

  • beli kamera DSLR...yesss!
  • beli handbang GUESS
  • borong tudung kat Ika,Radiusite
macam-macam di fikiran ni..korang nak buat apa kalau dapat 5k?

Berangan..berangan..berangan lah Imz oiiii...hahahaha...
yang dapat sebenarnya...

Bukan 5k pun..kasi semangat pada diri sendiri jek! dapat rm50+ pun dah bersyukur sangat-sangat.Tak pernah pun terlintas di fikiran dapat duit hasil tulisan yang biasa-biasa ni..blog pun jarang update.Blogger lain yang beribu-ribu dapat...tapi tak apelah.Siapa usaha lebih,dia masyukkk la kan.So,mulai hari ni Imz nak usaha...kasi naik traffic.hehe...bagi betul-betul dapat 5k!

p/s : still excited tunjuk cek kat my family...hehe....bagi dorang banga !

10 comments on "Cek 5k dari Nuffnang..OMG!"

lieya orange M.I. on January 5, 2011 at 9:28 AM said...

tahniah dah dapat cek... :))

Imz Jentayu on January 5, 2011 at 9:31 AM said...

hye lieya...

lama tak nampak..
tq..hehe

Wahida Shukeri on January 5, 2011 at 11:48 PM said...

wow..dah dapat cek...tahniah...baru ade 44 rgt...haha

Imz Jentayu on January 6, 2011 at 12:04 AM said...

wahida:

ngeee...dah lama baru dpt.tgu rm6 lagi,boleh cashout la 2...

geekz36 on January 6, 2011 at 1:23 AM said...

congrate. bila la nak merasa duit nuff ni, haha. =)

Entry terbaru: Promosi! Akaun Hotfile 6 Bulan Rm20 Sahaja

imZen on January 6, 2011 at 1:31 AM said...

to geekz36 :

tq..insyaallah,dapat la tu nanti.Imz pun tunggu lama..baru merasa

geekz36 on January 6, 2011 at 2:21 AM said...

blh la share camni. =)

Entry terbaru: Promosi! tutorial membuat sticky post

imZen on January 6, 2011 at 2:34 AM said...

geekz36 :

haha...geek nak berapa k? ke dato k?

Aimi Razman on January 6, 2011 at 3:10 AM said...

nk ciket !

imZen on January 7, 2011 at 2:33 AM said...

to aimi :

meh aimi...imz nak kasi...hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa