Tuesday, October 13, 2009

Weekend punya cerita!

Salam Guyz..

Weekend hari tu,Imz rezeki murah lagi..hehe...bukan menang loteri eh! tapi dapat jemputan ke rumah Summayyah..makan nasi..thanks yar Summayyah..



Before keluar..sempat lagi Imz pose depan meja study..kihkihkih...

Next destination...

kita orang pergi Tasik Darul Aman,kat Jitra..dah lama teringin nak pergi tasik tu..asyik ngedap dari jauh jer,bila lalu highway tu..huhu..


Impian saya tercapai...hehe..suka2x!!!



Dapat jugak naik kereta/bot ke ape ntah..Imz pun tak tau nama dia..
hehe...
Naik dengan Sarina..sape lagi kan..hahaha...


Kami teruja lol !!!

Seronok banget...ada kawan Imz cakap,selalulah datang..leh kayuh2x sampai berpeluh..

masa 30minit yang diberikan tak cukup...huhuorang lain dah naik ke darat,we all still kayuh jauh2..semata-mata nak posing..ngeeee
inilah geng-geng bus sekolah(pastikan nada betul)..hahahaha...

Credit to Adib for snap our pictures
Nak pergi lagi???sape nak bawak kan ehhh...ngeee

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, October 13, 2009

Weekend punya cerita!

Posted by imz at 9:28 PM
Salam Guyz..

Weekend hari tu,Imz rezeki murah lagi..hehe...bukan menang loteri eh! tapi dapat jemputan ke rumah Summayyah..makan nasi..thanks yar Summayyah..



Before keluar..sempat lagi Imz pose depan meja study..kihkihkih...

Next destination...

kita orang pergi Tasik Darul Aman,kat Jitra..dah lama teringin nak pergi tasik tu..asyik ngedap dari jauh jer,bila lalu highway tu..huhu..


Impian saya tercapai...hehe..suka2x!!!



Dapat jugak naik kereta/bot ke ape ntah..Imz pun tak tau nama dia..
hehe...
Naik dengan Sarina..sape lagi kan..hahaha...


Kami teruja lol !!!

Seronok banget...ada kawan Imz cakap,selalulah datang..leh kayuh2x sampai berpeluh..

masa 30minit yang diberikan tak cukup...huhuorang lain dah naik ke darat,we all still kayuh jauh2..semata-mata nak posing..ngeeee
inilah geng-geng bus sekolah(pastikan nada betul)..hahahaha...

Credit to Adib for snap our pictures
Nak pergi lagi???sape nak bawak kan ehhh...ngeee

0 comments on "Weekend punya cerita!"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa