Saturday, October 31, 2009

All the Best 'Red Warriors'

'GOMO KELATE GOMO !!!!!!!!!'

Merah membara semangat jawa betullah Red Warriors kita ni..bangga ambo jadi ore kelate.hehe..Tahniah pasukan KELANTAN kerana melayakkan diri ke final PIALA MALAYSIA!!!


Bersemangat Imz malam ni tengok perlawanan Kelantan vs Perlis.Asalnya memang teringin nak pergi Stadium Perlis tu..bukan jauh pun dari tempat Imz tapi tak de 'geng' lah.Hehe..Jangan ingat perempuan tak minat bola tau!So tengok kat TV jela..takpe..itukan bukan main bersorok2 bila tengok pemain-pemain Kelantan beraksi penuh bersemangat.Syabasss!!!


Pemain Kelate yang paling Imz sukeeeeeee dan tabik spring lah kate orang..FARHAN !!!

tengok gaya beliau...cehhhh...macho giler kan..hehe...

tahniah Farhan,kerana kakimu yang menyumbat 5 gol untuk Kelantan ke final!!!


Masa Piala FA hari itu,family Imz yang kat Kelantan sanggup turun KL semata-mata nak tengok game tu.Betapa kuatnya jiwa kami rakyat Kelantan bersatu hati demi negeri tercinta.Cehhh...terlebih sudaaa..

Even kalah...kami tetap puas hati dan bangga dengan pasukan 'Red Warriors'


Esok lepas perlawanan,family Imz yang kat Pasir Mas bertolak balik.Satu keluarga hantar kat LCCT,Imz je masa tu dah tak ada..dalam bus on the way balik Perlis

(kesian dooeee,terasing lak aku)


Dalam bus,dapat sms dari akak,bunyinyeeeeeeeee...

"Dik,kito ore jupo pemain Kelate kat airport ni.Rugi mu tak dok.Farhan hensem,dik"


Kita orang memang sayang giler dengan team Kelantan ni

Kebetulan penerbangan keluarga Imz sama dengan dorang..hehe...

so,layan jela pic-pic ni ye

(gambar ahli keluarga terpaksa di'crop'..dorang tak nak publisiti.ngeeee)


Syaamil dan Syaariz pun still pakai baju Red Warriors yang dorang beli kat stadium Bukit Jalil masa game Piala Malaysia tu.

cehhh...macho kan wira-wira kami.Syaariz bila pulak nak besar?

Ganti abang-abang ni.Kasi ChekShu bangga sikit..hehe




favourite player ku....Farhan(muka cam Marcell,penyanyi Indon)





Farhan,sukeeee kamooooo...hehe




Norfarhan Terbayang Pentas Perlawanan Akhir



Ditulis oleh Kosmo
SATURDAY, 31 OCTOBER 2009 09:02
KETIADAAN kapten Kelantan, Indra Putra Mahayuddin pada aksi separuh akhir kedua Piala Malaysia malam ini mungkin dianggap satu berita baik buat Perlis.
Bagaimanapun, kelibat beberapa pemain Kelantan yang lain perlu diberi perhatian oleh skuad Singa Utara itu untuk mengelakkan episod duka mereka kembali berulang.
Norfarhan Mohamad (gambar) antara yang perlu diberi perhatian kerana pemain ini juga antara penggempur yang produktif untuk mereali- sasikan harapan Kelantan mara ke pentas akhir yang dijadualkan pada 7 November ini.
"Sebelum ini Indra banyak terlibat dalam menghasilkan gerak membantu pemain penyerang tetapi selepas ketiadaannya kami perlu lebih bekerja keras untuk menembusi gawang Perlis.
"Saya yakin rakan-rakan lain sudah bersedia dan 90 minit terakhir ini perlu dimanfaatkan sebaik mungkin," kata Norfarhan yang kini sudah mengumpul empat gol sepanjang kempen Piala Malaysia.
Norfarhan menambah, dia dan rakan- rakan sepasukannya perlu mencari gol awal bagi mengelak sebarang tekanan.
"Jika kami menjaringkan gol awal, sudah tentu moral pemain Perlis semakin jatuh, apatah lagi mereka perlu menjaringkan empat gol jika mahu ke final.
"Kami memang sebuah pasukan yang gemar menggunakan taktik menyerang dan saya percaya jurulatih (B. Sathianathan) akan menggunakan pendekatan yang sama berdepan Perlis malam esok (malam ini)," ujarnya.
Jelas Norfarhan lagi, dia dan rakan-rakannya kini sudah tidak sabar untuk turun menentang Perlis walaupun sedar terpaksa berdepan dengan tugas berat, bukan sahaja daripada pemain lawan tetapi para penyokong Perlis yang akan membanjiri stadium.
"Semangat kami ketika ini sangat tinggi untuk memastikan hasrat menjejakkan kaki ke final tercapai. Saya akui kami memang sudah sebelah kaki ke final tetapi perlu berwaspada kerana apa jua boleh berlaku dalam 90 minit.
"Saya atau sesiapa sahaja yang menjaringkan gol itu tidak penting. Bagi kami, menumpaskan Perlis di laman mereka pastinya suatu kenangan yang cukup manis," jelasnya.


Harapnya kali ni Kelantan boleh menebus kekalahan pada Piala Malaysia hari tu..


Nak tengok kat stadium....emmm...
"Gomo Kelate Gomo"
teruskan usaha...ngeeeee




2 comments:

imz jentayu said...

orang perlis..jangan nanges ehh..nine,sapu air mata tu...hahaha

Nine said...

hahaha..kutuk orang ek..hehe..takpe tungg tahun depam lak...

wah best2 pic imz...hehe..

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, October 31, 2009

All the Best 'Red Warriors'

Posted by imz at 6:39 AM
'GOMO KELATE GOMO !!!!!!!!!'

Merah membara semangat jawa betullah Red Warriors kita ni..bangga ambo jadi ore kelate.hehe..Tahniah pasukan KELANTAN kerana melayakkan diri ke final PIALA MALAYSIA!!!


Bersemangat Imz malam ni tengok perlawanan Kelantan vs Perlis.Asalnya memang teringin nak pergi Stadium Perlis tu..bukan jauh pun dari tempat Imz tapi tak de 'geng' lah.Hehe..Jangan ingat perempuan tak minat bola tau!So tengok kat TV jela..takpe..itukan bukan main bersorok2 bila tengok pemain-pemain Kelantan beraksi penuh bersemangat.Syabasss!!!


Pemain Kelate yang paling Imz sukeeeeeee dan tabik spring lah kate orang..FARHAN !!!

tengok gaya beliau...cehhhh...macho giler kan..hehe...

tahniah Farhan,kerana kakimu yang menyumbat 5 gol untuk Kelantan ke final!!!


Masa Piala FA hari itu,family Imz yang kat Kelantan sanggup turun KL semata-mata nak tengok game tu.Betapa kuatnya jiwa kami rakyat Kelantan bersatu hati demi negeri tercinta.Cehhh...terlebih sudaaa..

Even kalah...kami tetap puas hati dan bangga dengan pasukan 'Red Warriors'


Esok lepas perlawanan,family Imz yang kat Pasir Mas bertolak balik.Satu keluarga hantar kat LCCT,Imz je masa tu dah tak ada..dalam bus on the way balik Perlis

(kesian dooeee,terasing lak aku)


Dalam bus,dapat sms dari akak,bunyinyeeeeeeeee...

"Dik,kito ore jupo pemain Kelate kat airport ni.Rugi mu tak dok.Farhan hensem,dik"


Kita orang memang sayang giler dengan team Kelantan ni

Kebetulan penerbangan keluarga Imz sama dengan dorang..hehe...

so,layan jela pic-pic ni ye

(gambar ahli keluarga terpaksa di'crop'..dorang tak nak publisiti.ngeeee)


Syaamil dan Syaariz pun still pakai baju Red Warriors yang dorang beli kat stadium Bukit Jalil masa game Piala Malaysia tu.

cehhh...macho kan wira-wira kami.Syaariz bila pulak nak besar?

Ganti abang-abang ni.Kasi ChekShu bangga sikit..hehe




favourite player ku....Farhan(muka cam Marcell,penyanyi Indon)





Farhan,sukeeee kamooooo...hehe




Norfarhan Terbayang Pentas Perlawanan Akhir



Ditulis oleh Kosmo
SATURDAY, 31 OCTOBER 2009 09:02
KETIADAAN kapten Kelantan, Indra Putra Mahayuddin pada aksi separuh akhir kedua Piala Malaysia malam ini mungkin dianggap satu berita baik buat Perlis.
Bagaimanapun, kelibat beberapa pemain Kelantan yang lain perlu diberi perhatian oleh skuad Singa Utara itu untuk mengelakkan episod duka mereka kembali berulang.
Norfarhan Mohamad (gambar) antara yang perlu diberi perhatian kerana pemain ini juga antara penggempur yang produktif untuk mereali- sasikan harapan Kelantan mara ke pentas akhir yang dijadualkan pada 7 November ini.
"Sebelum ini Indra banyak terlibat dalam menghasilkan gerak membantu pemain penyerang tetapi selepas ketiadaannya kami perlu lebih bekerja keras untuk menembusi gawang Perlis.
"Saya yakin rakan-rakan lain sudah bersedia dan 90 minit terakhir ini perlu dimanfaatkan sebaik mungkin," kata Norfarhan yang kini sudah mengumpul empat gol sepanjang kempen Piala Malaysia.
Norfarhan menambah, dia dan rakan- rakan sepasukannya perlu mencari gol awal bagi mengelak sebarang tekanan.
"Jika kami menjaringkan gol awal, sudah tentu moral pemain Perlis semakin jatuh, apatah lagi mereka perlu menjaringkan empat gol jika mahu ke final.
"Kami memang sebuah pasukan yang gemar menggunakan taktik menyerang dan saya percaya jurulatih (B. Sathianathan) akan menggunakan pendekatan yang sama berdepan Perlis malam esok (malam ini)," ujarnya.
Jelas Norfarhan lagi, dia dan rakan-rakannya kini sudah tidak sabar untuk turun menentang Perlis walaupun sedar terpaksa berdepan dengan tugas berat, bukan sahaja daripada pemain lawan tetapi para penyokong Perlis yang akan membanjiri stadium.
"Semangat kami ketika ini sangat tinggi untuk memastikan hasrat menjejakkan kaki ke final tercapai. Saya akui kami memang sudah sebelah kaki ke final tetapi perlu berwaspada kerana apa jua boleh berlaku dalam 90 minit.
"Saya atau sesiapa sahaja yang menjaringkan gol itu tidak penting. Bagi kami, menumpaskan Perlis di laman mereka pastinya suatu kenangan yang cukup manis," jelasnya.


Harapnya kali ni Kelantan boleh menebus kekalahan pada Piala Malaysia hari tu..


Nak tengok kat stadium....emmm...
"Gomo Kelate Gomo"
teruskan usaha...ngeeeee




2 comments on "All the Best 'Red Warriors'"

imz jentayu on October 31, 2009 at 9:00 AM said...

orang perlis..jangan nanges ehh..nine,sapu air mata tu...hahaha

Nine on October 31, 2009 at 10:41 PM said...

hahaha..kutuk orang ek..hehe..takpe tungg tahun depam lak...

wah best2 pic imz...hehe..

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa