Thursday, October 8, 2009

raya@imZone

Jumaat datang lagi..
best la kan sebab dapat rehat tapi bila fikir balik bosan pun ada,terperap je kat bilik.Huhu....nasib la kan..
Imz tak ada idea la nak post entri ape..
so,tengok jela gambar-gambar Imz waktu raya hari itu.
Raya kan sebulan..ngeee

posing dengan kereta Kak Dah.
Lesen pun tak ambil lagi,berangan nak bawak kereta.huhu...


Pssttttt....babai..tata..titu...

4 comments:

ezany said...

erk.. mmg pakei spek ker ni..?

Nine said...

wahh comey nyer dia..hehe..

masa nih mmg kat umah ker imz ? or gi jalan2 time nih ? tengok duk dlm keta..

imz jentayu said...

to ezany :

memang pkai spek pun...rabun.kdg2 je posing xpkai spek...

imz jentayu said...

to nine :

tq2..ikhlas ke x?
ms ni g jln2...time ngah pose ni,jg ank buah tdo dalam kereta..haha..sempat je imz pose

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, October 8, 2009

raya@imZone

Posted by imz at 8:28 AM
Jumaat datang lagi..
best la kan sebab dapat rehat tapi bila fikir balik bosan pun ada,terperap je kat bilik.Huhu....nasib la kan..
Imz tak ada idea la nak post entri ape..
so,tengok jela gambar-gambar Imz waktu raya hari itu.
Raya kan sebulan..ngeee

posing dengan kereta Kak Dah.
Lesen pun tak ambil lagi,berangan nak bawak kereta.huhu...


Pssttttt....babai..tata..titu...

4 comments on "raya@imZone"

ezany on October 9, 2009 at 1:17 AM said...

erk.. mmg pakei spek ker ni..?

Nine on October 9, 2009 at 1:42 AM said...

wahh comey nyer dia..hehe..

masa nih mmg kat umah ker imz ? or gi jalan2 time nih ? tengok duk dlm keta..

imz jentayu on October 9, 2009 at 4:48 AM said...

to ezany :

memang pkai spek pun...rabun.kdg2 je posing xpkai spek...

imz jentayu on October 9, 2009 at 4:50 AM said...

to nine :

tq2..ikhlas ke x?
ms ni g jln2...time ngah pose ni,jg ank buah tdo dalam kereta..haha..sempat je imz pose

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa