Friday, October 2, 2009

Ulangtahun Iman Insyira !!!

Happy belated birthday my yayunk,Iman Insyira'

Actually bulan 8 aritu Iman sambut birthday dia yang ke 3 tahun..
Tapi raya kedua baru sempat nak sambut.
Kesian Princess Rare Beauty kesayangan Kak Dah celebrate birthday dia lambat.
Setiap tahun,mama dia tak pernah miss nak celebrate birthday anak tunggalnya ni.Masa umur setahun dekat A&W,PJ...
Then,umur dua tahun Kak Dah plan satu holiday kat Cherating just to celebrate birthday her daughter.
Time tu Iman's parents siap tempah t-shirt gambar Iman lagi,warna pink untuk we all satu family.We all pakai masa pergi dinner nak celebrate birthday Iman kat restoran,semua orang tengok..haha...peduli apa,kami happy family ever after!hahaha...


Happy Birthday Princess Rare

muka Iman dah tak sabar nak tiup lilin tu..hehe



aKsi-aksi spontan dari bintang hati Imz time birtday tu.
Aisy ngan Aleesya pun dapat pakai 'pari-pari'.
Tapi kesian kat Aqeef..dia jeles tengok sepupu-sepupu perempuan dia pakai,tapi dia tak.Aqeef sayang....kamu kan boy.Last-last bagi jugak dia try,baru tersenyum simpul..haha.macam-macam ragam bintang hati ChekShu ni.

Aleesya pun apa kurangnya..siap berlakon jadi pari-pari la..dia putarkan bintang ajaib tu kat muka Khayla.

Aleesya : Jadilah par-pari (di putar-putar depan muka Khayla sampai pening Khayla tengok benda tu)
Kelakar gila masa tu.

Aisy pakai baju gaun sekejap je,tu lah kalau mood tak elok..macam-macam perangai.Bila dah salin baju lain..sempat jugak ChekShu pujuk dia berposing.
Khayla pun tak kalah dengan sepupu-sepupu perempuan dia..bukan main lagi pakai ribbon.Hehehe..teruja gak dia 'diterbangkan' oleh papanya.Tersengeh-sengeh dia senyum..
Khayla cayang kan manis orangnya..ngeeee

Semua gambar puteri-puteri kecik je ni..mana gambar ChekShu nya???
Ni lah jadi bila ChekShu jadi photographer,gambar sendiri tak ada masa celebrate birtday Iman.
Mana aci kan?hahaha....
Jeng-jeng...dia datang.....

Interframe gakkkkk!!!!
Jangan marah...ChekShu segan dowh..haha..
Imz pose pakai tudung ala-ala Datuk Siti Nurhaliza..
Berangan je lebih...
Ok tak????

2 comments:

Nine said...

wah cute2 nyer anak2 buah imz...
Cute sgt...

Hepi Buffday yer...hehe..

imz jentayu said...

anak buah ye nine???chekshu nyer...haha

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, October 2, 2009

Ulangtahun Iman Insyira !!!

Posted by imz at 7:18 AM
Happy belated birthday my yayunk,Iman Insyira'

Actually bulan 8 aritu Iman sambut birthday dia yang ke 3 tahun..
Tapi raya kedua baru sempat nak sambut.
Kesian Princess Rare Beauty kesayangan Kak Dah celebrate birthday dia lambat.
Setiap tahun,mama dia tak pernah miss nak celebrate birthday anak tunggalnya ni.Masa umur setahun dekat A&W,PJ...
Then,umur dua tahun Kak Dah plan satu holiday kat Cherating just to celebrate birthday her daughter.
Time tu Iman's parents siap tempah t-shirt gambar Iman lagi,warna pink untuk we all satu family.We all pakai masa pergi dinner nak celebrate birthday Iman kat restoran,semua orang tengok..haha...peduli apa,kami happy family ever after!hahaha...


Happy Birthday Princess Rare

muka Iman dah tak sabar nak tiup lilin tu..hehe



aKsi-aksi spontan dari bintang hati Imz time birtday tu.
Aisy ngan Aleesya pun dapat pakai 'pari-pari'.
Tapi kesian kat Aqeef..dia jeles tengok sepupu-sepupu perempuan dia pakai,tapi dia tak.Aqeef sayang....kamu kan boy.Last-last bagi jugak dia try,baru tersenyum simpul..haha.macam-macam ragam bintang hati ChekShu ni.

Aleesya pun apa kurangnya..siap berlakon jadi pari-pari la..dia putarkan bintang ajaib tu kat muka Khayla.

Aleesya : Jadilah par-pari (di putar-putar depan muka Khayla sampai pening Khayla tengok benda tu)
Kelakar gila masa tu.

Aisy pakai baju gaun sekejap je,tu lah kalau mood tak elok..macam-macam perangai.Bila dah salin baju lain..sempat jugak ChekShu pujuk dia berposing.
Khayla pun tak kalah dengan sepupu-sepupu perempuan dia..bukan main lagi pakai ribbon.Hehehe..teruja gak dia 'diterbangkan' oleh papanya.Tersengeh-sengeh dia senyum..
Khayla cayang kan manis orangnya..ngeeee

Semua gambar puteri-puteri kecik je ni..mana gambar ChekShu nya???
Ni lah jadi bila ChekShu jadi photographer,gambar sendiri tak ada masa celebrate birtday Iman.
Mana aci kan?hahaha....
Jeng-jeng...dia datang.....

Interframe gakkkkk!!!!
Jangan marah...ChekShu segan dowh..haha..
Imz pose pakai tudung ala-ala Datuk Siti Nurhaliza..
Berangan je lebih...
Ok tak????

2 comments on "Ulangtahun Iman Insyira !!!"

Nine on October 5, 2009 at 1:27 AM said...

wah cute2 nyer anak2 buah imz...
Cute sgt...

Hepi Buffday yer...hehe..

imz jentayu on October 5, 2009 at 2:47 AM said...

anak buah ye nine???chekshu nyer...haha

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa