Friday, October 9, 2009

MooD saya kURanggggggg

Salam Guyz..
Hari Jumaat ni semua berjalan seperti biasa,pergi taklimat BIG dan balik rehat kat bilik.Dalam pukul 4 lebih..baru orang dapat repair sistem eletrik,so tak ada eletrik buat sementara waktu.
Then...something happen...huhu..make me badm00d..tentang kawan.Titik!
Syukur sangat sahabat Imz,Azni on ym..
I really need someone to 'luahkan perasaan'
Thanks Azni and 'kawan' for b
eing there.
Really appreciate you as my buddy forever,dear!!!Imz bila ada problem,sure kena cari siapa-siapa nak luahkan..tak suka pendam sorang-sorang.Sure nak cerita kat orang lain,baru rasa lega..Sekarang dah rasa lega sikit.
Hati ni memang cepat terasa tapi Imz bukan jenis pendendam..tak akan simpan lama.Dah release,Imz lupakan je.Easyyyyyyyyyy

Alhamdullilah,I'm okay


2 comments:

IxoR@ said...

Alhamdulillah...

Everything dah ok kan...senyum selalu ok.

:D

imz jentayu said...

to sis Ixora:

yupz dah ok...masalah baru lak timbul...
tensen2...hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, October 9, 2009

MooD saya kURanggggggg

Posted by imz at 5:21 AM
Salam Guyz..
Hari Jumaat ni semua berjalan seperti biasa,pergi taklimat BIG dan balik rehat kat bilik.Dalam pukul 4 lebih..baru orang dapat repair sistem eletrik,so tak ada eletrik buat sementara waktu.
Then...something happen...huhu..make me badm00d..tentang kawan.Titik!
Syukur sangat sahabat Imz,Azni on ym..
I really need someone to 'luahkan perasaan'
Thanks Azni and 'kawan' for b
eing there.
Really appreciate you as my buddy forever,dear!!!Imz bila ada problem,sure kena cari siapa-siapa nak luahkan..tak suka pendam sorang-sorang.Sure nak cerita kat orang lain,baru rasa lega..Sekarang dah rasa lega sikit.
Hati ni memang cepat terasa tapi Imz bukan jenis pendendam..tak akan simpan lama.Dah release,Imz lupakan je.Easyyyyyyyyyy

Alhamdullilah,I'm okay


2 comments on "MooD saya kURanggggggg"

IxoR@ on October 10, 2009 at 1:20 PM said...

Alhamdulillah...

Everything dah ok kan...senyum selalu ok.

:D

imz jentayu on October 13, 2009 at 9:33 PM said...

to sis Ixora:

yupz dah ok...masalah baru lak timbul...
tensen2...hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa