Monday, October 5, 2009

Deqwan's Open House

Salam Guyz..
Dah berapa rumah terbuka korang serbu ekkk?Ngee...Imz pun tak lepaskan peluang nak jalan-jalan sambil makan free ni.Sy0ookkk tu..hehe...
Ahad,5 Oktober 2009 kita orang pergi rumah Deqwan kat Beseri,bukan rumah terbuka pun.Imz and the geng's yang paksa dia bukakan rumah untuk kami.Wahaha...cian Deqwan terpaksa masak untuk anak-anak dara yang kebuluran ni.

Tengok gambar jela eh....
  • Halis dan Deqwan tak menoleh saat menikmati hidangan yang lazatttt lagi superb!!! Ngee...pujian lebih untuk Chef Deqwan

  • Bila dah kena puji,tersengeh-sengeh la Chef kita ni..Licin beb pingan nyer,tandanya masakan dia amattttt sedap hingga menjilat jari gitu


  • Dah habis makan mee goreng,kerepek time la pulak.Tekun si Jihah dan Raihan habiskan kerepek...hahaha

  • Kak Nurul,Jihah dan Rehan..sempat lagi korang baca paper ehh

  • Sumayyah nampak lesung pipit lagi...Halis poyos jek..huhu

  • Sarina dan Sumayyah..bila rumah Mayah nyer turn lak?Waiting.....loading...huhu

  • Lastly baru kuar gambar cheq naaa...nasib ler...ngeee
Rumah siapa lagi yang rasa-rasanya terbuka..
sila contact saya...
012-9xxxxxx
hehe...

2 comments:

Faarihin said...

salam.. wah bestnye pi umah terbuka.. thn ni sy tak pi umah terbuka pun.. huhuhu.. sedey..

imz jentayu said...

to farihin :

salam..la nape tak pi?tgk je mn2 umah pintu dia terbuka..masuk..haha

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, October 5, 2009

Deqwan's Open House

Posted by imz at 8:09 AM
Salam Guyz..
Dah berapa rumah terbuka korang serbu ekkk?Ngee...Imz pun tak lepaskan peluang nak jalan-jalan sambil makan free ni.Sy0ookkk tu..hehe...
Ahad,5 Oktober 2009 kita orang pergi rumah Deqwan kat Beseri,bukan rumah terbuka pun.Imz and the geng's yang paksa dia bukakan rumah untuk kami.Wahaha...cian Deqwan terpaksa masak untuk anak-anak dara yang kebuluran ni.

Tengok gambar jela eh....
  • Halis dan Deqwan tak menoleh saat menikmati hidangan yang lazatttt lagi superb!!! Ngee...pujian lebih untuk Chef Deqwan

  • Bila dah kena puji,tersengeh-sengeh la Chef kita ni..Licin beb pingan nyer,tandanya masakan dia amattttt sedap hingga menjilat jari gitu


  • Dah habis makan mee goreng,kerepek time la pulak.Tekun si Jihah dan Raihan habiskan kerepek...hahaha

  • Kak Nurul,Jihah dan Rehan..sempat lagi korang baca paper ehh

  • Sumayyah nampak lesung pipit lagi...Halis poyos jek..huhu

  • Sarina dan Sumayyah..bila rumah Mayah nyer turn lak?Waiting.....loading...huhu

  • Lastly baru kuar gambar cheq naaa...nasib ler...ngeee
Rumah siapa lagi yang rasa-rasanya terbuka..
sila contact saya...
012-9xxxxxx
hehe...

2 comments on "Deqwan's Open House"

Faarihin on October 7, 2009 at 2:51 AM said...

salam.. wah bestnye pi umah terbuka.. thn ni sy tak pi umah terbuka pun.. huhuhu.. sedey..

imz jentayu on October 7, 2009 at 4:55 AM said...

to farihin :

salam..la nape tak pi?tgk je mn2 umah pintu dia terbuka..masuk..haha

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa