Wednesday, October 14, 2009

'dia' masih K.O

sambungan tak boleh tanpa 'dia'




Masa 'dia' tiada..Imz memang jadi macam murung jer(konon!).Tapi betullah..leh nampak tau perubahan m00d saya jadi kurang ceria..wakaka..perasan!

Itulah tandanya..bahawa Imz betul-betul tak boleh hidup tanpa 'dia'.

Can u see that,dear???
Yang lagi buat Imz sedih..'dia' jauh dari Imz sebab 'dia' ade masalah,'dia' kurang sihat.Masa Imz jumpa 'dia' lepas dua hari..tuan rumah yang 'dia' tumpang cakap,'dia' masih tak ok..'dia' mungkin perlukan rawatan lanjut tapi rawatan tu memerlukan kos yang agak tinggi.Mana Imz ada duit nak support kos rawatan 'dia' dan buat Imz lagi sedih...Imz terpaksa berpisah berminggu-minggu dengan 'dia'.

Dua hari tanpa 'dia' pun dah sasau..inikan pulak berminggu-minggu.

Mana tahannnnnnnnnnnnnnnnnnn......

Tapi bila fikir balik...salah Imz jugak,terlalu berharap pada 'dia'..tak kisah lah 'dia' penat ke tak,Imz paksa jugak 'dia' aktif..teman Imz,tak boleh tinggalkan Imz sorang-sorang!

Sorry dear...maybe 'dia' need a rest



Dah 4 tahun lebih Imz dengan 'dia',

bertahan jugak 'dia' dengan Imz ehh...hehe...ni yang buat Imz sayang 'dia'

Sekarang 'dia' dah ada disisi Imz..teman Imz..tapi kesihatan 'dia' tak pulih lagi,'dia' mungkin akan buat hal bila-bila masa jer..sekarang ni Imz cuba layan 'dia' dengan baik,dah tak paksa 'dia' aktif sangat..bagi 'dia' berehat sikit..cehhh...baik kan Imz????

Nak kenal 'dia' siapa ehh???

ini lah dia....buat hati pengarang jantung Imz,segala-galanya buat Imz..

u're my everythings...huhuhu

tengok..bateri pun dah tak ada..ganas betul tuannya pakai...haha

selepas amik 'mypinky' dari menjalani rawatan..dia masih tak stabil..huhu...cian dia


ngee...cantik tak wallpaper dia?wakaka...jangan kutuk2 ye..

Guyz..doakan 'dia' cepat sembuh ehh...walaupun harapan amat tipis.

Imz betul-betul perlukan 'dia',

tanpa 'dia'
i'm not blogger!!!

6 comments:

imz jentayu said...

ada siapa-siapa pakar laptop yg sudi bg perkhidmatan percuma untuk repair laptop sy?haha...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ingatkan sapa lah tadi...hehehe

chentanuriz said...

hye..huhu.lame x singgah sini..ngee~
still remember me???
lame dah x blogging..huhu~
nak tanye,u beli katne ea laptop cover wane pink ni???
cute!~

imz jentayu said...

to sis azrina :

hehe..kasi gempak kak..tp laptop ni da mcm kekasih imz da...

imz jentayu said...

to nuriz:

sis ingt kamu lg yunk..
cantekkk ehh..yupz,bli kat low yat kalo tak silap..da lm da...

IxoR@ said...

apa masalah Imz?

sis punya lappy masuk workshop sabtu ni, tp just nk wat servis biasa dan formatting aje...

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, October 14, 2009

'dia' masih K.O

Posted by imz at 7:35 AM
sambungan tak boleh tanpa 'dia'




Masa 'dia' tiada..Imz memang jadi macam murung jer(konon!).Tapi betullah..leh nampak tau perubahan m00d saya jadi kurang ceria..wakaka..perasan!

Itulah tandanya..bahawa Imz betul-betul tak boleh hidup tanpa 'dia'.

Can u see that,dear???
Yang lagi buat Imz sedih..'dia' jauh dari Imz sebab 'dia' ade masalah,'dia' kurang sihat.Masa Imz jumpa 'dia' lepas dua hari..tuan rumah yang 'dia' tumpang cakap,'dia' masih tak ok..'dia' mungkin perlukan rawatan lanjut tapi rawatan tu memerlukan kos yang agak tinggi.Mana Imz ada duit nak support kos rawatan 'dia' dan buat Imz lagi sedih...Imz terpaksa berpisah berminggu-minggu dengan 'dia'.

Dua hari tanpa 'dia' pun dah sasau..inikan pulak berminggu-minggu.

Mana tahannnnnnnnnnnnnnnnnnn......

Tapi bila fikir balik...salah Imz jugak,terlalu berharap pada 'dia'..tak kisah lah 'dia' penat ke tak,Imz paksa jugak 'dia' aktif..teman Imz,tak boleh tinggalkan Imz sorang-sorang!

Sorry dear...maybe 'dia' need a rest



Dah 4 tahun lebih Imz dengan 'dia',

bertahan jugak 'dia' dengan Imz ehh...hehe...ni yang buat Imz sayang 'dia'

Sekarang 'dia' dah ada disisi Imz..teman Imz..tapi kesihatan 'dia' tak pulih lagi,'dia' mungkin akan buat hal bila-bila masa jer..sekarang ni Imz cuba layan 'dia' dengan baik,dah tak paksa 'dia' aktif sangat..bagi 'dia' berehat sikit..cehhh...baik kan Imz????

Nak kenal 'dia' siapa ehh???

ini lah dia....buat hati pengarang jantung Imz,segala-galanya buat Imz..

u're my everythings...huhuhu

tengok..bateri pun dah tak ada..ganas betul tuannya pakai...haha

selepas amik 'mypinky' dari menjalani rawatan..dia masih tak stabil..huhu...cian dia


ngee...cantik tak wallpaper dia?wakaka...jangan kutuk2 ye..

Guyz..doakan 'dia' cepat sembuh ehh...walaupun harapan amat tipis.

Imz betul-betul perlukan 'dia',

tanpa 'dia'
i'm not blogger!!!

6 comments on "'dia' masih K.O"

imz jentayu on October 14, 2009 at 10:53 PM said...

ada siapa-siapa pakar laptop yg sudi bg perkhidmatan percuma untuk repair laptop sy?haha...

a.z.r.i.n.a.03.07 on October 15, 2009 at 12:00 AM said...

ingatkan sapa lah tadi...hehehe

chentanuriz on October 15, 2009 at 12:23 AM said...

hye..huhu.lame x singgah sini..ngee~
still remember me???
lame dah x blogging..huhu~
nak tanye,u beli katne ea laptop cover wane pink ni???
cute!~

imz jentayu on October 15, 2009 at 12:34 AM said...

to sis azrina :

hehe..kasi gempak kak..tp laptop ni da mcm kekasih imz da...

imz jentayu on October 15, 2009 at 12:35 AM said...

to nuriz:

sis ingt kamu lg yunk..
cantekkk ehh..yupz,bli kat low yat kalo tak silap..da lm da...

IxoR@ on October 15, 2009 at 6:49 AM said...

apa masalah Imz?

sis punya lappy masuk workshop sabtu ni, tp just nk wat servis biasa dan formatting aje...

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa