Friday, October 23, 2009

Sepikan diri buat seketika

Salam Guyz
Imz sekarang ada masalah..lappy Imz tak boleh on langsung ,keluar ACER je..then hang.dah dekat seminggu tak boleh on ni.So,rasa tension sangat.Imz pinjam lappy kawanla,Raihan untuk update blog yang hampir bersawang dah ni..so,thanks a lot Raihan.
Seriously,rindu banget nak blogging..tapi terpaksa la stop sekejap.
Maybe Imz turun KL untuk dapatkan rawatan lanjut kat lappy Imz..pergi Acer nyer bengkel la kot,huhu...
So,buat sementara Imz terpaksa hilangkan diri dari dunia blogging k
Will miss u all..
adios

5 comments:

Nine said...

sabar jer imz..
Nine pun tensen gak kalo jadi camni..
hardware lappy kadang2 remeh sikit..

imz jentayu said...

to nine:

tq nine..
itulah pasal..huhu..boleh fening pikir tis prob..huhu

Nine said...

kalo memang rosak takpe..

tapi kalo orang yg sengaja bagi rosak memang lagi sakit hati..

takkan maafkan orang tuh dunia akhirat..betul tak ?

Biar Allah jer yang balas nanti..

:]]

imz jentayu said...

to nine :

agak emo disitu..hehe...sbar ye 9...sy tau perasaan anda.hahaha

IxoR@ said...

wish u all the best...

jangan sia-siakan peluang yg ada...

;D

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, October 23, 2009

Sepikan diri buat seketika

Posted by imz at 9:56 PM
Salam Guyz
Imz sekarang ada masalah..lappy Imz tak boleh on langsung ,keluar ACER je..then hang.dah dekat seminggu tak boleh on ni.So,rasa tension sangat.Imz pinjam lappy kawanla,Raihan untuk update blog yang hampir bersawang dah ni..so,thanks a lot Raihan.
Seriously,rindu banget nak blogging..tapi terpaksa la stop sekejap.
Maybe Imz turun KL untuk dapatkan rawatan lanjut kat lappy Imz..pergi Acer nyer bengkel la kot,huhu...
So,buat sementara Imz terpaksa hilangkan diri dari dunia blogging k
Will miss u all..
adios

5 comments on "Sepikan diri buat seketika"

Nine on October 25, 2009 at 4:05 AM said...

sabar jer imz..
Nine pun tensen gak kalo jadi camni..
hardware lappy kadang2 remeh sikit..

imz jentayu on October 25, 2009 at 8:01 PM said...

to nine:

tq nine..
itulah pasal..huhu..boleh fening pikir tis prob..huhu

Nine on October 25, 2009 at 10:54 PM said...

kalo memang rosak takpe..

tapi kalo orang yg sengaja bagi rosak memang lagi sakit hati..

takkan maafkan orang tuh dunia akhirat..betul tak ?

Biar Allah jer yang balas nanti..

:]]

imz jentayu on October 31, 2009 at 10:15 AM said...

to nine :

agak emo disitu..hehe...sbar ye 9...sy tau perasaan anda.hahaha

IxoR@ on November 14, 2009 at 12:06 AM said...

wish u all the best...

jangan sia-siakan peluang yg ada...

;D

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa