Tuesday, October 13, 2009

Tak boleh tanpa 'dia'..

Salam Guyz
Imz sedih giler beberapa hari lepas..sebab Imz kehilangan'dia',sampai hati 'dia' buat Imz macam ni.Salah ke Imz terlalu mengharapkan 'dia'....hukhukhuk...sebab terlalu bergantung pada 'dia','dia' buat hal..dan merajuk dengan Imz..
Sebab 'dia' lah Imz terpaksa sepikan blog ini buat seketika..bagi ruang pada 'dia' pulih dan cool balik.Masa 'dia' pergi,tinggalkan Imz selama dua hari...wahhh...hati ini gundah gulana rasanya.Sunyi beb tanpa 'dia'..selalunya 'dia' yang akan temankan Imz setiap hari,tak pernah jemu.Rindu jangan cerita lah...rindu banget.Tapi Imz tabahkan hati..belajar berjauhan dengan 'dia' untuk seketika..biar 'dia' tenangkan diri buat seketika.
Masa 'dia' tinggalkan Imz..Imz bosan giler,pinjam novel-novel kawan untuk isi masa lapang.Dah lama Imz tak baca novel...sekali baca,best jugak..
Tapi dalam hati still teringat 'dia',rindu 'dia'...bila lah 'dia' nak ok dan comeback to me...
siapa 'dia'???
............................................................
nanti Imz update k..

3 comments:

Nine said...

sabar2 ek Imz...

"dia" kata nanti ok la ...tapi kena repair skit jer la..

Takpe novel kan ada...

^_^

imz jentayu said...

hukhukhuk...imz sayang 'dia'...

IxoR@ said...

Kesayangan daku juga terpaksa berjauhan dariku...ceewahhh, ado2 aje....

Sabar la... kejap je tu, utk kebaikan tak pe kan? erm... :)

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, October 13, 2009

Tak boleh tanpa 'dia'..

Posted by imz at 9:07 PM
Salam Guyz
Imz sedih giler beberapa hari lepas..sebab Imz kehilangan'dia',sampai hati 'dia' buat Imz macam ni.Salah ke Imz terlalu mengharapkan 'dia'....hukhukhuk...sebab terlalu bergantung pada 'dia','dia' buat hal..dan merajuk dengan Imz..
Sebab 'dia' lah Imz terpaksa sepikan blog ini buat seketika..bagi ruang pada 'dia' pulih dan cool balik.Masa 'dia' pergi,tinggalkan Imz selama dua hari...wahhh...hati ini gundah gulana rasanya.Sunyi beb tanpa 'dia'..selalunya 'dia' yang akan temankan Imz setiap hari,tak pernah jemu.Rindu jangan cerita lah...rindu banget.Tapi Imz tabahkan hati..belajar berjauhan dengan 'dia' untuk seketika..biar 'dia' tenangkan diri buat seketika.
Masa 'dia' tinggalkan Imz..Imz bosan giler,pinjam novel-novel kawan untuk isi masa lapang.Dah lama Imz tak baca novel...sekali baca,best jugak..
Tapi dalam hati still teringat 'dia',rindu 'dia'...bila lah 'dia' nak ok dan comeback to me...
siapa 'dia'???
............................................................
nanti Imz update k..

3 comments on "Tak boleh tanpa 'dia'.."

Nine on October 14, 2009 at 5:44 AM said...

sabar2 ek Imz...

"dia" kata nanti ok la ...tapi kena repair skit jer la..

Takpe novel kan ada...

^_^

imz jentayu on October 14, 2009 at 5:46 AM said...

hukhukhuk...imz sayang 'dia'...

IxoR@ on October 14, 2009 at 10:52 PM said...

Kesayangan daku juga terpaksa berjauhan dariku...ceewahhh, ado2 aje....

Sabar la... kejap je tu, utk kebaikan tak pe kan? erm... :)

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa