Monday, January 25, 2010

jom pi Penang!


Salam Guyz...

Sekarang ni nak blogwalking pun susah..line wifi kat kampus Imz dah dihadkan..dari pukul 7 pagi sampai 4 petang.Mana sempat nak update blog..pagi sampai petang asyik ada kuliah jer kan..

Update ni semata-mata nak story tentang program hujung minggu ler..biasalah,bila elaun dah masyukkk..
mula gatal tangan nak keluar duit dan berbelanja..hehe..
tapi semester ni kena banyak berjimat..dah nak praktikum 3 bulan,banyak pakai duit pulak.

Hari ahad lepas,Imz dengan kawan-kawan pergi jalan-jalan..biasalah sh0pping time!
So,kali ni kita orang pergi Penang..dah bosan kat Alor Star..hehe..yela tu!
Jauh lah sikit perjalanannya..2 jam je pun!


Destinasinya..Jusco Perda,Penang
Berat hati nak bayar ni...hehe...elaun ciput je tau
dah dapat kasut satu..cukuplah kan..tak boleh boros(ingat..ingat!)
inilah peneman setia...Ina dan Raihan.Dorang pun sh0pping sakan jugak..hehe
Najihah...habis dah apa elaun cik kak ni?hehe....
dalam toilet...macam dah jadi satu kemestian pulak.Adoyai...

bila elaun dah habis..
mulalah duduk diam je kat hostel.hehe....

8 comments:

Nine said...

wahh shopping sakan ek...duit banyak nih..ahihi..

IxoR@ said...

shopping tak ajak....

enjoy tak? amboi... muka ceria je!

Mohd Fahmi bin Hussain said...

ehh..x abis blja lg mne leh boros blanje..
:)

maisyara Pot! Pot! said...

shopping sakan tuh! hahaha...

imz jentayu said...

nine : duit bnyk,,shopping r..hehe

imz jentayu said...

sis Ixora :

j0m sis..kita shopping kat KL..duit bnyk,muka ceria lah..haha

imz jentayu said...

fahmi:

kdg2 jer terboros..

imz jentayu said...

maisyara :

sakan la jugak...ngee

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, January 25, 2010

jom pi Penang!

Posted by imz at 9:00 PM

Salam Guyz...

Sekarang ni nak blogwalking pun susah..line wifi kat kampus Imz dah dihadkan..dari pukul 7 pagi sampai 4 petang.Mana sempat nak update blog..pagi sampai petang asyik ada kuliah jer kan..

Update ni semata-mata nak story tentang program hujung minggu ler..biasalah,bila elaun dah masyukkk..
mula gatal tangan nak keluar duit dan berbelanja..hehe..
tapi semester ni kena banyak berjimat..dah nak praktikum 3 bulan,banyak pakai duit pulak.

Hari ahad lepas,Imz dengan kawan-kawan pergi jalan-jalan..biasalah sh0pping time!
So,kali ni kita orang pergi Penang..dah bosan kat Alor Star..hehe..yela tu!
Jauh lah sikit perjalanannya..2 jam je pun!


Destinasinya..Jusco Perda,Penang
Berat hati nak bayar ni...hehe...elaun ciput je tau
dah dapat kasut satu..cukuplah kan..tak boleh boros(ingat..ingat!)
inilah peneman setia...Ina dan Raihan.Dorang pun sh0pping sakan jugak..hehe
Najihah...habis dah apa elaun cik kak ni?hehe....
dalam toilet...macam dah jadi satu kemestian pulak.Adoyai...

bila elaun dah habis..
mulalah duduk diam je kat hostel.hehe....

8 comments on "jom pi Penang!"

Nine on January 27, 2010 at 10:50 PM said...

wahh shopping sakan ek...duit banyak nih..ahihi..

IxoR@ on January 28, 2010 at 3:51 AM said...

shopping tak ajak....

enjoy tak? amboi... muka ceria je!

Mohd Fahmi bin Hussain on January 29, 2010 at 9:06 AM said...

ehh..x abis blja lg mne leh boros blanje..
:)

maisyara Pot! Pot! on February 2, 2010 at 11:25 AM said...

shopping sakan tuh! hahaha...

imz jentayu on February 9, 2010 at 6:55 PM said...

nine : duit bnyk,,shopping r..hehe

imz jentayu on February 9, 2010 at 6:56 PM said...

sis Ixora :

j0m sis..kita shopping kat KL..duit bnyk,muka ceria lah..haha

imz jentayu on February 9, 2010 at 6:57 PM said...

fahmi:

kdg2 jer terboros..

imz jentayu on February 9, 2010 at 6:58 PM said...

maisyara :

sakan la jugak...ngee

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa