Friday, January 15, 2010

Idamkan ISTERI / SUAMI dikalangan ARTIS ???

Salam Guyz..
Pernah berlegar di kotak fikiran korang...nak memiliki,mendampingi golongan glamor bergelar artis/selebriti ni??
Yela...kerana terlalu fanatik pada seseorang artis tu,sampai menyimpan angan-angan untuk menjadi kekasih/tunang/isteri/suami kepada artis pujaan kita??

Kalau Imz adalah kot sikit...hehe..nak jadi isteri Kaer la kot! Wahaha...tolong jangan gelak yer..
Setiap orang kan ada angan-angan tapi janganlah kita terlalu obses dengannya..kang merana pulak jiwa bila tengok artis pujaan kita tu dah kahwin.

Mungkin ramai jejaka yang menangis,meraung..menjerit bila tahu Dato Siti Nurhaliza kahwin dengan Dato'K
hehehe..itu contoh lah kan!

Kalau dah obses sampai sanggup buat kad kahwin,bayangkan dia kahwin dengan Dato Siti tu melampaulah..
Ingat lagikan kes tu?ishhhh...tak payah la sampai macam tu!

Tak salah kita minat seseorang artis tu tapi janganlah sampai tahap memuja..
sampaikan makan tak basah,mandi tak lalu..Ehhhh...apa dah aku melalut ni?Pang!!!
Hehe..awake,Imz !!!

Ok la..itu mukadimah Imz untuk entri kali ni..ececehhh....poyo lak!
Imz nak share gambar dengan blogger lain..
Semalam Imz dengan kawan,Ina dan Raihan keluar Kangar..pergi The Store,ala..Kayangan Square yang 14 tingkat tu,tau ke?hehe...gurau jer k.Sori yer warga Perlis...

Masa tu penuh booth depan The Store..ingatkan ada ape.So,intai-intai la dari jauh..makin lama,makin dekat pulak dengan stage..haha.Ada

Ini antara gambar yang sempat diambil dengan artis-artis Malaysia kita..sokonglah filem tempatan,apakah???

Calon-calon isteri jelita yang korang boleh idamkan sekarang..hehe...
Barisan pelakon filem Pesona Ratu arahan Prof Razak Mohaiden yang akan ditayangkan bulan Mei ni..

Imz paling suka tengok Rina ni...manis jer orangnya...

yang ni pun ok jugak...tinggi mak oiii...

lesung pipit tu yang mahal..penambah perisa..hahaha
yang ni orang India..cantik jugak lah..

Selain dorang..ada jugak artis lain..
Liya Af4...tak delah minat pun tapi dah jumpa,ambil jela gambar...hahaha
Kapten Kit,Kapten Kit lah....hehe...tak pernah tengok dramanya..
Pierre Andre...tak minat sangat pun...
sambil menunggu kawan datang ambil,lepak kat depan bank kejap..alih-alih datang orang mamat smart nak ambil duit...pelik gak lah tengok gayanya..

Ina cakap...ehhh,Aweera lah!
Ape lagi terus say Hiiii....leh ambil gambar.Aweera pun terkejut kita orang kenal..katanya,baru ubah style rambut..sempat lah borak kejap.Yes,he's nice person...


2 comments:

IxoR@ said...

ermm... pada sis, mereka tu cantik make up!
sori ye...setiap org ada pandangan tersendiri...

:)

Imma Zain said...

sis Ixora:

memang pun sis..kite lagi cantek,natural beauty.hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, January 15, 2010

Idamkan ISTERI / SUAMI dikalangan ARTIS ???

Posted by imz at 11:21 PM
Salam Guyz..
Pernah berlegar di kotak fikiran korang...nak memiliki,mendampingi golongan glamor bergelar artis/selebriti ni??
Yela...kerana terlalu fanatik pada seseorang artis tu,sampai menyimpan angan-angan untuk menjadi kekasih/tunang/isteri/suami kepada artis pujaan kita??

Kalau Imz adalah kot sikit...hehe..nak jadi isteri Kaer la kot! Wahaha...tolong jangan gelak yer..
Setiap orang kan ada angan-angan tapi janganlah kita terlalu obses dengannya..kang merana pulak jiwa bila tengok artis pujaan kita tu dah kahwin.

Mungkin ramai jejaka yang menangis,meraung..menjerit bila tahu Dato Siti Nurhaliza kahwin dengan Dato'K
hehehe..itu contoh lah kan!

Kalau dah obses sampai sanggup buat kad kahwin,bayangkan dia kahwin dengan Dato Siti tu melampaulah..
Ingat lagikan kes tu?ishhhh...tak payah la sampai macam tu!

Tak salah kita minat seseorang artis tu tapi janganlah sampai tahap memuja..
sampaikan makan tak basah,mandi tak lalu..Ehhhh...apa dah aku melalut ni?Pang!!!
Hehe..awake,Imz !!!

Ok la..itu mukadimah Imz untuk entri kali ni..ececehhh....poyo lak!
Imz nak share gambar dengan blogger lain..
Semalam Imz dengan kawan,Ina dan Raihan keluar Kangar..pergi The Store,ala..Kayangan Square yang 14 tingkat tu,tau ke?hehe...gurau jer k.Sori yer warga Perlis...

Masa tu penuh booth depan The Store..ingatkan ada ape.So,intai-intai la dari jauh..makin lama,makin dekat pulak dengan stage..haha.Ada

Ini antara gambar yang sempat diambil dengan artis-artis Malaysia kita..sokonglah filem tempatan,apakah???

Calon-calon isteri jelita yang korang boleh idamkan sekarang..hehe...
Barisan pelakon filem Pesona Ratu arahan Prof Razak Mohaiden yang akan ditayangkan bulan Mei ni..

Imz paling suka tengok Rina ni...manis jer orangnya...

yang ni pun ok jugak...tinggi mak oiii...

lesung pipit tu yang mahal..penambah perisa..hahaha
yang ni orang India..cantik jugak lah..

Selain dorang..ada jugak artis lain..
Liya Af4...tak delah minat pun tapi dah jumpa,ambil jela gambar...hahaha
Kapten Kit,Kapten Kit lah....hehe...tak pernah tengok dramanya..
Pierre Andre...tak minat sangat pun...
sambil menunggu kawan datang ambil,lepak kat depan bank kejap..alih-alih datang orang mamat smart nak ambil duit...pelik gak lah tengok gayanya..

Ina cakap...ehhh,Aweera lah!
Ape lagi terus say Hiiii....leh ambil gambar.Aweera pun terkejut kita orang kenal..katanya,baru ubah style rambut..sempat lah borak kejap.Yes,he's nice person...


2 comments on "Idamkan ISTERI / SUAMI dikalangan ARTIS ???"

IxoR@ on January 17, 2010 at 6:03 AM said...

ermm... pada sis, mereka tu cantik make up!
sori ye...setiap org ada pandangan tersendiri...

:)

Imma Zain on February 14, 2010 at 1:18 PM said...

sis Ixora:

memang pun sis..kite lagi cantek,natural beauty.hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa