Saturday, January 9, 2010

Rindu 10 / 01 / 10



Apa korang buat hari minggu ni?
Emmm...teringat kat ma kat kampung,mesti duk sorang-sorang jer..Kesian ma.Tunggulah Imma posting nanti,mintak-mintak dapat Kelantan..amin.
Family kat KL?mesti seronok duk lepak sama-sama...tengok dorang 3G semalam pun dah jeles.Rindu r...hukhukhuk...

Dah seminggu Imz ada kat bumi Utara ni,jauh dari kampung...tapi ni tahun terakhir Imz kat Kangar,Perlis.InsyaALLAH...dah lama cheq kat sini,dah
5 tahun..tapi cakap utara takdelah hebat pun.Bunyi dah macam orang patani laks..haha..gagal kot!

Kahwin???
Itulah isu yang hangat dikalangan pelajar tahun akhir ni..yang dah
berpunya tu,semua pakat dah pikiaq pasal kahwin..huhu...
bulan depan,februari kawan sekelas Imz pun dah nak nikah..dah sampai jodoh Kak Nurul la ye.Baguslah..dah ready,dah stabil..kahwin jelakan.

Imz bila?
Huahuahua...lambat lagi den oii...tunggu abang kaer masuk meminang lambat ni.
Sape-sape yang jumpa Kaer..tolong tanyakan ehh
(dush2..berangan lagi ko yerrr!)

wahhhh....rindunya pada dia...asal duduk jauh sangat ehhh..haha(abaikan angan-angan minah jenin ni)

Hari ni..10 / 01 /10
Lawa giler tarikh ni siot..kan,kan?
Hari ni Imz ingat nak tengok dvd Boys Over Flowers la...
tengok buah hati gue,Gu Jun Pyo...hensem giler bangat si Gu Jun Pyo ni..
memang jatuh cinta lah daku padanya..credit to Kak Long sebabkan belikan DVD untuk adiknya yang banyak songeh ni...

K la,enjoy ur sunday before monday bluesssss....See yar


8 comments:

hami asraff said...

assalamualaikum. belajar kat mana ni? saya orang utara tau. :-)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

huisshh..tak boley jadik ni..


kRina pon minat jugak kat LMH ni.. terasa muda gitu !
hehehe..

PinQib said...

huhu..
minat kaer ke..
comey jee...

hemm.
akak dok maktab mana

l@dy eKin said...

akak imz!

akak stdy kat maktab kew??

bestnye . nk itot leh??

esty sonok kn jd ckgu;)

heheh . brangan jew ekin nie ,

imz jentayu said...

to hami ashraff:

waalaikumusalam..Imz belajar kat maktab kangar,perlis.kamu kedah kat ne?

imz jentayu said...

to Kak Rina:

hehe..yeke kak.ala,mak Imz pun layan cter ni..hehe..ingat nostalgia ehh

imz jentayu said...

to PinQib :

ye,mnt sgt kat Kaer..hehe..akak ke Kaer yang comey?haha..akak maktab perlis

imz jentayu said...

to adik Ekin !!!

ye syg..akak stdy kat mktb perlis.
nk itot?meh2...nnt ekin blaja rjn2,apply
mktb yer..leh la jd cikgu..hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, January 9, 2010

Rindu 10 / 01 / 10

Posted by imz at 8:21 PM


Apa korang buat hari minggu ni?
Emmm...teringat kat ma kat kampung,mesti duk sorang-sorang jer..Kesian ma.Tunggulah Imma posting nanti,mintak-mintak dapat Kelantan..amin.
Family kat KL?mesti seronok duk lepak sama-sama...tengok dorang 3G semalam pun dah jeles.Rindu r...hukhukhuk...

Dah seminggu Imz ada kat bumi Utara ni,jauh dari kampung...tapi ni tahun terakhir Imz kat Kangar,Perlis.InsyaALLAH...dah lama cheq kat sini,dah
5 tahun..tapi cakap utara takdelah hebat pun.Bunyi dah macam orang patani laks..haha..gagal kot!

Kahwin???
Itulah isu yang hangat dikalangan pelajar tahun akhir ni..yang dah
berpunya tu,semua pakat dah pikiaq pasal kahwin..huhu...
bulan depan,februari kawan sekelas Imz pun dah nak nikah..dah sampai jodoh Kak Nurul la ye.Baguslah..dah ready,dah stabil..kahwin jelakan.

Imz bila?
Huahuahua...lambat lagi den oii...tunggu abang kaer masuk meminang lambat ni.
Sape-sape yang jumpa Kaer..tolong tanyakan ehh
(dush2..berangan lagi ko yerrr!)

wahhhh....rindunya pada dia...asal duduk jauh sangat ehhh..haha(abaikan angan-angan minah jenin ni)

Hari ni..10 / 01 /10
Lawa giler tarikh ni siot..kan,kan?
Hari ni Imz ingat nak tengok dvd Boys Over Flowers la...
tengok buah hati gue,Gu Jun Pyo...hensem giler bangat si Gu Jun Pyo ni..
memang jatuh cinta lah daku padanya..credit to Kak Long sebabkan belikan DVD untuk adiknya yang banyak songeh ni...

K la,enjoy ur sunday before monday bluesssss....See yar


8 comments on "Rindu 10 / 01 / 10"

hami asraff on January 9, 2010 at 11:25 PM said...

assalamualaikum. belajar kat mana ni? saya orang utara tau. :-)

a.z.r.i.n.a.03.07 on January 10, 2010 at 2:28 AM said...

huisshh..tak boley jadik ni..


kRina pon minat jugak kat LMH ni.. terasa muda gitu !
hehehe..

PinQib on January 10, 2010 at 6:20 AM said...

huhu..
minat kaer ke..
comey jee...

hemm.
akak dok maktab mana

l@dy eKin on January 11, 2010 at 1:29 AM said...

akak imz!

akak stdy kat maktab kew??

bestnye . nk itot leh??

esty sonok kn jd ckgu;)

heheh . brangan jew ekin nie ,

imz jentayu on January 11, 2010 at 5:44 AM said...

to hami ashraff:

waalaikumusalam..Imz belajar kat maktab kangar,perlis.kamu kedah kat ne?

imz jentayu on January 11, 2010 at 5:49 AM said...

to Kak Rina:

hehe..yeke kak.ala,mak Imz pun layan cter ni..hehe..ingat nostalgia ehh

imz jentayu on January 11, 2010 at 5:50 AM said...

to PinQib :

ye,mnt sgt kat Kaer..hehe..akak ke Kaer yang comey?haha..akak maktab perlis

imz jentayu on January 11, 2010 at 7:47 PM said...

to adik Ekin !!!

ye syg..akak stdy kat mktb perlis.
nk itot?meh2...nnt ekin blaja rjn2,apply
mktb yer..leh la jd cikgu..hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa