Saturday, November 28, 2009

Aidiladha 2009

Salam Guyz...
Imz saja nak share gambar sambut Aidiladha hari tu...Inilah first time Imz melakukan ibadah qurban,itu pun Kak Long bagi duit..hehe...nanti dah ada income sendiri,InsyaALLAH Imz nak laksanakan ibadah qurban ni pakai duit sendiri pulak.
Lembu macam dah tau-tau dia nak diqurbankan...susah betul nak keluarkan dia dari kandang
Tengok tu...bukan senang nak tumbangkan lembu ni
Akhirnya...
Time melapah...siapa nak kulit lembu buat handbag ke,kasut ke..call 911..hehe

Kita orang dapat 17kg daging untuk 1 bahagian...alhamdullilah..
Jeng-jeng...interframe kancil kesayangan akak Imz,Kak Zura...
Smart dan feminin tak kancil DAK ni???


8 comments:

cik EPAL said...

comelnya kereta kancil tu ;)

imz jentayu said...

to cik EPAL:
yeke...tq cik epal...

ezany said...

erk.. tgk live sembelih lembut tu ker..? kalau sy x bape brani kot.. hehe..

Nine said...

wahh meriah raya korban ek...

fuhh keta kancil akak convert to Mira ek...enjin tak pakai Mira turbo gak ker ? hehe..

No play style tu cun :]]

imz jentayu said...

to ezany:

mestilah tengok live...yeke?hehe..mabuk darah ehh..

imz jentayu said...

to nine :

meriah la jugak..

a'ah...enjin turbo la..haha

IxoR@ said...

comel la...klu dari jauh, dah boleh kenal....

adoiii..... syg plak nk lanyak kt jalanraya....itu klu sis la.

:P

imz jentayu said...

comel eh sis?hehe...itulah,identiti..

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, November 28, 2009

Aidiladha 2009

Posted by imz at 10:38 AM
Salam Guyz...
Imz saja nak share gambar sambut Aidiladha hari tu...Inilah first time Imz melakukan ibadah qurban,itu pun Kak Long bagi duit..hehe...nanti dah ada income sendiri,InsyaALLAH Imz nak laksanakan ibadah qurban ni pakai duit sendiri pulak.
Lembu macam dah tau-tau dia nak diqurbankan...susah betul nak keluarkan dia dari kandang
Tengok tu...bukan senang nak tumbangkan lembu ni
Akhirnya...
Time melapah...siapa nak kulit lembu buat handbag ke,kasut ke..call 911..hehe

Kita orang dapat 17kg daging untuk 1 bahagian...alhamdullilah..
Jeng-jeng...interframe kancil kesayangan akak Imz,Kak Zura...
Smart dan feminin tak kancil DAK ni???


8 comments on "Aidiladha 2009"

cik EPAL on December 3, 2009 at 10:02 AM said...

comelnya kereta kancil tu ;)

imz jentayu on December 3, 2009 at 10:23 AM said...

to cik EPAL:
yeke...tq cik epal...

ezany on December 3, 2009 at 10:54 AM said...

erk.. tgk live sembelih lembut tu ker..? kalau sy x bape brani kot.. hehe..

Nine on December 3, 2009 at 1:14 PM said...

wahh meriah raya korban ek...

fuhh keta kancil akak convert to Mira ek...enjin tak pakai Mira turbo gak ker ? hehe..

No play style tu cun :]]

imz jentayu on December 3, 2009 at 3:48 PM said...

to ezany:

mestilah tengok live...yeke?hehe..mabuk darah ehh..

imz jentayu on December 3, 2009 at 3:49 PM said...

to nine :

meriah la jugak..

a'ah...enjin turbo la..haha

IxoR@ on December 4, 2009 at 10:26 AM said...

comel la...klu dari jauh, dah boleh kenal....

adoiii..... syg plak nk lanyak kt jalanraya....itu klu sis la.

:P

imz jentayu on December 5, 2009 at 12:32 AM said...

comel eh sis?hehe...itulah,identiti..

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa