Friday, November 20, 2009

Terbang bersayapkan besi..

Salam Guyz
Haa..apa yang korang fikir or bayangkan bila Imz buat tajuk ni?
Merepek jer Imz ni kan..tak adalah saja jer..suka-suka kata orang.Dah tak tau nak pilih tajuk apa..nak stOry benda yang simple je pun,tajuk bukan main lagi naaa..apa-apa pun layan jela eh.

20 / 11 /2009

Masa yang tepat untuk melangkahkan kaki keluar dari asrama..penjara ilmu ku!

Exam dah settle..tunggu result
jela kan..hehe..takut gak ni.

Time TO Fly

cun tak pic Imz snap??huhu..katalah ya...ngee

sempat pose lagi dalam flight...nyempat aje kamooo
Akak Imz dah booking online flight MAS dari Kepala Batas ke KLIA.Akak dah murah hati nak support kan..so,ape lagi..terima jela dengan hati yang penuh bunga-bunga kesyukuran
Orang memberi,kita menerima..itukan adat!

So,bertolak keluar dari asrama dari pukul 10 pagi lagi,tumpang kawan..kenalah ikut je.Pergi jalan-jalan kejap,makan KFC..then dalam pukul 1 petang sampai kat
airport.Cuak jugak dalam hati sebab ni 1st time naik flight sorang-sorang..selalu ada mak,akak..

Atlast berjaya gak..hehe..dapat seat 18F,tepi tingkap sebelah
sayap.Memang cun la seat ni..leh tengok awan..sayap..blaa b
laa..merepek!Macam budak-budak perangai lol..ngeee

bosan tau duk sorang-sorang je kat airport
tu..so,ape tunggu lagi..

1,2,3..POSE!!!

dalam toilet pun sempat lagi...LUMIX Pink sentiasa menemani



Cuaca not so good la bila masuk awan area KL ni..asyik bergegar je.Tapi,alhamdullilah sampai dengan selamat jugak..nasib baik Kak Long datang ambil tepat pada masanya.


Lepas Kak Long ambil,perut Imz dah berdendang sayang ni..ape lagi..jom makan jom..

Kak Long belanja!!!


On the way balik rumah,pergi kedai komputer nak repair lappy Imz tu.Alih-alih elok je ON depan owner kedai tu.Ishhh...buat hal betul.Dengan tuan,dia tak mau ON..depan orang lain boleh lak elok jer ON.Geram betul..dorang cakap maybe adapter Imz je yang rosak.Kalau betul,alhamdullilah la...tunggu dan lihat jela nanti..

Sementara lappy boleh ON,Imz nak balas dendam untuk blogging...yahoooo...
rindu sangat ni kat korang...hahaha..

4 comments:

Nine said...

syoknya dia naik flight..hehe..nak ikut leh ?

lawa lumix pink tu hehe nak pinjam leh tak ?

gambar dia saja2 ek..hehe...

best la imz nih..rajin update...:]]

imz jentayu said...

to nine :
jom2..nanti 9 nak terbang jauh gak kan..
boleh jer nak pnjm..hntr cendol pulut dulu..haha

IxoR@ said...

so...rite now ada di KL ye?

lama bercuti di KL?

happy holiday.... 1st time naik flight sendirian, best ape....independent.

:D

imz jentayu said...

to sis Ixora:
yupz..kat KL.Xsure lg sis..raya haji tetap balik Kelantan.tq sis..yupz,mmg independent.ngee

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, November 20, 2009

Terbang bersayapkan besi..

Posted by imz at 6:49 AM
Salam Guyz
Haa..apa yang korang fikir or bayangkan bila Imz buat tajuk ni?
Merepek jer Imz ni kan..tak adalah saja jer..suka-suka kata orang.Dah tak tau nak pilih tajuk apa..nak stOry benda yang simple je pun,tajuk bukan main lagi naaa..apa-apa pun layan jela eh.

20 / 11 /2009

Masa yang tepat untuk melangkahkan kaki keluar dari asrama..penjara ilmu ku!

Exam dah settle..tunggu result
jela kan..hehe..takut gak ni.

Time TO Fly

cun tak pic Imz snap??huhu..katalah ya...ngee

sempat pose lagi dalam flight...nyempat aje kamooo
Akak Imz dah booking online flight MAS dari Kepala Batas ke KLIA.Akak dah murah hati nak support kan..so,ape lagi..terima jela dengan hati yang penuh bunga-bunga kesyukuran
Orang memberi,kita menerima..itukan adat!

So,bertolak keluar dari asrama dari pukul 10 pagi lagi,tumpang kawan..kenalah ikut je.Pergi jalan-jalan kejap,makan KFC..then dalam pukul 1 petang sampai kat
airport.Cuak jugak dalam hati sebab ni 1st time naik flight sorang-sorang..selalu ada mak,akak..

Atlast berjaya gak..hehe..dapat seat 18F,tepi tingkap sebelah
sayap.Memang cun la seat ni..leh tengok awan..sayap..blaa b
laa..merepek!Macam budak-budak perangai lol..ngeee

bosan tau duk sorang-sorang je kat airport
tu..so,ape tunggu lagi..

1,2,3..POSE!!!

dalam toilet pun sempat lagi...LUMIX Pink sentiasa menemani



Cuaca not so good la bila masuk awan area KL ni..asyik bergegar je.Tapi,alhamdullilah sampai dengan selamat jugak..nasib baik Kak Long datang ambil tepat pada masanya.


Lepas Kak Long ambil,perut Imz dah berdendang sayang ni..ape lagi..jom makan jom..

Kak Long belanja!!!


On the way balik rumah,pergi kedai komputer nak repair lappy Imz tu.Alih-alih elok je ON depan owner kedai tu.Ishhh...buat hal betul.Dengan tuan,dia tak mau ON..depan orang lain boleh lak elok jer ON.Geram betul..dorang cakap maybe adapter Imz je yang rosak.Kalau betul,alhamdullilah la...tunggu dan lihat jela nanti..

Sementara lappy boleh ON,Imz nak balas dendam untuk blogging...yahoooo...
rindu sangat ni kat korang...hahaha..

4 comments on "Terbang bersayapkan besi.."

Nine on November 20, 2009 at 10:32 AM said...

syoknya dia naik flight..hehe..nak ikut leh ?

lawa lumix pink tu hehe nak pinjam leh tak ?

gambar dia saja2 ek..hehe...

best la imz nih..rajin update...:]]

imz jentayu on November 20, 2009 at 8:01 PM said...

to nine :
jom2..nanti 9 nak terbang jauh gak kan..
boleh jer nak pnjm..hntr cendol pulut dulu..haha

IxoR@ on November 21, 2009 at 6:34 AM said...

so...rite now ada di KL ye?

lama bercuti di KL?

happy holiday.... 1st time naik flight sendirian, best ape....independent.

:D

imz jentayu on November 21, 2009 at 8:28 AM said...

to sis Ixora:
yupz..kat KL.Xsure lg sis..raya haji tetap balik Kelantan.tq sis..yupz,mmg independent.ngee

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa