Saturday, November 21, 2009

9 ???


Salam Guyz..

Kenapa dengan angka sembilan?Kenapa nine?
Ada apa-apa dengan nine(ehem-ehem)?Hahaha..
Al-kisahnya blog Imz dah masuk bulan ke sembilan hari ni..alhamdullilah,Imz masih berdaya untuk mempertahankan blog ni..wahaha..hope jangan la kering idea pulak.
Thanks to my followers..sudi menjenguk blog Imz yang tak seberapa ni eh.
Apa-apa pun thank you so much.
Imz cayang korang!!!

Busy malam ni?Hehe...busy menjelajah ke blog-blog un
tuk memastikan misi meningkat traffic blog kan??Imz pun tak terkecuali..kena rajin sikit nak dapat habuan..haha
Bukan apa..Imz punya traffic jatuh teruk sejak lappy tak leh ON..huhu..sekarang ni,nak usaha habis-habisan la..ngee..nak naikkan traffic dan kutipan dana nuffnang!
Jom bloggers..meriahkan pesta klik2..

12 comments:

lieya orange M.I. said...

...keaddan kamu sama seperti sy...huhuuu
...time exam, langsung tak on9 sampai trafic jatuh merudum betullll...

=p

imz jentayu said...

itulah bz exam sgt...xpe2,ms cuti kte all out.haha

Nine said...

sekarang syok la dah dapat on9 yer ? hehe

makin banyak trafic belog Imz...

apa2 pun selamat bercuti yer...

entri nama saya yer..hehehe..

imz jentayu said...

syoookk banget 9..insyALLAH bnyk la nnt.hehe..tq 9.a'ah..nama kamu,kasi kamu nervous..wahaha

cik zatil said...

blog walking dear imz.. jom jom same2 memeriahkan cuti dengan berbloging!!!

err..well tu je keje yg nmpk berfaedah cket aite. ;)

IxoR@ said...

good entri....

9 ? hehehhe.... dah lama blogging ya...teruskan usaha mengklik....

:D

imz jentayu said...

to zatil :
yupz..manfaatkan cuti dgn part-time job.job sng pnyer..hehe

imz jentayu said...

to sis Ixora :
tq sis coz bnyk bg tips kat Imz.cyg Sis!

ezany said...

nak tolong klik2.. tp en nuff tdo lak..

imz jentayu said...

to ezany:

tq..tlg ler ape2 yg ptot ehh..hehe

cik EPAL said...

anda comel.saya klik iklan anda ;)

imz jentayu said...

to cik EPAL:
tq so much...tak comel pun.tq,klik bnyk2 ye..hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, November 21, 2009

9 ???

Posted by imz at 10:21 AM

Salam Guyz..

Kenapa dengan angka sembilan?Kenapa nine?
Ada apa-apa dengan nine(ehem-ehem)?Hahaha..
Al-kisahnya blog Imz dah masuk bulan ke sembilan hari ni..alhamdullilah,Imz masih berdaya untuk mempertahankan blog ni..wahaha..hope jangan la kering idea pulak.
Thanks to my followers..sudi menjenguk blog Imz yang tak seberapa ni eh.
Apa-apa pun thank you so much.
Imz cayang korang!!!

Busy malam ni?Hehe...busy menjelajah ke blog-blog un
tuk memastikan misi meningkat traffic blog kan??Imz pun tak terkecuali..kena rajin sikit nak dapat habuan..haha
Bukan apa..Imz punya traffic jatuh teruk sejak lappy tak leh ON..huhu..sekarang ni,nak usaha habis-habisan la..ngee..nak naikkan traffic dan kutipan dana nuffnang!
Jom bloggers..meriahkan pesta klik2..

12 comments on "9 ???"

lieya orange M.I. on November 22, 2009 at 4:40 AM said...

...keaddan kamu sama seperti sy...huhuuu
...time exam, langsung tak on9 sampai trafic jatuh merudum betullll...

=p

imz jentayu on November 22, 2009 at 7:04 AM said...

itulah bz exam sgt...xpe2,ms cuti kte all out.haha

Nine on November 22, 2009 at 8:30 AM said...

sekarang syok la dah dapat on9 yer ? hehe

makin banyak trafic belog Imz...

apa2 pun selamat bercuti yer...

entri nama saya yer..hehehe..

imz jentayu on November 22, 2009 at 8:50 AM said...

syoookk banget 9..insyALLAH bnyk la nnt.hehe..tq 9.a'ah..nama kamu,kasi kamu nervous..wahaha

cik zatil on November 22, 2009 at 2:11 PM said...

blog walking dear imz.. jom jom same2 memeriahkan cuti dengan berbloging!!!

err..well tu je keje yg nmpk berfaedah cket aite. ;)

IxoR@ on November 23, 2009 at 4:32 AM said...

good entri....

9 ? hehehhe.... dah lama blogging ya...teruskan usaha mengklik....

:D

imz jentayu on November 23, 2009 at 3:45 PM said...

to zatil :
yupz..manfaatkan cuti dgn part-time job.job sng pnyer..hehe

imz jentayu on November 23, 2009 at 3:46 PM said...

to sis Ixora :
tq sis coz bnyk bg tips kat Imz.cyg Sis!

ezany on November 23, 2009 at 9:40 PM said...

nak tolong klik2.. tp en nuff tdo lak..

imz jentayu on November 24, 2009 at 6:33 AM said...

to ezany:

tq..tlg ler ape2 yg ptot ehh..hehe

cik EPAL on November 24, 2009 at 11:05 PM said...

anda comel.saya klik iklan anda ;)

imz jentayu on November 24, 2009 at 11:59 PM said...

to cik EPAL:
tq so much...tak comel pun.tq,klik bnyk2 ye..hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa