Tuesday, November 24, 2009

Tudung Ekin,Dato Siti atau Yuna???


Salam Guyz..
Sekarang ni macam-macam jenis tudung munculkan..tudung Ekin,tudung Dato Siti and latest shawls pulak,yang orang kata tudung Yuna..tudung saji macam mana pulak?hahaha...

Imz pun tak nak ketinggalan mencuba gaya tudung terbaru
ni..belek jugaklah majalah Dara.com tu,dorang kan bagi banyak ilham cara pemakaian tudung yang
up to date.Yela,model-model tu pakai cunnyer tengok..kita pakai?hampeh..haha..muka dorang
orang bujur sirih,muka kita bolat.
Huhu..

Ada satu malam tu,teringin pulak nak try pakai shawls..pinjam la shawls kawan-kawan.
Ni lah hasilnya..
shawls hitam
shawls colour brown..Sarina punya..
elok ke?kalau tak pakai kacamata ok sikit kot...Tapi Imz rasa memang tak sesuai la Imz pakai.Rasa macam berserabut jer..Lupakan jela Imz oiiiii
Then,Imz beli shawls 2 tones ni..pakai dengan anak tudung ekin.Ok la gak kan..tak adelah nampak bulat jer muka..huhu
manis ker???huhu...
bulat jugak kan
cehhh...pandang mana ntah..berangan la tu kan?


Itu je lah celoteh Imz pasal tudung ni..korang pulak macam mana?Mesti ada gaya tudung masing-masing kan...apa yang penting,kita selesa dengan apa yang kita pakai.Yezza...


12 comments:

cik EPAL said...

comel je ;)

ezany said...

sy pakai tudung mawi jer.. haha.. yg 2 tones tu lawa kot..

jane said...

aku lg suke pakai shawl..tak payah iron2 sgt mcm tudung biasa....

hahaha

uittt...slm knal....xoxoxooxo

IxoR@ said...

tudung2 tu semua cantik....

tingin nak pakai cantik mcm siti, ekin....wahh wahhh...semua mcm celebriti....

imz jentayu said...

to cik epal:
thanks yar..kamu lagi comel..

imz jentayu said...

to ezany:
tudung mawi ehh?ptot la encem cam dia..wakaka..eh?tq

imz jentayu said...

to jane:
yeke?maybe sesuai dengan awak...ok,slm knl

imz jentayu said...

to sis Ixora:
cantek ehh sis..tq yer..hehe...itulah pasal,berangan lebih

Nine said...

wuisshh lawa2 tudung Imz..hehe..

cantik macam tua dia...:D...

selamat hari raya Imz, maaf zahir dan batin dari Nine yer..hehe

imz jentayu said...

to nine:
huhu...cantik cam Imz ehh?haaa..2 nak dengar..haha..

selamat hari raya Nine....

cik zatil said...

imz.. nak tudung free satoo..huhu.. salam eid adha dear!

imz jentayu said...

nak free boleh....meh r perlis zatil..sggp ke?hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, November 24, 2009

Tudung Ekin,Dato Siti atau Yuna???

Posted by imz at 11:56 PM

Salam Guyz..
Sekarang ni macam-macam jenis tudung munculkan..tudung Ekin,tudung Dato Siti and latest shawls pulak,yang orang kata tudung Yuna..tudung saji macam mana pulak?hahaha...

Imz pun tak nak ketinggalan mencuba gaya tudung terbaru
ni..belek jugaklah majalah Dara.com tu,dorang kan bagi banyak ilham cara pemakaian tudung yang
up to date.Yela,model-model tu pakai cunnyer tengok..kita pakai?hampeh..haha..muka dorang
orang bujur sirih,muka kita bolat.
Huhu..

Ada satu malam tu,teringin pulak nak try pakai shawls..pinjam la shawls kawan-kawan.
Ni lah hasilnya..
shawls hitam
shawls colour brown..Sarina punya..
elok ke?kalau tak pakai kacamata ok sikit kot...Tapi Imz rasa memang tak sesuai la Imz pakai.Rasa macam berserabut jer..Lupakan jela Imz oiiiii
Then,Imz beli shawls 2 tones ni..pakai dengan anak tudung ekin.Ok la gak kan..tak adelah nampak bulat jer muka..huhu
manis ker???huhu...
bulat jugak kan
cehhh...pandang mana ntah..berangan la tu kan?


Itu je lah celoteh Imz pasal tudung ni..korang pulak macam mana?Mesti ada gaya tudung masing-masing kan...apa yang penting,kita selesa dengan apa yang kita pakai.Yezza...


12 comments on "Tudung Ekin,Dato Siti atau Yuna???"

cik EPAL on November 25, 2009 at 5:55 AM said...

comel je ;)

ezany on November 25, 2009 at 8:32 AM said...

sy pakai tudung mawi jer.. haha.. yg 2 tones tu lawa kot..

jane on November 25, 2009 at 4:11 PM said...

aku lg suke pakai shawl..tak payah iron2 sgt mcm tudung biasa....

hahaha

uittt...slm knal....xoxoxooxo

IxoR@ on November 26, 2009 at 3:44 AM said...

tudung2 tu semua cantik....

tingin nak pakai cantik mcm siti, ekin....wahh wahhh...semua mcm celebriti....

imz jentayu on November 26, 2009 at 7:13 AM said...

to cik epal:
thanks yar..kamu lagi comel..

imz jentayu on November 26, 2009 at 7:14 AM said...

to ezany:
tudung mawi ehh?ptot la encem cam dia..wakaka..eh?tq

imz jentayu on November 26, 2009 at 7:16 AM said...

to jane:
yeke?maybe sesuai dengan awak...ok,slm knl

imz jentayu on November 26, 2009 at 7:17 AM said...

to sis Ixora:
cantek ehh sis..tq yer..hehe...itulah pasal,berangan lebih

Nine on November 27, 2009 at 9:00 AM said...

wuisshh lawa2 tudung Imz..hehe..

cantik macam tua dia...:D...

selamat hari raya Imz, maaf zahir dan batin dari Nine yer..hehe

imz jentayu on November 28, 2009 at 1:42 AM said...

to nine:
huhu...cantik cam Imz ehh?haaa..2 nak dengar..haha..

selamat hari raya Nine....

cik zatil on November 28, 2009 at 2:41 PM said...

imz.. nak tudung free satoo..huhu.. salam eid adha dear!

imz jentayu on December 3, 2009 at 10:48 AM said...

nak free boleh....meh r perlis zatil..sggp ke?hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa