Tuesday, December 8, 2009

Baby-Q ???


Baby-Q means baby Qistana ke?Ahaks....comel kan baby ni..real baby or anak patung ni?mata bolatt...bibir cute sangat...hehe..teramat comel la kamu sayang!Geram ChekShu tengok..eh jap-jap,ni anak akak Imz yang mana pulak??Anak Jang Nara ke...haha..sory guys,baby ni Imz ambil kat yahoo jer.tak tau lah asal usul dia mana...umur berapa..kalau korang nak tau pasal baby ni search sendiri la kat internet,ambo tak dok maso.kuikuikui....St0p!!!



Al-kisahnya nak st0ry pasal BBQ kat rumah baru akak Imz,Kak Dah..kat Seri Kembangan jer!
Rumah ni belum siap renovate lagi..tapi saja-saja kita orang nak tidur kat situ,so bila dah kumpul adik-beradik..buat lah makan sikit-sikit..
kaum lelaki tak berapa nak ramai..cian Abe Wea dan Abe Afiq..hehe..
Upin& Ipin : Ayam goreng..ayam goreng...
(ayam bakar la sayang)
Sup gear box pun ada...kan musim Aidiladha ni..yummy2x..
dah ada rumah...nak tidur dalam khemah pulak cayang-cayang ChekShu ni..
apa jenis gaya entah Leesya ni...
dah main..tak ingat dunia..

Esoknya...sambut birthday Adam Haikal yang ke 8 tahun
Adam yang sambut birthday,orang lain yang sibuk...
semua nak tiup lilin tu..sampaikan banyak kali nyalakan lilin tu
hadiah birthday tak ada...ChekShu tak ada peruntukan..
wahaha..main jela rubik's cube murah tu!
dah besar anak buah ChekShu sorang ni..8 tahun dah eh sayang?
Adam,belajar rajin-rajin Ok!
Hadiah tuggu ChekShu kerja nanti...(kalau nak bagilah)..hehe

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, December 8, 2009

Baby-Q ???

Posted by imz at 4:52 AM

Baby-Q means baby Qistana ke?Ahaks....comel kan baby ni..real baby or anak patung ni?mata bolatt...bibir cute sangat...hehe..teramat comel la kamu sayang!Geram ChekShu tengok..eh jap-jap,ni anak akak Imz yang mana pulak??Anak Jang Nara ke...haha..sory guys,baby ni Imz ambil kat yahoo jer.tak tau lah asal usul dia mana...umur berapa..kalau korang nak tau pasal baby ni search sendiri la kat internet,ambo tak dok maso.kuikuikui....St0p!!!



Al-kisahnya nak st0ry pasal BBQ kat rumah baru akak Imz,Kak Dah..kat Seri Kembangan jer!
Rumah ni belum siap renovate lagi..tapi saja-saja kita orang nak tidur kat situ,so bila dah kumpul adik-beradik..buat lah makan sikit-sikit..
kaum lelaki tak berapa nak ramai..cian Abe Wea dan Abe Afiq..hehe..
Upin& Ipin : Ayam goreng..ayam goreng...
(ayam bakar la sayang)
Sup gear box pun ada...kan musim Aidiladha ni..yummy2x..
dah ada rumah...nak tidur dalam khemah pulak cayang-cayang ChekShu ni..
apa jenis gaya entah Leesya ni...
dah main..tak ingat dunia..

Esoknya...sambut birthday Adam Haikal yang ke 8 tahun
Adam yang sambut birthday,orang lain yang sibuk...
semua nak tiup lilin tu..sampaikan banyak kali nyalakan lilin tu
hadiah birthday tak ada...ChekShu tak ada peruntukan..
wahaha..main jela rubik's cube murah tu!
dah besar anak buah ChekShu sorang ni..8 tahun dah eh sayang?
Adam,belajar rajin-rajin Ok!
Hadiah tuggu ChekShu kerja nanti...(kalau nak bagilah)..hehe

0 comments on "Baby-Q ???"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa