Friday, November 13, 2009

pandang-pandang,jeling-jeling..

Salam Guyz
Sudah lama giler Imz tak update kan?Ada yang rindu ke...ngeee..ade ke?wahaha...alhamdullilah,Imz sihat je.Cuma problemnya tetap sama la,lappy Imz masih tak boleh on lagi.Ini pun pinjam laptop roomate jap,thanks Kak Nita.Dah rindu giler nak udpate blog..macam-macam story yang terpaksa dibekukan.

Lagi satu Imz tengah exam..hari khamis lepas,12/11/09 Imz dah 'settle'kan satu paper Teaching of Geometry and bla2...

Susah jugak lah paper kali ni..huhu...sedih tapi harap-harap boleh lulus lah.amin..doakan ye..

Next paper lak..17/11/09 dan 19/11/09
So,sekarang mood exam la...huhu..ngah pulun nak study la sangat..
sebenornya tak sabar dah nak bercuti ni..menghitung hari je..
Doakan Imz boleh jawab ye sayang

20/11/09-Jumaat
Imz akan fly ke KL..naik kat airport Kepala Batas,Kedah
Pukul 3.20 p.m..so check in kena 2.20 la.

So,jumpa kat KL pulak ehh....adios..
selamat bercuti mydearest fwen

2 comments:

Nine said...

Gudluck Imz with ur exam ok..

Miss u always...hehe...

imz jentayu said...

haha...mizz me always?bhaya2...hahaha

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, November 13, 2009

pandang-pandang,jeling-jeling..

Posted by imz at 11:19 PM
Salam Guyz
Sudah lama giler Imz tak update kan?Ada yang rindu ke...ngeee..ade ke?wahaha...alhamdullilah,Imz sihat je.Cuma problemnya tetap sama la,lappy Imz masih tak boleh on lagi.Ini pun pinjam laptop roomate jap,thanks Kak Nita.Dah rindu giler nak udpate blog..macam-macam story yang terpaksa dibekukan.

Lagi satu Imz tengah exam..hari khamis lepas,12/11/09 Imz dah 'settle'kan satu paper Teaching of Geometry and bla2...

Susah jugak lah paper kali ni..huhu...sedih tapi harap-harap boleh lulus lah.amin..doakan ye..

Next paper lak..17/11/09 dan 19/11/09
So,sekarang mood exam la...huhu..ngah pulun nak study la sangat..
sebenornya tak sabar dah nak bercuti ni..menghitung hari je..
Doakan Imz boleh jawab ye sayang

20/11/09-Jumaat
Imz akan fly ke KL..naik kat airport Kepala Batas,Kedah
Pukul 3.20 p.m..so check in kena 2.20 la.

So,jumpa kat KL pulak ehh....adios..
selamat bercuti mydearest fwen

2 comments on "pandang-pandang,jeling-jeling.."

Nine on November 18, 2009 at 12:58 PM said...

Gudluck Imz with ur exam ok..

Miss u always...hehe...

imz jentayu on November 20, 2009 at 6:30 AM said...

haha...mizz me always?bhaya2...hahaha

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa