Sunday, August 9, 2009

Tomorrow is Monday...myGOD!!!

salam
hye guyz..

tengah buat apa la semua ehh?weekend ni sure korang semua spend time dengan best kan?orang jugak lah lepak kat bilik jer..nak jalan2 fulus dah kurang,satu lagi takut wabak H1N1 dan jugak kerja yang banyak sepanjang praktikum belum settle lagi.Kononnya nak lepak bilik buat ABM,RPH,worksheet tapi.......duk melangut je la kejenya..tension betul.Tu la..bila syaitan dah menghasut diri,satu benda yang dirancang pun tak jadi.Adoyai...bila la miss IMZ ni rajinkan kan..esok pulak kelas pukul 12.10-1.10,guru pembimbing mungkin masuk nak observe orang mengajar..huhu...sape boleh tolong buatkan orang RPH?plzzzzzzzzzzzzz...........
hehe...pemalas punya cikgu! dush3x...nak dia rajin,pose and edit gambar..hehe...jangan jeles!

jadi cikgu kena lah rajinkan,bagi contoh untuk anak-anak murid..cehhh,ayat poyos.tapi itulah kenyataannya.
InsyaALLAH...
teacher wan akan usaha jugak.chaiyok2(bagi semangat kat diri sendiri)


5 comments:

imz jentayu said...

usaha2....chaiyok2

syazni.abdullah said...

melawa n post je lbh
ckgu gapo gnie

imz jentayu said...

sbk r azni...huhu...hang da ade blog ke?

syazni.abdullah said...

da ad lma n da delete lma doh

imz jentayu said...

bakpo mu delete nyo?syg ler..br nk dgr bingkisan hati kawanku yang cute mcm meow ni...haha

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Sunday, August 9, 2009

Tomorrow is Monday...myGOD!!!

Posted by imz at 1:33 AM
salam
hye guyz..

tengah buat apa la semua ehh?weekend ni sure korang semua spend time dengan best kan?orang jugak lah lepak kat bilik jer..nak jalan2 fulus dah kurang,satu lagi takut wabak H1N1 dan jugak kerja yang banyak sepanjang praktikum belum settle lagi.Kononnya nak lepak bilik buat ABM,RPH,worksheet tapi.......duk melangut je la kejenya..tension betul.Tu la..bila syaitan dah menghasut diri,satu benda yang dirancang pun tak jadi.Adoyai...bila la miss IMZ ni rajinkan kan..esok pulak kelas pukul 12.10-1.10,guru pembimbing mungkin masuk nak observe orang mengajar..huhu...sape boleh tolong buatkan orang RPH?plzzzzzzzzzzzzz...........
hehe...pemalas punya cikgu! dush3x...nak dia rajin,pose and edit gambar..hehe...jangan jeles!

jadi cikgu kena lah rajinkan,bagi contoh untuk anak-anak murid..cehhh,ayat poyos.tapi itulah kenyataannya.
InsyaALLAH...
teacher wan akan usaha jugak.chaiyok2(bagi semangat kat diri sendiri)


5 comments on "Tomorrow is Monday...myGOD!!!"

imz jentayu on August 9, 2009 at 1:54 AM said...

usaha2....chaiyok2

syazni.abdullah on August 10, 2009 at 12:04 AM said...

melawa n post je lbh
ckgu gapo gnie

imz jentayu on August 10, 2009 at 8:16 PM said...

sbk r azni...huhu...hang da ade blog ke?

syazni.abdullah on August 11, 2009 at 1:42 AM said...

da ad lma n da delete lma doh

imz jentayu on August 11, 2009 at 5:14 AM said...

bakpo mu delete nyo?syg ler..br nk dgr bingkisan hati kawanku yang cute mcm meow ni...haha

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa