Saturday, August 8, 2009

pasti,sayang mereka!!!

statement hebatttt gitu....
siapa mereka yar?suami,kekasih dan spare-part?waduh2x...mau mati punya ramai pacar.hehe...siapa ehhh mereka itu?jeng2x...sape lagi kalau bukan budak-budak 4 Cemerlang yang havoc dan riang tanpa kenal erti penat yang bikin Teacher Wan pening kepala nak kawal korang.......uwaaaa...

Jom kita layan gambar dorang semasa PNP Matematik bersama Teacher Wan(sayalah!)
masa mereka sibuk menyalin nota yang orang tulis di papan hitam...khusyuk la sekejap buat kerja..masa ni lah otak orang relax sekejap...masa ni pulak orang bagi mereka buat time schedule..nak bagi mereka lagi bersemangat..bagi mereka work in group,hasilkan satu time schedule card yang menarik..bersemangat sungguh dorang ni buat kerja..tengoklah aksi-aksi 4C kesayangan hamba ni...ewah2x..hehe


atlast...card mereka sudah siap...semua bangga dengan kad kumpulan masing-masing.sebagai cikgu yang memberi tugasan ini,orang tak nafikan terharu dengan usaha dan semangat mereka menyiapkan kad ini.bila tengok kad-kad tu,hati terharu beb...kreatif jugak anak-anak didikku ini..hehe...thanks sayang,cikgu sayang kamu...walaupun kamu nakal,susah dengar arahan tapi kamu bestttttttt....hehetengok ni..terharu sangat hati insan bakal bergelar guru ini apabila murid-muridnya menulis perkataan ini...teacher love you too,sayang...
gaya guru praktikum ke sekolah...hehe...pasan...




2 comments:

ezany said...

oo.. bakal cikgu math la ni ek..?

imzen said...

ye,sy en ezany..nk belajar ke?hahaa...

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, August 8, 2009

pasti,sayang mereka!!!

Posted by imz at 6:17 AM
statement hebatttt gitu....
siapa mereka yar?suami,kekasih dan spare-part?waduh2x...mau mati punya ramai pacar.hehe...siapa ehhh mereka itu?jeng2x...sape lagi kalau bukan budak-budak 4 Cemerlang yang havoc dan riang tanpa kenal erti penat yang bikin Teacher Wan pening kepala nak kawal korang.......uwaaaa...

Jom kita layan gambar dorang semasa PNP Matematik bersama Teacher Wan(sayalah!)
masa mereka sibuk menyalin nota yang orang tulis di papan hitam...khusyuk la sekejap buat kerja..masa ni lah otak orang relax sekejap...masa ni pulak orang bagi mereka buat time schedule..nak bagi mereka lagi bersemangat..bagi mereka work in group,hasilkan satu time schedule card yang menarik..bersemangat sungguh dorang ni buat kerja..tengoklah aksi-aksi 4C kesayangan hamba ni...ewah2x..hehe


atlast...card mereka sudah siap...semua bangga dengan kad kumpulan masing-masing.sebagai cikgu yang memberi tugasan ini,orang tak nafikan terharu dengan usaha dan semangat mereka menyiapkan kad ini.bila tengok kad-kad tu,hati terharu beb...kreatif jugak anak-anak didikku ini..hehe...thanks sayang,cikgu sayang kamu...walaupun kamu nakal,susah dengar arahan tapi kamu bestttttttt....hehetengok ni..terharu sangat hati insan bakal bergelar guru ini apabila murid-muridnya menulis perkataan ini...teacher love you too,sayang...
gaya guru praktikum ke sekolah...hehe...pasan...




2 comments on "pasti,sayang mereka!!!"

ezany on August 9, 2009 at 1:17 AM said...

oo.. bakal cikgu math la ni ek..?

imzen on August 9, 2009 at 1:23 AM said...

ye,sy en ezany..nk belajar ke?hahaa...

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa