Friday, August 14, 2009

Hanya DaLam SATU hari...

salam guyz...

dari semalam lagi imz teringat nak update blog ni,tapi tak sempat.Kerna banyak perkara telah terjadi semalam. date : 13 August 2009 day: Thursday first,orang mengajar seperti biasa.Tapi sempat lagi ajak Min datang kelas 4C,mintak tolong dia snapkan picture.

sempat lagi tu senyum masa tengah pegang kapur.hehe..sampaikan budak-budak lelaki menyakat,
"teacher,concerntrate teacher"
hehe... cakap teacher,korang pun sama kalau nampak kamera.bukan main pose lagi,
si Ikhwan tu tak habis-habis peace..ngeee
gurlz..inilah puteri-puteri 4C yang manis comei..cam teacher dia?haaa...adakah?haha...
dorang ni ok..senang dengar cakap.
bila time yang boyz ni yang riang bebenor.tak kalah semua nak pose..adoyai korang ni.Tapi dorang memang best...
gambar kelas..seramai 45 orang.huhu...
will miss u all,dear!!!

then,imz start shooting untuk assignment dengan budak-budak kelas Wee Kwan,5 Gemilang


dorang sempat lagi suruh imz snap picture before t he lesson start.adoyai..
bila dah habis shooting,Wee Kwan pulak ambil gambar kelas dengan budak-budak dia.
bersemangat sungguh dia orang kan..

Sepanjang praktikum ni,sekolah imz pun ada cikgu sandaran.Salah sorang Kak Aisya..kira kamceng la dengan kita orang..
manis kan dia..hehe..jangan mimpi,dia sudah berpunya.Haha...
kak aisya dan min..min major Pendidikan Jasmani dengan Noah.

Dalam hari yang sama,Noah pulak demam..memang tak larat giler.Dia ada tanda-tanda H1NI..nasib baik kakak KPLI sanggup hantar dia pergi hospital.
Sekarang Noah kena tahan di wad,dah dua hari la..harap-harap dia negatif H1N1,kalau tak Imz,Wee Kwan dan Min mungkin kena kuarantin jugak la kan...

XMAU !!!!!!!
Minggu depan cuti seminggu,nak balik kampung...dah rindu masakan ma..hehe..
syukur sangat dapat jalankan ibadah puasa bersama ibu tercinta..
hehe...korang macamman pulak?
salam and selamat sejahtera guyz..
jangan lupa pakai MASK..pesanan penaja.Haha...

4 comments:

IxoR@ said...

cikgu cikgu....cikgu manis la....no. tepon ada ?

kihkihkihkih.....

syazni.abdullah said...

huduh tulisan kt black board tuh
ape oye ckgu la
haha

imz jentayu said...

to ixora cyg : hehe...leh sis..no nya 999.hehe...student pn xsbr mntk no hp..huhu..

imz jentayu said...

to mokcik ani : huhu...sbk la hg..jji bdk2 tau ape mksd aku tulis k..cntk ke x,jji kemas..wakaka

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, August 14, 2009

Hanya DaLam SATU hari...

Posted by imz at 3:38 AM
salam guyz...

dari semalam lagi imz teringat nak update blog ni,tapi tak sempat.Kerna banyak perkara telah terjadi semalam. date : 13 August 2009 day: Thursday first,orang mengajar seperti biasa.Tapi sempat lagi ajak Min datang kelas 4C,mintak tolong dia snapkan picture.

sempat lagi tu senyum masa tengah pegang kapur.hehe..sampaikan budak-budak lelaki menyakat,
"teacher,concerntrate teacher"
hehe... cakap teacher,korang pun sama kalau nampak kamera.bukan main pose lagi,
si Ikhwan tu tak habis-habis peace..ngeee
gurlz..inilah puteri-puteri 4C yang manis comei..cam teacher dia?haaa...adakah?haha...
dorang ni ok..senang dengar cakap.
bila time yang boyz ni yang riang bebenor.tak kalah semua nak pose..adoyai korang ni.Tapi dorang memang best...
gambar kelas..seramai 45 orang.huhu...
will miss u all,dear!!!

then,imz start shooting untuk assignment dengan budak-budak kelas Wee Kwan,5 Gemilang


dorang sempat lagi suruh imz snap picture before t he lesson start.adoyai..
bila dah habis shooting,Wee Kwan pulak ambil gambar kelas dengan budak-budak dia.
bersemangat sungguh dia orang kan..

Sepanjang praktikum ni,sekolah imz pun ada cikgu sandaran.Salah sorang Kak Aisya..kira kamceng la dengan kita orang..
manis kan dia..hehe..jangan mimpi,dia sudah berpunya.Haha...
kak aisya dan min..min major Pendidikan Jasmani dengan Noah.

Dalam hari yang sama,Noah pulak demam..memang tak larat giler.Dia ada tanda-tanda H1NI..nasib baik kakak KPLI sanggup hantar dia pergi hospital.
Sekarang Noah kena tahan di wad,dah dua hari la..harap-harap dia negatif H1N1,kalau tak Imz,Wee Kwan dan Min mungkin kena kuarantin jugak la kan...

XMAU !!!!!!!
Minggu depan cuti seminggu,nak balik kampung...dah rindu masakan ma..hehe..
syukur sangat dapat jalankan ibadah puasa bersama ibu tercinta..
hehe...korang macamman pulak?
salam and selamat sejahtera guyz..
jangan lupa pakai MASK..pesanan penaja.Haha...

4 comments on "Hanya DaLam SATU hari..."

IxoR@ on August 14, 2009 at 7:49 AM said...

cikgu cikgu....cikgu manis la....no. tepon ada ?

kihkihkihkih.....

syazni.abdullah on August 15, 2009 at 1:49 AM said...

huduh tulisan kt black board tuh
ape oye ckgu la
haha

imz jentayu on August 15, 2009 at 5:26 AM said...

to ixora cyg : hehe...leh sis..no nya 999.hehe...student pn xsbr mntk no hp..huhu..

imz jentayu on August 15, 2009 at 5:27 AM said...

to mokcik ani : huhu...sbk la hg..jji bdk2 tau ape mksd aku tulis k..cntk ke x,jji kemas..wakaka

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa