Wednesday, August 19, 2009

Party Teacher !!!

Salam Guyz

Semalam tak sempat nak update blog..busy la konon.hehe..sekarang ni minggu peperiksaan kat sekolah.So,no more RPH,no lesson.hehe…seronok sikit jela.Tapi kelas kena masuk juga,jaga exam.Walaupun dah tak payah buat semua tu,tapi assignment yang menunggu bukan main bertimbun.Tu yang pressure sikit..tapi tak apelah,buat slow-slow kan.


Sebenarnya Imz update ni nak cerita tentang jamuan kelas yang diadakan pada Isnin lepas,17 Ogos 2009 tepat pukul 12.10-1.10.

Awal-awal lagi dah plan nak buat..dah sepakat dengan anak-anak murid kesayanganku tu.hehe…dorang pun semangat nak adakan party.

Alhamdullilah hari itu sampai jua…dalam hati excited nak adakan jamuan tu.Yela,hari jumaat ni dah tamat dalam musim praktikum sesi kedua.Sekurang-kurangnya ada jugak la kenangan dengan budak-budak 4C.

Hari init u,ada tiga jamuan sebab Wee Kwan dan Yasmin pun plan jugak.Awal-awal pagi lagi seorang dua budak kelas 4C datang jumpa Imz kat bilik guru.


“Teacher,kami ada buat kejutan kat teacher”

Imz hanya tersenyum.Kata kejutan,tapi awal-awal dorang dah bagitau.Macam tu la perangai budak-budak.Susah nak simpan rahsia eh.Maybe dorang pun excited kan.


Pagi tu,pukul 9.10 kita orang pergi kelas Wee Kwan dulu,5 Gemilang.Baik benor budaknya,even ada party pun still diam..macam tak ada aura nak parti katakana.Hehe..budak-budak pandai memang macam tu kot.Kat kelas tu,sempatlah jamu kek dan maruku.

Waktu rehat pulak,Yasmin punya turn pulak.Dia plan dengan budak kelas PJ darjah 5 perempuan.Min order nasi lemak..ok la rehat kita orang makan nasi lemak.Sedap gak la.


Pukul 12.10 dah terdetik…haaaa…its coming.Dua orang murid Imz datang,dorang nak tolong bawak barang.Hari tu,Imz ada order bihun untuk dorang makan.Tersenyum-senyum datang menjemput teacher mereka ini.Tak habis-habis mulut cakap ada surprise.Hati Imz pun tak sabar nak tau ni.Masa budak-budak tu nampak Imz menuju kelas dorang,cepat-cepat dorang tutup pintu kelas,tingkap.Kenapa la dorang ni.Apa yang surprise sangat tu?


Jeng2..masuk jer..dorang jerit "Surprise !!!"

Dorang tabur kertas warna-warni yang dipotong kecil-kecil kat orang..meriah jugaklah.Teacher terharu,sayang..huhu


Tengok la picture yang sempat Imz jadikan kenangan


hasil kerja 4C...tengok tu,dorang namakan

'Party Teacher Wan Norzaima'

pose sampai tak ingat teacher


Hanis Jafni bawa pizza hasil tangan mak dia 5 biji..puas dorang jamu

kek yang dibawa oleh mypupils,Qamarina

sabar jap...nanti teacher bagi...

present dari murid-muridku..thanks dear


seriously i'm really appreciate with mypupils...dorang sudi bagi kerjasama untuk menjayakan parti ni.Asalnya Imz nak beli kek je..tapi dorang sudi bagi kerjasama,bawak macam-macam makanan dari rumah..pizza,karipap,mee goreng,snek,air botol,kek dan macam-macam lagi la.Siap buat surprise lagi..hehe...cayang 4C!!!!duit da makin kering...macammana?Imz dalam kesusahan...waaaaaaaaaaaaa...

sape sudi kasi saya duit???

hehe...

3 comments:

ezany said...

eh.. cepat lak buat jamuan ek.. bkn salu hujung tahun ker..?

imz jentayu said...

jamuan perpisahan la.,minggu ni dah last Imz praktikum...

syazni.abdullah said...

plik jah my pupils
my students la yg btol
haiyok
tulisan ank murid mcm tulisan cikgu
haha

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, August 19, 2009

Party Teacher !!!

Posted by imz at 7:07 AM
Salam Guyz

Semalam tak sempat nak update blog..busy la konon.hehe..sekarang ni minggu peperiksaan kat sekolah.So,no more RPH,no lesson.hehe…seronok sikit jela.Tapi kelas kena masuk juga,jaga exam.Walaupun dah tak payah buat semua tu,tapi assignment yang menunggu bukan main bertimbun.Tu yang pressure sikit..tapi tak apelah,buat slow-slow kan.


Sebenarnya Imz update ni nak cerita tentang jamuan kelas yang diadakan pada Isnin lepas,17 Ogos 2009 tepat pukul 12.10-1.10.

Awal-awal lagi dah plan nak buat..dah sepakat dengan anak-anak murid kesayanganku tu.hehe…dorang pun semangat nak adakan party.

Alhamdullilah hari itu sampai jua…dalam hati excited nak adakan jamuan tu.Yela,hari jumaat ni dah tamat dalam musim praktikum sesi kedua.Sekurang-kurangnya ada jugak la kenangan dengan budak-budak 4C.

Hari init u,ada tiga jamuan sebab Wee Kwan dan Yasmin pun plan jugak.Awal-awal pagi lagi seorang dua budak kelas 4C datang jumpa Imz kat bilik guru.


“Teacher,kami ada buat kejutan kat teacher”

Imz hanya tersenyum.Kata kejutan,tapi awal-awal dorang dah bagitau.Macam tu la perangai budak-budak.Susah nak simpan rahsia eh.Maybe dorang pun excited kan.


Pagi tu,pukul 9.10 kita orang pergi kelas Wee Kwan dulu,5 Gemilang.Baik benor budaknya,even ada party pun still diam..macam tak ada aura nak parti katakana.Hehe..budak-budak pandai memang macam tu kot.Kat kelas tu,sempatlah jamu kek dan maruku.

Waktu rehat pulak,Yasmin punya turn pulak.Dia plan dengan budak kelas PJ darjah 5 perempuan.Min order nasi lemak..ok la rehat kita orang makan nasi lemak.Sedap gak la.


Pukul 12.10 dah terdetik…haaaa…its coming.Dua orang murid Imz datang,dorang nak tolong bawak barang.Hari tu,Imz ada order bihun untuk dorang makan.Tersenyum-senyum datang menjemput teacher mereka ini.Tak habis-habis mulut cakap ada surprise.Hati Imz pun tak sabar nak tau ni.Masa budak-budak tu nampak Imz menuju kelas dorang,cepat-cepat dorang tutup pintu kelas,tingkap.Kenapa la dorang ni.Apa yang surprise sangat tu?


Jeng2..masuk jer..dorang jerit "Surprise !!!"

Dorang tabur kertas warna-warni yang dipotong kecil-kecil kat orang..meriah jugaklah.Teacher terharu,sayang..huhu


Tengok la picture yang sempat Imz jadikan kenangan


hasil kerja 4C...tengok tu,dorang namakan

'Party Teacher Wan Norzaima'

pose sampai tak ingat teacher


Hanis Jafni bawa pizza hasil tangan mak dia 5 biji..puas dorang jamu

kek yang dibawa oleh mypupils,Qamarina

sabar jap...nanti teacher bagi...

present dari murid-muridku..thanks dear


seriously i'm really appreciate with mypupils...dorang sudi bagi kerjasama untuk menjayakan parti ni.Asalnya Imz nak beli kek je..tapi dorang sudi bagi kerjasama,bawak macam-macam makanan dari rumah..pizza,karipap,mee goreng,snek,air botol,kek dan macam-macam lagi la.Siap buat surprise lagi..hehe...cayang 4C!!!!duit da makin kering...macammana?Imz dalam kesusahan...waaaaaaaaaaaaa...

sape sudi kasi saya duit???

hehe...

3 comments on "Party Teacher !!!"

ezany on August 19, 2009 at 10:28 AM said...

eh.. cepat lak buat jamuan ek.. bkn salu hujung tahun ker..?

imz jentayu on August 19, 2009 at 8:41 PM said...

jamuan perpisahan la.,minggu ni dah last Imz praktikum...

syazni.abdullah on August 23, 2009 at 12:16 PM said...

plik jah my pupils
my students la yg btol
haiyok
tulisan ank murid mcm tulisan cikgu
haha

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa