Monday, August 17, 2009

16 Ogos 2009 = Piknik !!!

Salam GuyZ....
Sabtu lepas,imz ikut jer Najihah pergi piknik kat Bukit Ayer.Ingatkan mandi-manda jer..rupanya si kekasih Jihah,Adib plan nak wat BBQ la..kononnya.hehe.So before pergi,kita orang beli makanan segera untuk dimasak di sana..jom kita tengok jela picture yang sempat kami snap,malas la pulak nak bercerita..ngeeee
adib menunjukkan kepakaran menghidupkan api..nak start masak niJihah ready to cook..wakaka...semangat dia nak tolong lelaki kesayangannya masak..isteri mithali ni..kan Jihah,kan???apalah yang dibincangkan laki bini ni?hehe...dah sejuk ke Rehan,Sarina??haaa....tengok tu ade khemah...hehe...kami pun ada dirikan khemah,konon betul-betul camping.haharajin anak-anak gadis ni menolong masak..sebenornya kami dah pergi mandi dulu.Tiba-tiba si 'ayah' panggil..suruh tolong masak dulu..hahaa..pemalas punya budak!menu akan disempurnakan oleh chef Adibkita pun rajin jugak..pose jer lebih.agaga...Ina,Rehan and me...tak sabar nak mandi lagida mandi..haaaa..ambik kau..macam budak-budak...asal muka Ina macam tu?ayu tak?bukan main kita orang pose bersimpuh tengah-tengah air terjun tu...haha

kami kesejukan sudaaaa....merpati dua sejoli..dorang la ketua rombongan.hehe..tanpa dorang,tak jadi piknik hari tu.hehe...thanks yar jaga anak-anak kamu..dorang macam mak dan ayah.Kena cepat-cepat kahwin ni..tak sabar tunggu Jihah memboyot pulak..haha"Bebola ayam ala carte,siap"Chef Adib mempersembahkan...haaa,tengok tu berasap lagi tau..huhupakat-pakat serbu naaa...semua dah kebulur niimz dah lapaq ni..hehe..jom2..
saya dan Jihah..
makanan tak cukup..kita rebus dan bakar lagisapa kata imz tak pandai masak?jeng2....rebus boleh la yunk..haha
then lepas piknik kat BUKIT AYER tu,kami pergi Taman Burung.
k la guyz...sampai disini saja...daaaaa
jangan jemu ehh..
Jihah,bila next piknik kita??
syok wooooooooooo
salam

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Monday, August 17, 2009

16 Ogos 2009 = Piknik !!!

Posted by imz at 3:35 AM
Salam GuyZ....
Sabtu lepas,imz ikut jer Najihah pergi piknik kat Bukit Ayer.Ingatkan mandi-manda jer..rupanya si kekasih Jihah,Adib plan nak wat BBQ la..kononnya.hehe.So before pergi,kita orang beli makanan segera untuk dimasak di sana..jom kita tengok jela picture yang sempat kami snap,malas la pulak nak bercerita..ngeeee
adib menunjukkan kepakaran menghidupkan api..nak start masak niJihah ready to cook..wakaka...semangat dia nak tolong lelaki kesayangannya masak..isteri mithali ni..kan Jihah,kan???apalah yang dibincangkan laki bini ni?hehe...dah sejuk ke Rehan,Sarina??haaa....tengok tu ade khemah...hehe...kami pun ada dirikan khemah,konon betul-betul camping.haharajin anak-anak gadis ni menolong masak..sebenornya kami dah pergi mandi dulu.Tiba-tiba si 'ayah' panggil..suruh tolong masak dulu..hahaa..pemalas punya budak!menu akan disempurnakan oleh chef Adibkita pun rajin jugak..pose jer lebih.agaga...Ina,Rehan and me...tak sabar nak mandi lagida mandi..haaaa..ambik kau..macam budak-budak...asal muka Ina macam tu?ayu tak?bukan main kita orang pose bersimpuh tengah-tengah air terjun tu...haha

kami kesejukan sudaaaa....merpati dua sejoli..dorang la ketua rombongan.hehe..tanpa dorang,tak jadi piknik hari tu.hehe...thanks yar jaga anak-anak kamu..dorang macam mak dan ayah.Kena cepat-cepat kahwin ni..tak sabar tunggu Jihah memboyot pulak..haha"Bebola ayam ala carte,siap"Chef Adib mempersembahkan...haaa,tengok tu berasap lagi tau..huhupakat-pakat serbu naaa...semua dah kebulur niimz dah lapaq ni..hehe..jom2..
saya dan Jihah..
makanan tak cukup..kita rebus dan bakar lagisapa kata imz tak pandai masak?jeng2....rebus boleh la yunk..haha
then lepas piknik kat BUKIT AYER tu,kami pergi Taman Burung.
k la guyz...sampai disini saja...daaaaa
jangan jemu ehh..
Jihah,bila next piknik kita??
syok wooooooooooo
salam

0 comments on "16 Ogos 2009 = Piknik !!!"

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa