Friday, June 25, 2010

R.E.S.A.H,itu yang dirasa..


Resah,
Benci sangat bila rasa kehadiran kau...

Resah,
Kau buat aku jadi bingung sangat..

Resah,
Kau cemburu ek bila aku happy kat kampung?

Resah,
Apasal kau hadir setiap kali aku nak berangkat ke Perlis?

Kau tahu kan aku dah beberapa kali ulang alik dari Kelantan-Perlis,tapi kau tetap hadir..
tapi bila Perlis-Kelantan,kau jarang hadir..itu yang pelik?haissshhh...nampak sangat aku susah nak tinggalkan Kelantan tersayang ni..

Ma pun dah faham,setiap kali nak balik Perlis,muka mesti monyok...kalau ikut pengalaman,dah 5 tahun setengah ulang alik,tapi perasaan resah tu susah nak kikis.Ada jer rasa nervous bila nak balik.Resah,suatu perasaan yang sukar nak digambarkan.Korang rasa tak?

Hari Ahad,27 / 6 / 2010...balik Perlis?esok la kan...emmm...dah la nak kena pindah bilik pulak,angkut barang-barang yang super duper berat tu ke bilik bawah.Lagi beberapa bulan nak habis study,boleh pulak tukar bilik.Tapi fikir-fikir balik,syukur jugaklah sebab bilik sebelum ni kipas rosak.So,suasana bilik Imz lain lah lepas ni..

Apa apa pun ,Imz still resah...resah nak balik...resah oh resah,pergilah kamu bagai angin lalu..biarkan Imz tenang nak balik kampus.

This is my last semester..sem 8..dah nak merdeka dari alam study rupanya.Kerja?Oh...cikgu!

Semester 8,here I'm come...
doakan perjalanan Imz sukses pada semester terakhir ni,babe...


4 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
dh nk abes dh tuh...
chaiyok2.. sket jek lagi :)

Imz Jentayu said...

to cerry berry:

a'ah..final da..
thanks dear...

JameL said...

jgn resah resah ... :)

Imz Jentayu said...

to Jamel :

thanks...i will

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, June 25, 2010

R.E.S.A.H,itu yang dirasa..

Posted by imz at 10:20 AM

Resah,
Benci sangat bila rasa kehadiran kau...

Resah,
Kau buat aku jadi bingung sangat..

Resah,
Kau cemburu ek bila aku happy kat kampung?

Resah,
Apasal kau hadir setiap kali aku nak berangkat ke Perlis?

Kau tahu kan aku dah beberapa kali ulang alik dari Kelantan-Perlis,tapi kau tetap hadir..
tapi bila Perlis-Kelantan,kau jarang hadir..itu yang pelik?haissshhh...nampak sangat aku susah nak tinggalkan Kelantan tersayang ni..

Ma pun dah faham,setiap kali nak balik Perlis,muka mesti monyok...kalau ikut pengalaman,dah 5 tahun setengah ulang alik,tapi perasaan resah tu susah nak kikis.Ada jer rasa nervous bila nak balik.Resah,suatu perasaan yang sukar nak digambarkan.Korang rasa tak?

Hari Ahad,27 / 6 / 2010...balik Perlis?esok la kan...emmm...dah la nak kena pindah bilik pulak,angkut barang-barang yang super duper berat tu ke bilik bawah.Lagi beberapa bulan nak habis study,boleh pulak tukar bilik.Tapi fikir-fikir balik,syukur jugaklah sebab bilik sebelum ni kipas rosak.So,suasana bilik Imz lain lah lepas ni..

Apa apa pun ,Imz still resah...resah nak balik...resah oh resah,pergilah kamu bagai angin lalu..biarkan Imz tenang nak balik kampus.

This is my last semester..sem 8..dah nak merdeka dari alam study rupanya.Kerja?Oh...cikgu!

Semester 8,here I'm come...
doakan perjalanan Imz sukses pada semester terakhir ni,babe...


4 comments on "R.E.S.A.H,itu yang dirasa.."

~ceRRy beRRy~ on June 26, 2010 at 3:41 AM said...

wahhh...
dh nk abes dh tuh...
chaiyok2.. sket jek lagi :)

Imz Jentayu on June 27, 2010 at 7:39 PM said...

to cerry berry:

a'ah..final da..
thanks dear...

JameL on June 28, 2010 at 6:25 AM said...

jgn resah resah ... :)

Imz Jentayu on July 2, 2010 at 11:15 AM said...

to Jamel :

thanks...i will

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa