Wednesday, June 16, 2010

sayangku pada KALIAN...

Salam Guyz...
Khayla : Ibaad..wangilah bau awak....pakai bedak apa?
Ibaad : Emmm....malu saya.bedak nyonya jer...ummi beli dalam pasar..

Ibaad : Khayla....saya malu ada orang tengok kita..agaknya bau saya ni harum sangat
Khayla : Maybe lah...tak apelah,control cun...popular kita..
Ibaad : Bau awak pun wangi...macam bunga ros....
Khayla : Thanks...mama saya beli bedak packet jer..

Huhu..kebosanan dah melanda ChekShu korang ni...

Dah masuk 3 minggu Imz bercuti kat kampung..aktivit harian?kalau ada akak yang balik dari KL..meriah lah sikit berkumpul..selalunya,petang-petang mesti cari makan..goreng pisang ke,air kelapa and bla-bla..sambil makan,sambil borak-borak..masa yang berkualiti dengan keluarga katakan.

Satu hari tu,Imz pinjam DSLR akak...isshhh..dah lama teringin nak pakai kamera ni,tapi fulus jer tak mengizinkan..tengoklah tahun depan,akan ku realisasikan..hehe

Dah ada kamera kat tangan,jom snap gambar anak-anak buah yang cukup Imz sayang...

Khayla keriangan di awan biru...
petik bunga yer sayang..nanti mak tok marah...No,no,no !

Gaya macho Syaariz lepas main badminton...hensem tak anak saudara Imz ni?Hehe...dia ni minat Arts..suka melukis,menyanyi..status: solo..ada yang berminat?haha..promosi hebat,terbaekkk dari ladang...

Syaamil...cucu sulung yang bukan main bergaya..baju,seluar fikir yang branded saja.
Pemain ping pong peringkat daerah..aktif bersukan.Status : its complicated kot..haha
kecik-kecik dah pandai main cintun..ChekShu pun tak pandai lagi.huahuahua..
Ini dia si Aqeef...muka dah berparut pun still minat nak bergambar...
ikut sapa la Aqeef ni yer..hehe.

Dah transfer gambar ke lappy,Imz suka edit pulak..ala,edit gitu-gitu jer..bukan pandai pun..

Seronok cuti...tapi lagi seminggu dah kena masuk maktab balik..huhu

Apa-apa pun,ChekShu sayang anak-anak buah..yang seramai 13 orang!

0 comments:

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, June 16, 2010

sayangku pada KALIAN...

Posted by imz at 8:07 AM
Salam Guyz...
Khayla : Ibaad..wangilah bau awak....pakai bedak apa?
Ibaad : Emmm....malu saya.bedak nyonya jer...ummi beli dalam pasar..

Ibaad : Khayla....saya malu ada orang tengok kita..agaknya bau saya ni harum sangat
Khayla : Maybe lah...tak apelah,control cun...popular kita..
Ibaad : Bau awak pun wangi...macam bunga ros....
Khayla : Thanks...mama saya beli bedak packet jer..

Huhu..kebosanan dah melanda ChekShu korang ni...

Dah masuk 3 minggu Imz bercuti kat kampung..aktivit harian?kalau ada akak yang balik dari KL..meriah lah sikit berkumpul..selalunya,petang-petang mesti cari makan..goreng pisang ke,air kelapa and bla-bla..sambil makan,sambil borak-borak..masa yang berkualiti dengan keluarga katakan.

Satu hari tu,Imz pinjam DSLR akak...isshhh..dah lama teringin nak pakai kamera ni,tapi fulus jer tak mengizinkan..tengoklah tahun depan,akan ku realisasikan..hehe

Dah ada kamera kat tangan,jom snap gambar anak-anak buah yang cukup Imz sayang...

Khayla keriangan di awan biru...
petik bunga yer sayang..nanti mak tok marah...No,no,no !

Gaya macho Syaariz lepas main badminton...hensem tak anak saudara Imz ni?Hehe...dia ni minat Arts..suka melukis,menyanyi..status: solo..ada yang berminat?haha..promosi hebat,terbaekkk dari ladang...

Syaamil...cucu sulung yang bukan main bergaya..baju,seluar fikir yang branded saja.
Pemain ping pong peringkat daerah..aktif bersukan.Status : its complicated kot..haha
kecik-kecik dah pandai main cintun..ChekShu pun tak pandai lagi.huahuahua..
Ini dia si Aqeef...muka dah berparut pun still minat nak bergambar...
ikut sapa la Aqeef ni yer..hehe.

Dah transfer gambar ke lappy,Imz suka edit pulak..ala,edit gitu-gitu jer..bukan pandai pun..

Seronok cuti...tapi lagi seminggu dah kena masuk maktab balik..huhu

Apa-apa pun,ChekShu sayang anak-anak buah..yang seramai 13 orang!

0 comments on "sayangku pada KALIAN..."

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa