Sunday, June 13, 2010

Tragedi Ikan Bakar Berdarah


Salam Guyz

Tajuk bukan main lagi kan...ikan bakar yang sedap-sedap kita makan tu ada sos darah manusia ke?mana punya restoran la yer....huhu...seram lak nak story kat korang.layan jela dulu gambar ikan bakar ni...
Imz kasi gempaq jaaa...ngee...ni la ikan bakar yang lazat kita korang satu family selalu duk pi..

Zul Ikan Bakar dekat Kuala Besut,Terengganu
Makan masa tengah berasap-asap tu yang syok nya...huhu..meleleh air liur...

Sebelum kita orang pergi makan malam tu...ada kemalangan berlaku,kat anak saudara Imz,
Aqeef Syaazrel..kesian dia kena rempuh dengan motosikal depan rumah sendiri(taman perumahan)
Motor tu bukan main laju lagi...dah langgar,boleh pulak blaaa macam tu jer...
Aqeef lak terseret muka dekat jalan tar...adooiii...tak boleh nak bayang kesakitannya..
tapi dia dak merengek-rengek dekat parents dia..jangan bawak pergi hospital..dia takut lagi sakit.malam tu elok jer dia makan nasi dengan ikan bakar..superhero betul budak tecik ni..huhu

yang berdarah bukan ikan bakar ok...si Aqeef ni yang berdarah muka..hehe
kesian Aqeef..dah tak hensem anak buah ChekShu ni...tak pe,selalu sapu gel gamat..kasi hilang parut ekk...ada apa-apa ubat tak boleh cepat hilangkan parut???

kalau ada...kongsi yer...

Kalau ikut kata Chek Niey...Aqeef kena jumpa Cendana untuk pulih semula..hehe..berangan dalam drama SAYANG CENDANA la konon..

adiossssss

20 comments:

IxoR@ said...

Baru nak berselera tgk ikan bakar...

tetiba tgk plak luka di muka si kecik...

ciannya dia... sakit tu!

heart~ said...

alahai ciannye

Imz Jentayu said...

to sis Ixora :

itulah pasal sis...asyik merengek je cakap sakit

Imz Jentayu said...

to heart:

emm...memang kecian..

GombakMali said...

ksian... try bio-oil t.. kate nyer ley ilangkan parut,, slmat comey g.. huhu

Imz Jentayu said...

to gombak mali :

emm...nanti suruh mama dia belikan..hehe..comel memang la,xleh kalah berfesyen even muka da berparut..hehe

Milofloat said...

kesian nyer....tp nampak bdk ni mcm cool jer.. x nangis ponn..heroo tuu...

Imz Jentayu said...

to milofloat :

memang hero pun....huhu

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

terasa sakit gak bile tgk muke adik aqeef uh :(
sob sob..

iqbalsyarie said...

waaa!!!ngeri la tengok apa yg kena kat adik kecil tu..huhu..kesiannya...

My latest post:Bahaya suara keldai

Tn.Punya said...

kesiannya..sabar ye dik

lieya orange M.I. said...

muka dia...dhyatnyer...kalo lieya, dah meraung dah ni..huuuhuuu

pakailah bio oil...

Imz Jentayu said...

to nasiha sakinah :

memang sakit la gak..tapi dia control macho..hehe

Imz Jentayu said...

to iqbalsyarie :

ngeri ke?huhu...memang kesian sangat

Imz Jentayu said...

to tnpunya :

thanks...aqeef memang sabar,sebab tu dia tak heran sangat

Imz Jentayu said...

to lieya :

meraung la mula-mula kena...pastu relex jer..2 la,nak syor kat mama dia

MrNamiruz said...

hero abess...kesian die..

mytrajet74 said...

x dapat no motor tu...kalo dpt wat repot...ble claim insurans dia...

Imz Jentayu said...

to mrnamiruz:

hehe..mmg hero habis

Imz Jentayu said...

to mytrajet74 :

xdpt la...huhu...dia terus blahh

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Sunday, June 13, 2010

Tragedi Ikan Bakar Berdarah

Posted by imz at 8:41 AM

Salam Guyz

Tajuk bukan main lagi kan...ikan bakar yang sedap-sedap kita makan tu ada sos darah manusia ke?mana punya restoran la yer....huhu...seram lak nak story kat korang.layan jela dulu gambar ikan bakar ni...
Imz kasi gempaq jaaa...ngee...ni la ikan bakar yang lazat kita korang satu family selalu duk pi..

Zul Ikan Bakar dekat Kuala Besut,Terengganu
Makan masa tengah berasap-asap tu yang syok nya...huhu..meleleh air liur...

Sebelum kita orang pergi makan malam tu...ada kemalangan berlaku,kat anak saudara Imz,
Aqeef Syaazrel..kesian dia kena rempuh dengan motosikal depan rumah sendiri(taman perumahan)
Motor tu bukan main laju lagi...dah langgar,boleh pulak blaaa macam tu jer...
Aqeef lak terseret muka dekat jalan tar...adooiii...tak boleh nak bayang kesakitannya..
tapi dia dak merengek-rengek dekat parents dia..jangan bawak pergi hospital..dia takut lagi sakit.malam tu elok jer dia makan nasi dengan ikan bakar..superhero betul budak tecik ni..huhu

yang berdarah bukan ikan bakar ok...si Aqeef ni yang berdarah muka..hehe
kesian Aqeef..dah tak hensem anak buah ChekShu ni...tak pe,selalu sapu gel gamat..kasi hilang parut ekk...ada apa-apa ubat tak boleh cepat hilangkan parut???

kalau ada...kongsi yer...

Kalau ikut kata Chek Niey...Aqeef kena jumpa Cendana untuk pulih semula..hehe..berangan dalam drama SAYANG CENDANA la konon..

adiossssss

20 comments on "Tragedi Ikan Bakar Berdarah"

IxoR@ on June 13, 2010 at 11:22 AM said...

Baru nak berselera tgk ikan bakar...

tetiba tgk plak luka di muka si kecik...

ciannya dia... sakit tu!

heart~ on June 13, 2010 at 11:31 AM said...

alahai ciannye

Imz Jentayu on June 13, 2010 at 11:32 AM said...

to sis Ixora :

itulah pasal sis...asyik merengek je cakap sakit

Imz Jentayu on June 13, 2010 at 11:33 AM said...

to heart:

emm...memang kecian..

GombakMali on June 13, 2010 at 11:40 AM said...

ksian... try bio-oil t.. kate nyer ley ilangkan parut,, slmat comey g.. huhu

Imz Jentayu on June 13, 2010 at 11:44 AM said...

to gombak mali :

emm...nanti suruh mama dia belikan..hehe..comel memang la,xleh kalah berfesyen even muka da berparut..hehe

Milofloat on June 13, 2010 at 11:50 AM said...

kesian nyer....tp nampak bdk ni mcm cool jer.. x nangis ponn..heroo tuu...

Imz Jentayu on June 13, 2010 at 11:51 AM said...

to milofloat :

memang hero pun....huhu

♥ Nasiha Sakinah ♥ on June 13, 2010 at 12:02 PM said...

terasa sakit gak bile tgk muke adik aqeef uh :(
sob sob..

iqbalsyarie on June 13, 2010 at 4:10 PM said...

waaa!!!ngeri la tengok apa yg kena kat adik kecil tu..huhu..kesiannya...

My latest post:Bahaya suara keldai

Tn.Punya on June 13, 2010 at 5:51 PM said...

kesiannya..sabar ye dik

lieya orange M.I. on June 13, 2010 at 7:33 PM said...

muka dia...dhyatnyer...kalo lieya, dah meraung dah ni..huuuhuuu

pakailah bio oil...

Imz Jentayu on June 14, 2010 at 12:09 AM said...

to nasiha sakinah :

memang sakit la gak..tapi dia control macho..hehe

Imz Jentayu on June 14, 2010 at 12:26 AM said...

to iqbalsyarie :

ngeri ke?huhu...memang kesian sangat

Imz Jentayu on June 14, 2010 at 12:27 AM said...

to tnpunya :

thanks...aqeef memang sabar,sebab tu dia tak heran sangat

Imz Jentayu on June 14, 2010 at 12:29 AM said...

to lieya :

meraung la mula-mula kena...pastu relex jer..2 la,nak syor kat mama dia

MrNamiruz on June 16, 2010 at 12:28 AM said...

hero abess...kesian die..

mytrajet74 on June 16, 2010 at 5:00 AM said...

x dapat no motor tu...kalo dpt wat repot...ble claim insurans dia...

Imz Jentayu on June 16, 2010 at 7:32 AM said...

to mrnamiruz:

hehe..mmg hero habis

Imz Jentayu on June 16, 2010 at 7:33 AM said...

to mytrajet74 :

xdpt la...huhu...dia terus blahh

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa