Friday, July 2, 2010

Jiwa Kacau


Salam Guyz..

Sihat?Masih blogwalking...collect duit untuk tabung nuffnang banyak-banyak,dah cashout belanja Imz ehh...huhu...
Imz dah seminggu kat kampus,menjalani sisa-sisa kehidupan sebagai pelajar..hanya beberapa belas minggu lagi akan menamatkan episod semester 8 ini..

Semester 8?bukan semudah yang dijangka..terlalu banyak cabaran yang perlu diharungi..adusshh..tak ku sangka ini kali ini ibarat killer semester babe..


Menjadi anak sulung bagi IPG,amat membanggakan tetapi terlalu banyak cabaran yang perlu kami hadapi sampai tak tertanggung rasanya.Setiap program yang dirancang BPG,kami first batch ni lah yang akan menjadi bahan uji kaji..sama ada program itu mempunyai kelemahan atau kekuatan.Kami yang berusaha menyesuaikan diri dengan pelbagai program baru dan adik-adik junior akan mendapat manfaatnya..sungguh mulia kerja abang dan akak senior kamu ni..huhu...tak apelah,itu semua sudah takdir..selagi masih punya kudrat,Imz akan cuba berusaha sehabis mungkin..


Bermula minggu hadapan,Imz akan ke sekolah lagi menjalani program INTERSHIP,satu program baru yang memerlukan kami meneroka cara kepimpinan sesuatu projek yang dijalankan disekolah...sama ada menganjurkan program motivasi dan sewaktu dengannya.Susah bukan?


Sepanjang 4 minggu di sekolah,Imz juga perlu menjalankan research yang telah dirancang pada semester sebelum ini..sudah penat buat proposal,kali ni nak kena uji pulak research subject kita..haaiishhh...kuatkan lah semangatku..


Habis buat program INTERSHIP dan tulis report ACTION RESEARCH,kena pulak exam..exam terakhir sebagai pelajar IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN..then,kena interview untuk pengesahan jawatan dan last nya,jalani kursus INDUKSI..Ya ALLAH!agak padat jadual pelajar semester akhir...apa pun,Imz akan cuba harungi dengan sebaik mungkin..amin..


sekarang : 2 / 7 / 2010 - 4/ 7 / 2010


Imz berada di KUALA LUMPUR...relaxkan minda dengan anak-anak buah sebelum jiwa kaco bermula minggu hadapan..

2 comments:

mr.syazwan said...

jalani hidup dengan tenang erk...

;)

Imz Jentayu said...

thanks syazwan...ngeee

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, July 2, 2010

Jiwa Kacau

Posted by imz at 11:26 AM

Salam Guyz..

Sihat?Masih blogwalking...collect duit untuk tabung nuffnang banyak-banyak,dah cashout belanja Imz ehh...huhu...
Imz dah seminggu kat kampus,menjalani sisa-sisa kehidupan sebagai pelajar..hanya beberapa belas minggu lagi akan menamatkan episod semester 8 ini..

Semester 8?bukan semudah yang dijangka..terlalu banyak cabaran yang perlu diharungi..adusshh..tak ku sangka ini kali ini ibarat killer semester babe..


Menjadi anak sulung bagi IPG,amat membanggakan tetapi terlalu banyak cabaran yang perlu kami hadapi sampai tak tertanggung rasanya.Setiap program yang dirancang BPG,kami first batch ni lah yang akan menjadi bahan uji kaji..sama ada program itu mempunyai kelemahan atau kekuatan.Kami yang berusaha menyesuaikan diri dengan pelbagai program baru dan adik-adik junior akan mendapat manfaatnya..sungguh mulia kerja abang dan akak senior kamu ni..huhu...tak apelah,itu semua sudah takdir..selagi masih punya kudrat,Imz akan cuba berusaha sehabis mungkin..


Bermula minggu hadapan,Imz akan ke sekolah lagi menjalani program INTERSHIP,satu program baru yang memerlukan kami meneroka cara kepimpinan sesuatu projek yang dijalankan disekolah...sama ada menganjurkan program motivasi dan sewaktu dengannya.Susah bukan?


Sepanjang 4 minggu di sekolah,Imz juga perlu menjalankan research yang telah dirancang pada semester sebelum ini..sudah penat buat proposal,kali ni nak kena uji pulak research subject kita..haaiishhh...kuatkan lah semangatku..


Habis buat program INTERSHIP dan tulis report ACTION RESEARCH,kena pulak exam..exam terakhir sebagai pelajar IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN..then,kena interview untuk pengesahan jawatan dan last nya,jalani kursus INDUKSI..Ya ALLAH!agak padat jadual pelajar semester akhir...apa pun,Imz akan cuba harungi dengan sebaik mungkin..amin..


sekarang : 2 / 7 / 2010 - 4/ 7 / 2010


Imz berada di KUALA LUMPUR...relaxkan minda dengan anak-anak buah sebelum jiwa kaco bermula minggu hadapan..

2 comments on "Jiwa Kacau"

mr.syazwan on July 3, 2010 at 11:09 AM said...

jalani hidup dengan tenang erk...

;)

Imz Jentayu on July 10, 2010 at 10:53 AM said...

thanks syazwan...ngeee

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa