Saturday, June 19, 2010

Indie MICE berbisa !

Salam Guyz
Sudah menjadi fenomena zaman sekarang,muzik indie band lebih dekat di hati pendengar muzik Malaysia terutama halwa telinga anak-anak muda kita kan..So,untuk tambah koleksi indie band yang bakal mengegarkan persada seni Malaysia..InsyaALLAH,Imz perkenalkan dan tambah glamor kan lagi Indie Mice ni ehhh...huhu

Actually,Imz kenal vokalis dia,Noah ni since 2006..bermula dengan myspace.Dari situ,kita orang kawan sampai sekarang..dah lama tau dia memang aktif dengan muzik indie ni..then,Noah inform dia masuk
Hot FM Twisties Bingit...Noah join band SODO,
http://www.hotfm.com.my/advert/bingit/sodo.html.Sodo dapat tempat ke-3.Tahniah!
Imz tetap sokong sebab dia memang ada bakat..suara memang boleh jual la kata orang..hehe


Now,Noah dah ada band baru..yang dinamakan 'INDIE MICE',korang search kat google tu,dah banyak story pasal indie mice ni..yang special band ni, mempertaruhkan album 1Rumpun, band ini dianggotai tiga orang dari Malaysia iaitu Noah (vokalis), Hazreq (dram), Hadi (gitar) dan disertai Dede (bass) dan Ledu (gitar) dari Indonesia yang pastinya memberi ruang promosi lebih besar dalam kerjaya seni yang dibina.

Cayalah Noah..semangat dia nak memperjuangkan hasil kerja tangan dia dah nampak hasilnya,lagu HELAH dah semakin popular sekarang...nak dengar?
story tentang band ni dah keluar dalam banyak paper dan majalah..
Malah lagu HELAH dari Indie Mice ni meletop-letop kat carta X-fresh f.m dan selalu vote lagu dorang ok!
Important! Hari sabtu bersamaan 26 Jun 2010 ni...band Indie Mice akan masuk dalam pencalonan Muzik-Muzik di TV3,so better tengok persembahan dorang yer..
Imz pun tak sabar nak tengok Noah..hehe...
All the Best 'Indie Mice'...hope korang boleh bikin gempak persada muzik dengan lagu-lagu yang berkualiti...
Siapa yang nak kenal band ini dengan lebih dekat..
add dorang kat FACEBOOK,

Imz jamin dorang memang friendly..hehe...so jangan segan nak jadi peminat
INDIE MICE,nanti kita tunggu dorang punya album yer..

To Indie Mice,
Tunjuk taring anda....kasi gempak punya!
hehe..

p/s : noah...cd free satu ekk...hehe


7 comments:

Imz Jentayu said...

support industri tempatan

Mario said...

cd satu gak tuk aku weh...hehe

Imz Jentayu said...

to mario :

haha..boleh2..nanti imz habaq kat noah

aMoR said...

mcm syok

Imz Jentayu said...

to amor :

memang syok....

kahak cair said...

NICE.. LAGU DIE BEST..

imz said...

to kahak cair :

yupz,,,lagu dia best kan

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, June 19, 2010

Indie MICE berbisa !

Posted by imz at 8:22 AM
Salam Guyz
Sudah menjadi fenomena zaman sekarang,muzik indie band lebih dekat di hati pendengar muzik Malaysia terutama halwa telinga anak-anak muda kita kan..So,untuk tambah koleksi indie band yang bakal mengegarkan persada seni Malaysia..InsyaALLAH,Imz perkenalkan dan tambah glamor kan lagi Indie Mice ni ehhh...huhu

Actually,Imz kenal vokalis dia,Noah ni since 2006..bermula dengan myspace.Dari situ,kita orang kawan sampai sekarang..dah lama tau dia memang aktif dengan muzik indie ni..then,Noah inform dia masuk
Hot FM Twisties Bingit...Noah join band SODO,
http://www.hotfm.com.my/advert/bingit/sodo.html.Sodo dapat tempat ke-3.Tahniah!
Imz tetap sokong sebab dia memang ada bakat..suara memang boleh jual la kata orang..hehe


Now,Noah dah ada band baru..yang dinamakan 'INDIE MICE',korang search kat google tu,dah banyak story pasal indie mice ni..yang special band ni, mempertaruhkan album 1Rumpun, band ini dianggotai tiga orang dari Malaysia iaitu Noah (vokalis), Hazreq (dram), Hadi (gitar) dan disertai Dede (bass) dan Ledu (gitar) dari Indonesia yang pastinya memberi ruang promosi lebih besar dalam kerjaya seni yang dibina.

Cayalah Noah..semangat dia nak memperjuangkan hasil kerja tangan dia dah nampak hasilnya,lagu HELAH dah semakin popular sekarang...nak dengar?
story tentang band ni dah keluar dalam banyak paper dan majalah..
Malah lagu HELAH dari Indie Mice ni meletop-letop kat carta X-fresh f.m dan selalu vote lagu dorang ok!
Important! Hari sabtu bersamaan 26 Jun 2010 ni...band Indie Mice akan masuk dalam pencalonan Muzik-Muzik di TV3,so better tengok persembahan dorang yer..
Imz pun tak sabar nak tengok Noah..hehe...
All the Best 'Indie Mice'...hope korang boleh bikin gempak persada muzik dengan lagu-lagu yang berkualiti...
Siapa yang nak kenal band ini dengan lebih dekat..
add dorang kat FACEBOOK,

Imz jamin dorang memang friendly..hehe...so jangan segan nak jadi peminat
INDIE MICE,nanti kita tunggu dorang punya album yer..

To Indie Mice,
Tunjuk taring anda....kasi gempak punya!
hehe..

p/s : noah...cd free satu ekk...hehe


7 comments on "Indie MICE berbisa !"

Imz Jentayu on June 19, 2010 at 10:35 AM said...

support industri tempatan

Mario on June 21, 2010 at 12:17 AM said...

cd satu gak tuk aku weh...hehe

Imz Jentayu on June 21, 2010 at 8:30 AM said...

to mario :

haha..boleh2..nanti imz habaq kat noah

aMoR on June 21, 2010 at 6:36 PM said...

mcm syok

Imz Jentayu on June 21, 2010 at 11:10 PM said...

to amor :

memang syok....

kahak cair on July 1, 2010 at 6:14 AM said...

NICE.. LAGU DIE BEST..

imz on January 18, 2011 at 8:05 AM said...

to kahak cair :

yupz,,,lagu dia best kan

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa