Thursday, June 3, 2010

Lesb0?sOri sikit....


Salam..

"Ishhhh...cantiknya dia.."
"Wahhh...comelnya muka,ramping badan dia"
"Amboi-amboi...halus kulit muka dia.."

Haaa....itulah pujian bila kita tengok perempuan kan,yang jadi persoalannya..
Perempuan yang puji perempuan..puji ke,perli???jawab-jawab...hehe

Kalau lelaki puji nampak normal kan..tapi kalau perempuan puji,kenapa orang kata kita LESBIAN?adoiii...suka tabur fitnah,mak tak suka..tak suka..ngee

tak salah kan kita puji kaum kita sendiri..dah sememangnya kaum hawa ni cantik gitu!
Imz berbicara soal ni sesaja jer..cuma nak kongsi minat Imz kat sorang awek ni..
adoi..cun dia beb!

semua pernah tengok kan,film 200 Pounds Beauty yang popular sekitar 2006.Bukan apa,bila dah habis exam ni,Imz saja isi masa lapang dengan tonton mana-mana film lama
so,tertengok la film ni..bukan apa,film ni tak jemu tengok ulang-ulang pun..best sangat..ada sedih,gelak dan resah.Imz serius terpengun dengan kecomelan dan kejelitaan bintang utama film ni,KIM AH JONG...
adoii...memang cantik banget la dia ni..


dalam film tu,dia memang jalani pembedahan seluruh badan untuk kurus..dan dari research Imz,ewah-ewah research bagai aku..hehe..tak lah,Imz search la story tentang minah korea ni..katanya,dia ada buat pembedahan di muka..betul ke?heii...macam tak percaya jer.pape pun dia memang cantik..
tentang kekasih Kim Ah Jong...Imz tak selidik pulak..
serba sedikit info tentang gadis cantik ni :

  • Name: 김아중 / Kim Ah Joong (Gim Ah Jung)
  • Profession: Actress, Singer and Model
  • Birthdate: 1982-Oct-16
  • Birthplace: Seoul, South Korea
  • Height: 170cm
    • Star sign: Libra
  • Weight: 48kg
  • Blood type: O
So how?
korang minat dia tak...ada info tentang dia,share la dengan Imz ehhh...
tak salah kita minat,kagum seseorang wanita tu kan..ngee


20 comments:

+akufobia+ said...

nasib tak minat.tammat.haha.

Afiqah Nosruddin said...

hehehe.200 pounds beauty tu best :)

Imz Jentayu said...

to fobia :

haha...ishhh...nak kena ni

Imz Jentayu said...

to afiqah :

betull..film ni best sangat

faradeeba said...

slm ziarah

saye pon suka sangat tengok perempuan cantek
tapi bukanlah lesbo kan..

mmg kite suke tgk menda2 cantek

Imz Jentayu said...

to faredeeba :

salam...

haaa.betul tu,kita memuji manusia sekaum..ngee.cantik itu semua kerja ALLAH,jadi kita memuji kebesarannya

rizal jabai said...

cite gemok jd kurus nih best giler,sumber inspirasi nk kurus..hehe
lagu2 dlm cite tu pon best :)
mg terer minah korea ni,dah la lawa,nyanyi pon sodap..huhu

ked :) said...

hoho,,cun cun

TeRRoRRiZZ said...

pempuan puji pempuan makne nyer puji kebesaran tuhan bukannye lebo pun kan...

heheheh..

kim ah jong nih memang tomei...

aku pun suke banget same dier.

nak kurus maca dier tapi....

Imz Jentayu said...

to rizal :

haaa,,tau xpe.mmg leh bg inspirasi tp tak usaha nak kurus ni...hehe..yes,kim ah jong mmg best!

Imz Jentayu said...

to ked :

hehe..mmg cun

Imz Jentayu said...

to terroriz :

betul...kita puji ikhlas kan..

yessa,Kim ah jong comel banget

xpe,kita usaha kurus mcm dia..hehe

alinac lover said...

kagum gak! lawa~

Imz Jentayu said...

to alinac :

yess babe....ngeee

@juera said...

if ppuan tu btol2 cntik pd pdgn ak mmg ak akn puji cantik..anugerah tuhan sume cantik..^__^

Imz Jentayu said...

to juera:

yes dear...kita semua kan ciptaan ALLAH

hentakbelipat said...

xkesah la bedah muke ke ape ke...janji awek tu tetap buat saye cair..kehkeh

Imz Jentayu said...

to hentakbelipat :

hehe...bgs,suka sebab ikhlas

+akufobia+ said...

kenakan la.

Imz Jentayu said...

to fabio :

amboi berlagak yer....hehe

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Thursday, June 3, 2010

Lesb0?sOri sikit....

Posted by imz at 7:05 AM

Salam..

"Ishhhh...cantiknya dia.."
"Wahhh...comelnya muka,ramping badan dia"
"Amboi-amboi...halus kulit muka dia.."

Haaa....itulah pujian bila kita tengok perempuan kan,yang jadi persoalannya..
Perempuan yang puji perempuan..puji ke,perli???jawab-jawab...hehe

Kalau lelaki puji nampak normal kan..tapi kalau perempuan puji,kenapa orang kata kita LESBIAN?adoiii...suka tabur fitnah,mak tak suka..tak suka..ngee

tak salah kan kita puji kaum kita sendiri..dah sememangnya kaum hawa ni cantik gitu!
Imz berbicara soal ni sesaja jer..cuma nak kongsi minat Imz kat sorang awek ni..
adoi..cun dia beb!

semua pernah tengok kan,film 200 Pounds Beauty yang popular sekitar 2006.Bukan apa,bila dah habis exam ni,Imz saja isi masa lapang dengan tonton mana-mana film lama
so,tertengok la film ni..bukan apa,film ni tak jemu tengok ulang-ulang pun..best sangat..ada sedih,gelak dan resah.Imz serius terpengun dengan kecomelan dan kejelitaan bintang utama film ni,KIM AH JONG...
adoii...memang cantik banget la dia ni..


dalam film tu,dia memang jalani pembedahan seluruh badan untuk kurus..dan dari research Imz,ewah-ewah research bagai aku..hehe..tak lah,Imz search la story tentang minah korea ni..katanya,dia ada buat pembedahan di muka..betul ke?heii...macam tak percaya jer.pape pun dia memang cantik..
tentang kekasih Kim Ah Jong...Imz tak selidik pulak..
serba sedikit info tentang gadis cantik ni :

  • Name: 김아중 / Kim Ah Joong (Gim Ah Jung)
  • Profession: Actress, Singer and Model
  • Birthdate: 1982-Oct-16
  • Birthplace: Seoul, South Korea
  • Height: 170cm
    • Star sign: Libra
  • Weight: 48kg
  • Blood type: O
So how?
korang minat dia tak...ada info tentang dia,share la dengan Imz ehhh...
tak salah kita minat,kagum seseorang wanita tu kan..ngee


20 comments on "Lesb0?sOri sikit...."

+akufobia+ on June 3, 2010 at 7:55 PM said...

nasib tak minat.tammat.haha.

Afiqah Nosruddin on June 3, 2010 at 11:04 PM said...

hehehe.200 pounds beauty tu best :)

Imz Jentayu on June 4, 2010 at 9:23 AM said...

to fobia :

haha...ishhh...nak kena ni

Imz Jentayu on June 4, 2010 at 9:24 AM said...

to afiqah :

betull..film ni best sangat

faradeeba on June 4, 2010 at 10:36 AM said...

slm ziarah

saye pon suka sangat tengok perempuan cantek
tapi bukanlah lesbo kan..

mmg kite suke tgk menda2 cantek

Imz Jentayu on June 4, 2010 at 11:35 AM said...

to faredeeba :

salam...

haaa.betul tu,kita memuji manusia sekaum..ngee.cantik itu semua kerja ALLAH,jadi kita memuji kebesarannya

rizal jabai on June 4, 2010 at 9:24 PM said...

cite gemok jd kurus nih best giler,sumber inspirasi nk kurus..hehe
lagu2 dlm cite tu pon best :)
mg terer minah korea ni,dah la lawa,nyanyi pon sodap..huhu

ked :) on June 4, 2010 at 10:20 PM said...

hoho,,cun cun

TeRRoRRiZZ on June 5, 2010 at 1:35 AM said...

pempuan puji pempuan makne nyer puji kebesaran tuhan bukannye lebo pun kan...

heheheh..

kim ah jong nih memang tomei...

aku pun suke banget same dier.

nak kurus maca dier tapi....

Imz Jentayu on June 6, 2010 at 12:22 AM said...

to rizal :

haaa,,tau xpe.mmg leh bg inspirasi tp tak usaha nak kurus ni...hehe..yes,kim ah jong mmg best!

Imz Jentayu on June 6, 2010 at 12:23 AM said...

to ked :

hehe..mmg cun

Imz Jentayu on June 6, 2010 at 12:24 AM said...

to terroriz :

betul...kita puji ikhlas kan..

yessa,Kim ah jong comel banget

xpe,kita usaha kurus mcm dia..hehe

alinac lover on June 6, 2010 at 1:42 AM said...

kagum gak! lawa~

Imz Jentayu on June 6, 2010 at 9:26 AM said...

to alinac :

yess babe....ngeee

@juera on June 6, 2010 at 9:42 AM said...

if ppuan tu btol2 cntik pd pdgn ak mmg ak akn puji cantik..anugerah tuhan sume cantik..^__^

Imz Jentayu on June 6, 2010 at 10:04 AM said...

to juera:

yes dear...kita semua kan ciptaan ALLAH

hentakbelipat on June 6, 2010 at 7:07 PM said...

xkesah la bedah muke ke ape ke...janji awek tu tetap buat saye cair..kehkeh

Imz Jentayu on June 8, 2010 at 7:44 AM said...

to hentakbelipat :

hehe...bgs,suka sebab ikhlas

+akufobia+ on June 8, 2010 at 9:12 PM said...

kenakan la.

Imz Jentayu on June 13, 2010 at 11:27 AM said...

to fabio :

amboi berlagak yer....hehe

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa