Saturday, November 28, 2009

Aidiladha 2009

Salam Guyz...
Imz saja nak share gambar sambut Aidiladha hari tu...Inilah first time Imz melakukan ibadah qurban,itu pun Kak Long bagi duit..hehe...nanti dah ada income sendiri,InsyaALLAH Imz nak laksanakan ibadah qurban ni pakai duit sendiri pulak.
Lembu macam dah tau-tau dia nak diqurbankan...susah betul nak keluarkan dia dari kandang
Tengok tu...bukan senang nak tumbangkan lembu ni
Akhirnya...
Time melapah...siapa nak kulit lembu buat handbag ke,kasut ke..call 911..hehe

Kita orang dapat 17kg daging untuk 1 bahagian...alhamdullilah..
Jeng-jeng...interframe kancil kesayangan akak Imz,Kak Zura...
Smart dan feminin tak kancil DAK ni???


Cincin vs Baby

23 November 2009

Tarikh yang perlu ku masukkan dalam lipatan sejarah hidupku?Wahaha..Kenapa ya?Hehe..kerana tarikh tu ada cerita istimewa disebaliknya.Apa kena mengena dengan cincin dan baby?

Imz dah dapat 'cincin tanda' dan 'seorang baby'???Benarkah???Dari siapa,Wan Mohd Khair ke yang bagi?(berangan tak habis-habis)
Ok...Imz cerita satu persatu yer..

Pagi Isnin tu..Kak Yuni kerja,kat Melaka.So,dia malas nak bawak baby gurl dia ni,Khayla..dia mintak tolong Imz jagakan waktu pagi tu..ini first time nak jaga baby sorang-sorang.Sebelum ni,jaga dengan ma.Sebab kesiankan Khayla..Imz kata ok!

Then,subuh-subuh lagi Imz dah bangun..mandi,makan..prepared awal-awal nak jaga budak yang baru masuk 6 bulan ni.Alhamdullilah..jaga Khayla tak susah..dia tak banyak ragam.

tengok..senyum je kan?Tandanya Khayla happy sepanjang dia dengan ChekShu nyer...hehe..
bila Khayla meragam..Imz buatkan dia susu dan tepuk-tepuk sikit..tidurlah dia..
Bila bangun..dia ok je..main guling-guling.Tiba-tiba dia merengek...menangis.Imz dah panik..check dia punya pampers..Aiyakkkss!!! Baby Khayla 'ung..ung' (berak)

Imz dah risau..even dah ada 12 orang anak buah,tak pernah pulak basuh berak dorang.Adoyai..time dengan ChekShu lak dia nak berak.

Imz nak tunggu Kak Long balik,lambat lagi..tengok Khayla dah nangis-nangis.So kuatkan semangat...basuh jugak lah.Tersengih-sengih Khayla masa kena basuh berak..dia memang suka main air.

Finally,ChekShu basuh berak baby jugak...dan Khayla,your my lucky niece!Hahaha..
Imz bagitau kawan..dia cakap,tak apelah..nanti nak kena basuh berak anak jugak.Huhuhu...

Alhamdullilah..masa jaga Khayla hari tu tak ada masalah pun...sebab Khayla budak baik kan cayang?

Cincin?Siapa lak yang nak bagi cincin kat Imz..berangan jelah ko kan?huhu..
Yang sebenornya...Imz dapat kuih 'cincin' dari sabah..pemberian ikhlas dari 'kawan' Imz.
'Kawan' Imz mengajar kat Sabah..so,hujung tahun dia balik la,then Imz kirim kat dia..cakap teringin nak makan kuih cincin ni(duit tak bayar pun..awak,belanjan kan)

Imz ajak Kak Long pergi KLIA..jumpa dia,nak ambil kuih cincin ni..Banyak lak dia kasi.Hehehe..apa-apa pun,terima kasih wak...
kuih amplang pun ada...best la jugak...
Yang syoknya...due date kuih cincin ni jatuh pada tarikh birthday Imz next year,8 Februari 2010..hehe..macam tau-tau je awak ni..hahaha

Nuffnang !!!


Salam Guyz..
Masih menjalankan misi klik2 nuffnang ke?Bagus..teruskan usaha anda!
Imz pun ada join jugak aktiviti klik2 ni..nak tingkatkan tabung nuffnang tapi...
Imz rasa fed-up sikit..bukan apa..dah lama Imz ada nuffnang,dah nak masuk 5 bulan tapi Imz punya earnings baru je RM13.50.
Sekarang musim cuti..sempat la blogwalking and join misi bloggers main klik2..
Traffic dah meningkat sikit..tapi duit tak bertambah pun.Kenapa eh?Tak faham Imz..emmm..
Sejak join pesta klik2 ni..nuffnang Imz bertambah 25sen jer..means hanya satu klik jer dapat duit,yang lain tak dapat...adoyai

traffic sehari tak pernah lebih dari 100..hehe..
ada bloggers yang boleh bagi pendapat tak?Imz dah kecewa lol...huhu..

Tuesday, November 24, 2009

Tudung Ekin,Dato Siti atau Yuna???


Salam Guyz..
Sekarang ni macam-macam jenis tudung munculkan..tudung Ekin,tudung Dato Siti and latest shawls pulak,yang orang kata tudung Yuna..tudung saji macam mana pulak?hahaha...

Imz pun tak nak ketinggalan mencuba gaya tudung terbaru
ni..belek jugaklah majalah Dara.com tu,dorang kan bagi banyak ilham cara pemakaian tudung yang
up to date.Yela,model-model tu pakai cunnyer tengok..kita pakai?hampeh..haha..muka dorang
orang bujur sirih,muka kita bolat.
Huhu..

Ada satu malam tu,teringin pulak nak try pakai shawls..pinjam la shawls kawan-kawan.
Ni lah hasilnya..
shawls hitam
shawls colour brown..Sarina punya..
elok ke?kalau tak pakai kacamata ok sikit kot...Tapi Imz rasa memang tak sesuai la Imz pakai.Rasa macam berserabut jer..Lupakan jela Imz oiiiii
Then,Imz beli shawls 2 tones ni..pakai dengan anak tudung ekin.Ok la gak kan..tak adelah nampak bulat jer muka..huhu
manis ker???huhu...
bulat jugak kan
cehhh...pandang mana ntah..berangan la tu kan?


Itu je lah celoteh Imz pasal tudung ni..korang pulak macam mana?Mesti ada gaya tudung masing-masing kan...apa yang penting,kita selesa dengan apa yang kita pakai.Yezza...


Saturday, November 21, 2009

9 ???


Salam Guyz..

Kenapa dengan angka sembilan?Kenapa nine?
Ada apa-apa dengan nine(ehem-ehem)?Hahaha..
Al-kisahnya blog Imz dah masuk bulan ke sembilan hari ni..alhamdullilah,Imz masih berdaya untuk mempertahankan blog ni..wahaha..hope jangan la kering idea pulak.
Thanks to my followers..sudi menjenguk blog Imz yang tak seberapa ni eh.
Apa-apa pun thank you so much.
Imz cayang korang!!!

Busy malam ni?Hehe...busy menjelajah ke blog-blog un
tuk memastikan misi meningkat traffic blog kan??Imz pun tak terkecuali..kena rajin sikit nak dapat habuan..haha
Bukan apa..Imz punya traffic jatuh teruk sejak lappy tak leh ON..huhu..sekarang ni,nak usaha habis-habisan la..ngee..nak naikkan traffic dan kutipan dana nuffnang!
Jom bloggers..meriahkan pesta klik2..

Mandi dengan BUAYA???Oh n0!!!

piCniK TiMe

Lokasi:
Bukit Ayer,Perlis

Jam:
10 pagi-4 petang(Isnin)

cuaca yang sangat OK


Chef Adib and her love's one,Najihah..sibuk memasak
Raihan dan Sarina rajinnyer menolong...menolong?menolong makan..
menu : sosej,bebola ayam,roti,sardin,telur
Mandi manda time...
Boleh nampak buaya???buaya yang cukup sporting..hehe..buaya tembaga tu..
huahuahua...batu kat air terjun tu lah!
Gimik jer..jangan marah ye sayang
menahan kesejukan...muka pun dah 'transform'
indahnya detik ini...cayang korang!
tak mampu nak pose daaaa...
lelaki gagah kesayangan Jihah..hahaha..
sendirian dalam 'peace'
sejuknyer...
indahnyer hidup kan

Misi :
Untuk menghilangkan tekanan sebelum peperiksaan hari tu..

p:s /
andai rasa pressure/stress try la cara kita orang ni..
sure anda akan rasa free..pesanan penaja.. : P

Friday, November 20, 2009

Terbang bersayapkan besi..

Salam Guyz
Haa..apa yang korang fikir or bayangkan bila Imz buat tajuk ni?
Merepek jer Imz ni kan..tak adalah saja jer..suka-suka kata orang.Dah tak tau nak pilih tajuk apa..nak stOry benda yang simple je pun,tajuk bukan main lagi naaa..apa-apa pun layan jela eh.

20 / 11 /2009

Masa yang tepat untuk melangkahkan kaki keluar dari asrama..penjara ilmu ku!

Exam dah settle..tunggu result
jela kan..hehe..takut gak ni.

Time TO Fly

cun tak pic Imz snap??huhu..katalah ya...ngee

sempat pose lagi dalam flight...nyempat aje kamooo
Akak Imz dah booking online flight MAS dari Kepala Batas ke KLIA.Akak dah murah hati nak support kan..so,ape lagi..terima jela dengan hati yang penuh bunga-bunga kesyukuran
Orang memberi,kita menerima..itukan adat!

So,bertolak keluar dari asrama dari pukul 10 pagi lagi,tumpang kawan..kenalah ikut je.Pergi jalan-jalan kejap,makan KFC..then dalam pukul 1 petang sampai kat
airport.Cuak jugak dalam hati sebab ni 1st time naik flight sorang-sorang..selalu ada mak,akak..

Atlast berjaya gak..hehe..dapat seat 18F,tepi tingkap sebelah
sayap.Memang cun la seat ni..leh tengok awan..sayap..blaa b
laa..merepek!Macam budak-budak perangai lol..ngeee

bosan tau duk sorang-sorang je kat airport
tu..so,ape tunggu lagi..

1,2,3..POSE!!!

dalam toilet pun sempat lagi...LUMIX Pink sentiasa menemani



Cuaca not so good la bila masuk awan area KL ni..asyik bergegar je.Tapi,alhamdullilah sampai dengan selamat jugak..nasib baik Kak Long datang ambil tepat pada masanya.


Lepas Kak Long ambil,perut Imz dah berdendang sayang ni..ape lagi..jom makan jom..

Kak Long belanja!!!


On the way balik rumah,pergi kedai komputer nak repair lappy Imz tu.Alih-alih elok je ON depan owner kedai tu.Ishhh...buat hal betul.Dengan tuan,dia tak mau ON..depan orang lain boleh lak elok jer ON.Geram betul..dorang cakap maybe adapter Imz je yang rosak.Kalau betul,alhamdullilah la...tunggu dan lihat jela nanti..

Sementara lappy boleh ON,Imz nak balas dendam untuk blogging...yahoooo...
rindu sangat ni kat korang...hahaha..

Saturday, November 14, 2009

4 November - Happy Birthday myQueen


Happy Birthday to mydearest
my Queen of myheart,
Ma tercinta,tersayang..dan segala-galanya..

Even ma tak dapat baca..
its ok ma..
you know,your daughters always love and care about you..
Wahhh...sudah rindu sama ma saya di kampung..hukhukhuk..


Ma..

Mama

You filled my days with rainbow lights,
fairytales and sweet dream nights,
A kiss to wipe away my tears,
Gingerbread to ease my fears.
You gave the gift of life to me,
And then in love, you set me free.
I thank you for your tender care,
for deep warm hugs and being there.
I hope that when you think of me,
A part of you, you'll always see.


Nak hadiahkan apa untuk myQueen ni eh?

any idea??

plzz

sesuai dengan taraf Imz sebagai pelajar yang ber-elaun ciput yer..ngee

Friday, November 13, 2009

pandang-pandang,jeling-jeling..

Salam Guyz
Sudah lama giler Imz tak update kan?Ada yang rindu ke...ngeee..ade ke?wahaha...alhamdullilah,Imz sihat je.Cuma problemnya tetap sama la,lappy Imz masih tak boleh on lagi.Ini pun pinjam laptop roomate jap,thanks Kak Nita.Dah rindu giler nak udpate blog..macam-macam story yang terpaksa dibekukan.

Lagi satu Imz tengah exam..hari khamis lepas,12/11/09 Imz dah 'settle'kan satu paper Teaching of Geometry and bla2...

Susah jugak lah paper kali ni..huhu...sedih tapi harap-harap boleh lulus lah.amin..doakan ye..

Next paper lak..17/11/09 dan 19/11/09
So,sekarang mood exam la...huhu..ngah pulun nak study la sangat..
sebenornya tak sabar dah nak bercuti ni..menghitung hari je..
Doakan Imz boleh jawab ye sayang

20/11/09-Jumaat
Imz akan fly ke KL..naik kat airport Kepala Batas,Kedah
Pukul 3.20 p.m..so check in kena 2.20 la.

So,jumpa kat KL pulak ehh....adios..
selamat bercuti mydearest fwen

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Saturday, November 28, 2009

Aidiladha 2009

Posted by imz at 10:38 AM 8 comments
Salam Guyz...
Imz saja nak share gambar sambut Aidiladha hari tu...Inilah first time Imz melakukan ibadah qurban,itu pun Kak Long bagi duit..hehe...nanti dah ada income sendiri,InsyaALLAH Imz nak laksanakan ibadah qurban ni pakai duit sendiri pulak.
Lembu macam dah tau-tau dia nak diqurbankan...susah betul nak keluarkan dia dari kandang
Tengok tu...bukan senang nak tumbangkan lembu ni
Akhirnya...
Time melapah...siapa nak kulit lembu buat handbag ke,kasut ke..call 911..hehe

Kita orang dapat 17kg daging untuk 1 bahagian...alhamdullilah..
Jeng-jeng...interframe kancil kesayangan akak Imz,Kak Zura...
Smart dan feminin tak kancil DAK ni???


Cincin vs Baby

Posted by imz at 10:13 AM 7 comments
23 November 2009

Tarikh yang perlu ku masukkan dalam lipatan sejarah hidupku?Wahaha..Kenapa ya?Hehe..kerana tarikh tu ada cerita istimewa disebaliknya.Apa kena mengena dengan cincin dan baby?

Imz dah dapat 'cincin tanda' dan 'seorang baby'???Benarkah???Dari siapa,Wan Mohd Khair ke yang bagi?(berangan tak habis-habis)
Ok...Imz cerita satu persatu yer..

Pagi Isnin tu..Kak Yuni kerja,kat Melaka.So,dia malas nak bawak baby gurl dia ni,Khayla..dia mintak tolong Imz jagakan waktu pagi tu..ini first time nak jaga baby sorang-sorang.Sebelum ni,jaga dengan ma.Sebab kesiankan Khayla..Imz kata ok!

Then,subuh-subuh lagi Imz dah bangun..mandi,makan..prepared awal-awal nak jaga budak yang baru masuk 6 bulan ni.Alhamdullilah..jaga Khayla tak susah..dia tak banyak ragam.

tengok..senyum je kan?Tandanya Khayla happy sepanjang dia dengan ChekShu nyer...hehe..
bila Khayla meragam..Imz buatkan dia susu dan tepuk-tepuk sikit..tidurlah dia..
Bila bangun..dia ok je..main guling-guling.Tiba-tiba dia merengek...menangis.Imz dah panik..check dia punya pampers..Aiyakkkss!!! Baby Khayla 'ung..ung' (berak)

Imz dah risau..even dah ada 12 orang anak buah,tak pernah pulak basuh berak dorang.Adoyai..time dengan ChekShu lak dia nak berak.

Imz nak tunggu Kak Long balik,lambat lagi..tengok Khayla dah nangis-nangis.So kuatkan semangat...basuh jugak lah.Tersengih-sengih Khayla masa kena basuh berak..dia memang suka main air.

Finally,ChekShu basuh berak baby jugak...dan Khayla,your my lucky niece!Hahaha..
Imz bagitau kawan..dia cakap,tak apelah..nanti nak kena basuh berak anak jugak.Huhuhu...

Alhamdullilah..masa jaga Khayla hari tu tak ada masalah pun...sebab Khayla budak baik kan cayang?

Cincin?Siapa lak yang nak bagi cincin kat Imz..berangan jelah ko kan?huhu..
Yang sebenornya...Imz dapat kuih 'cincin' dari sabah..pemberian ikhlas dari 'kawan' Imz.
'Kawan' Imz mengajar kat Sabah..so,hujung tahun dia balik la,then Imz kirim kat dia..cakap teringin nak makan kuih cincin ni(duit tak bayar pun..awak,belanjan kan)

Imz ajak Kak Long pergi KLIA..jumpa dia,nak ambil kuih cincin ni..Banyak lak dia kasi.Hehehe..apa-apa pun,terima kasih wak...
kuih amplang pun ada...best la jugak...
Yang syoknya...due date kuih cincin ni jatuh pada tarikh birthday Imz next year,8 Februari 2010..hehe..macam tau-tau je awak ni..hahaha

Nuffnang !!!

Posted by imz at 9:46 AM 24 comments

Salam Guyz..
Masih menjalankan misi klik2 nuffnang ke?Bagus..teruskan usaha anda!
Imz pun ada join jugak aktiviti klik2 ni..nak tingkatkan tabung nuffnang tapi...
Imz rasa fed-up sikit..bukan apa..dah lama Imz ada nuffnang,dah nak masuk 5 bulan tapi Imz punya earnings baru je RM13.50.
Sekarang musim cuti..sempat la blogwalking and join misi bloggers main klik2..
Traffic dah meningkat sikit..tapi duit tak bertambah pun.Kenapa eh?Tak faham Imz..emmm..
Sejak join pesta klik2 ni..nuffnang Imz bertambah 25sen jer..means hanya satu klik jer dapat duit,yang lain tak dapat...adoyai

traffic sehari tak pernah lebih dari 100..hehe..
ada bloggers yang boleh bagi pendapat tak?Imz dah kecewa lol...huhu..

Tuesday, November 24, 2009

Tudung Ekin,Dato Siti atau Yuna???

Posted by imz at 11:56 PM 12 comments

Salam Guyz..
Sekarang ni macam-macam jenis tudung munculkan..tudung Ekin,tudung Dato Siti and latest shawls pulak,yang orang kata tudung Yuna..tudung saji macam mana pulak?hahaha...

Imz pun tak nak ketinggalan mencuba gaya tudung terbaru
ni..belek jugaklah majalah Dara.com tu,dorang kan bagi banyak ilham cara pemakaian tudung yang
up to date.Yela,model-model tu pakai cunnyer tengok..kita pakai?hampeh..haha..muka dorang
orang bujur sirih,muka kita bolat.
Huhu..

Ada satu malam tu,teringin pulak nak try pakai shawls..pinjam la shawls kawan-kawan.
Ni lah hasilnya..
shawls hitam
shawls colour brown..Sarina punya..
elok ke?kalau tak pakai kacamata ok sikit kot...Tapi Imz rasa memang tak sesuai la Imz pakai.Rasa macam berserabut jer..Lupakan jela Imz oiiiii
Then,Imz beli shawls 2 tones ni..pakai dengan anak tudung ekin.Ok la gak kan..tak adelah nampak bulat jer muka..huhu
manis ker???huhu...
bulat jugak kan
cehhh...pandang mana ntah..berangan la tu kan?


Itu je lah celoteh Imz pasal tudung ni..korang pulak macam mana?Mesti ada gaya tudung masing-masing kan...apa yang penting,kita selesa dengan apa yang kita pakai.Yezza...


Saturday, November 21, 2009

9 ???

Posted by imz at 10:21 AM 12 comments

Salam Guyz..

Kenapa dengan angka sembilan?Kenapa nine?
Ada apa-apa dengan nine(ehem-ehem)?Hahaha..
Al-kisahnya blog Imz dah masuk bulan ke sembilan hari ni..alhamdullilah,Imz masih berdaya untuk mempertahankan blog ni..wahaha..hope jangan la kering idea pulak.
Thanks to my followers..sudi menjenguk blog Imz yang tak seberapa ni eh.
Apa-apa pun thank you so much.
Imz cayang korang!!!

Busy malam ni?Hehe...busy menjelajah ke blog-blog un
tuk memastikan misi meningkat traffic blog kan??Imz pun tak terkecuali..kena rajin sikit nak dapat habuan..haha
Bukan apa..Imz punya traffic jatuh teruk sejak lappy tak leh ON..huhu..sekarang ni,nak usaha habis-habisan la..ngee..nak naikkan traffic dan kutipan dana nuffnang!
Jom bloggers..meriahkan pesta klik2..

Mandi dengan BUAYA???Oh n0!!!

Posted by imz at 8:32 AM 8 comments
piCniK TiMe

Lokasi:
Bukit Ayer,Perlis

Jam:
10 pagi-4 petang(Isnin)

cuaca yang sangat OK


Chef Adib and her love's one,Najihah..sibuk memasak
Raihan dan Sarina rajinnyer menolong...menolong?menolong makan..
menu : sosej,bebola ayam,roti,sardin,telur
Mandi manda time...
Boleh nampak buaya???buaya yang cukup sporting..hehe..buaya tembaga tu..
huahuahua...batu kat air terjun tu lah!
Gimik jer..jangan marah ye sayang
menahan kesejukan...muka pun dah 'transform'
indahnya detik ini...cayang korang!
tak mampu nak pose daaaa...
lelaki gagah kesayangan Jihah..hahaha..
sendirian dalam 'peace'
sejuknyer...
indahnyer hidup kan

Misi :
Untuk menghilangkan tekanan sebelum peperiksaan hari tu..

p:s /
andai rasa pressure/stress try la cara kita orang ni..
sure anda akan rasa free..pesanan penaja.. : P

Friday, November 20, 2009

Terbang bersayapkan besi..

Posted by imz at 6:49 AM 4 comments
Salam Guyz
Haa..apa yang korang fikir or bayangkan bila Imz buat tajuk ni?
Merepek jer Imz ni kan..tak adalah saja jer..suka-suka kata orang.Dah tak tau nak pilih tajuk apa..nak stOry benda yang simple je pun,tajuk bukan main lagi naaa..apa-apa pun layan jela eh.

20 / 11 /2009

Masa yang tepat untuk melangkahkan kaki keluar dari asrama..penjara ilmu ku!

Exam dah settle..tunggu result
jela kan..hehe..takut gak ni.

Time TO Fly

cun tak pic Imz snap??huhu..katalah ya...ngee

sempat pose lagi dalam flight...nyempat aje kamooo
Akak Imz dah booking online flight MAS dari Kepala Batas ke KLIA.Akak dah murah hati nak support kan..so,ape lagi..terima jela dengan hati yang penuh bunga-bunga kesyukuran
Orang memberi,kita menerima..itukan adat!

So,bertolak keluar dari asrama dari pukul 10 pagi lagi,tumpang kawan..kenalah ikut je.Pergi jalan-jalan kejap,makan KFC..then dalam pukul 1 petang sampai kat
airport.Cuak jugak dalam hati sebab ni 1st time naik flight sorang-sorang..selalu ada mak,akak..

Atlast berjaya gak..hehe..dapat seat 18F,tepi tingkap sebelah
sayap.Memang cun la seat ni..leh tengok awan..sayap..blaa b
laa..merepek!Macam budak-budak perangai lol..ngeee

bosan tau duk sorang-sorang je kat airport
tu..so,ape tunggu lagi..

1,2,3..POSE!!!

dalam toilet pun sempat lagi...LUMIX Pink sentiasa menemani



Cuaca not so good la bila masuk awan area KL ni..asyik bergegar je.Tapi,alhamdullilah sampai dengan selamat jugak..nasib baik Kak Long datang ambil tepat pada masanya.


Lepas Kak Long ambil,perut Imz dah berdendang sayang ni..ape lagi..jom makan jom..

Kak Long belanja!!!


On the way balik rumah,pergi kedai komputer nak repair lappy Imz tu.Alih-alih elok je ON depan owner kedai tu.Ishhh...buat hal betul.Dengan tuan,dia tak mau ON..depan orang lain boleh lak elok jer ON.Geram betul..dorang cakap maybe adapter Imz je yang rosak.Kalau betul,alhamdullilah la...tunggu dan lihat jela nanti..

Sementara lappy boleh ON,Imz nak balas dendam untuk blogging...yahoooo...
rindu sangat ni kat korang...hahaha..

Saturday, November 14, 2009

4 November - Happy Birthday myQueen

Posted by imz at 12:38 AM 2 comments

Happy Birthday to mydearest
my Queen of myheart,
Ma tercinta,tersayang..dan segala-galanya..

Even ma tak dapat baca..
its ok ma..
you know,your daughters always love and care about you..
Wahhh...sudah rindu sama ma saya di kampung..hukhukhuk..


Ma..

Mama

You filled my days with rainbow lights,
fairytales and sweet dream nights,
A kiss to wipe away my tears,
Gingerbread to ease my fears.
You gave the gift of life to me,
And then in love, you set me free.
I thank you for your tender care,
for deep warm hugs and being there.
I hope that when you think of me,
A part of you, you'll always see.


Nak hadiahkan apa untuk myQueen ni eh?

any idea??

plzz

sesuai dengan taraf Imz sebagai pelajar yang ber-elaun ciput yer..ngee

Friday, November 13, 2009

pandang-pandang,jeling-jeling..

Posted by imz at 11:19 PM 2 comments
Salam Guyz
Sudah lama giler Imz tak update kan?Ada yang rindu ke...ngeee..ade ke?wahaha...alhamdullilah,Imz sihat je.Cuma problemnya tetap sama la,lappy Imz masih tak boleh on lagi.Ini pun pinjam laptop roomate jap,thanks Kak Nita.Dah rindu giler nak udpate blog..macam-macam story yang terpaksa dibekukan.

Lagi satu Imz tengah exam..hari khamis lepas,12/11/09 Imz dah 'settle'kan satu paper Teaching of Geometry and bla2...

Susah jugak lah paper kali ni..huhu...sedih tapi harap-harap boleh lulus lah.amin..doakan ye..

Next paper lak..17/11/09 dan 19/11/09
So,sekarang mood exam la...huhu..ngah pulun nak study la sangat..
sebenornya tak sabar dah nak bercuti ni..menghitung hari je..
Doakan Imz boleh jawab ye sayang

20/11/09-Jumaat
Imz akan fly ke KL..naik kat airport Kepala Batas,Kedah
Pukul 3.20 p.m..so check in kena 2.20 la.

So,jumpa kat KL pulak ehh....adios..
selamat bercuti mydearest fwen

Click C.I.N.T.A

asasa